Pocení u dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
847
11.10.21 09:24
@Capricorn61 píše:
@MáškaMarie33 Diky za tip. Ta cena je masakr, vydrzi to alespon? Na jak dlouho cca? :)

Cena je celkem vysoká, ale mne vydrží ta lahvička tak 3-4mesice, a to se stříkam obden.
Takže to není ve výsledku taková pálka, ale na poprvé se stříkej každý večer po dobu 4-5 dní, aby nastoupil účinek rychleji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
11.10.21 20:16

Holky a myslíte, že to pomůže i na obličej? Já mám totiž problém v tom, že se nejvíc potím v obličeji. Stačí trochu teplo a mám okamžitě orosene čelo, nos a nejhorší oblast nad horním rtem. V létě se stydím podívat na člověka přímo, jak že mě furt teče. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
11.10.21 22:10
@Myšák24 píše:
Holky a myslíte, že to pomůže i na obličej? Já mám totiž problém v tom, že se nejvíc potím v obličeji. Stačí trochu teplo a mám okamžitě orosene čelo, nos a nejhorší oblast nad horním rtem. V létě se stydím podívat na člověka přímo, jak že mě furt teče. :roll:

Určitě, jelikož se to stříká na noc, tak myslim, že druhý den budeš suchá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
12.10.21 14:20
@mambaazhamba píše:
Jenvox Vám na 90% pomůže (reaguje na to 90% populace), reklama to není. Jsou to přípravky, které by vám doporučily i třeba na dermatologii a prodávají se v lékárně. Na účinné látky, které se v něm používají, existují rozsáhlé placebem kontrolované studie a ty formulace se používají už desítky let. Mechanismus účinku je taky dobře popsaný. Užívá se to na noc, kdy jsou potní žlázy nejméně aktivní a umožňuje dobrý průnik do potních žláz, které vám to přes noc zúží a pak se v místě aplikace méně potíte. Do krevního oběhu se to nevstřebává, takže to můžete používat třeba i v těhotenství nebo při kojení. Nabízí 4 verze - stejné jako Driclor(+Sensitive) nebo odlišnou účinnou látku se složením bez alkoholu (+Sensitive). Ty Sensitive jsou vhodné třeba na obličej.

Nechci Vám tu reklamu kazit :mrgreen: ale Driclor jsem kdysi zkousela jako první a absolutně nepomohl a navíc mě hodně štípalo podpaží, takže asi budu v těch 10% :roll: je slabý ;) Na pořádné pocení opravdu už jen Perspi guard :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
12.10.21 14:25
@mambaazhamba píše:
Zkuste příšte Jenvox (ne ten Driclorový) 👍. Driclor slabý není, ale někdo na něj nemusí reagovat, stejně jako na Perspi Guard.

Zkusit můžu a pak Vám sem napíšu recenzi.
Ještě jsem neslyšela, že by na Perspi Guard někdo nereagoval :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect