Počet diplomových prací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11092
26.7.22 20:54

To se nemůžeš ptát tady. To má každá VŠ škola jiné. Já musela mít jednu v pevné vazbě, jednu v kroužkové. Ale nevadily ani dvě v pevné vazbě. Kapsička byla na výběr. Ve finále se mi vrátily obě verze. Stejná VŠ, jiný obor byly zase jiné požadavky. Takže si to zjisti, třeba na studijním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.22 12:19

@Svistice Ano, vážně končím VŠ a do toho mám spoustu dalších věcí. Chtěla jsem se tu jen ujistit. Přišlo mi, že 1 je málo. Prý tu jednu dokonce dostanu po obhajobě.
Máš potřebu urážet :)?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.22 12:21

@Trojlístek To je jasné, ale teď přes prázdniny na katedře/studijním jsou jednou za měsíc.

Děkuji všem, co se podělili.

• Citovat
  • Upravit
5676
4.8.22 12:26

My BP odevzdávali jen elektronicky a na obhajobu měli donést výtisk, který nám ale stejně pak vrátili zpět. Přítel na jiné katedře tištěnou verzi nemusel mít třeba vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
4.8.22 13:07
@Anonymní píše:
@Trojlístek To je jasné, ale teď přes prázdniny na katedře/studijním jsou jednou za měsíc.Děkuji všem, co se podělili.

Já tohle strašně nerada píši. Ale na tohle studijní fakt až tak nepotřebuješ. Pokud dokážeš napsat diplomku, umíš se zeptat třeba spolužáků a umíš dohledat na stránkách školy.
Tohle je i na mě moc, taková neschopnost na VŠ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
4.8.22 13:38

@Anonymní zakladatelko, jsi zjevně nadprůměrně nepraktická osoba odtržená od reality a neorientuješ se v základních životních situacích.

Studuješ na vysoké škole, nejspíš už třetím rokem. Na každé vysoké škole existují psaná a zveřejněná pravidla, která student musí dodržet. Na každé VŠ jsou ta pravidla odlišná, takže ptát se na tohle zde je známkou neschopnosti myslet. Máš hendikep, musíš se s ním poprat.

• Existuje studijní a zkušební řád vysoké školy.
  • Existuje směrnice fakulty ke studijnímu a zkušebnímu řádu.
  • Existuje možná vnitřní směrnice rektora či děkana k obhajobám a k ukončení studia.
  • Může existovat směrnice vedoucího katedry/ústavu k diplomovým pracem, jejich úpravě a způsobu odevzdání.
  • Možná máš tuto informaci uvedenu přímo v zadání diplomové práce.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.22 22:10

@Trojlístek Hledala jsem, udělala jsem podle pokynů a mrzí mě, že jsem to nezvládla podle Vašich představ. Přišlo mi to prostě málo 1 výtisk. Jinak myslíš ty spolužáky, kteří psali bakalářku dejme tomu před 2,5 lety, když jsem si studium přerušovala? Ono se to taky během covidu měnilo.

@Tala20 Všechno přečteno od shora dolů, jen mě zarazil 1 výtisk. Postupovala jsem podle instrukcí, odevzdáno vše OK, zřejmě nebudu tak úplně nepoužitelná ne :*?

@Trojlístek @Tala20 Děkuji, že jste si daly takovou práci a vyjádřily svůj názor, na to jaký jsem podle Vás looser. :) Plýtvejte svým časem, jak chcete, tohle je určitě dobrá volba. Možná se radši nejdřív podívejte na to, v čem jste ve svém životě tak nespokojené, že Vám to za to stálo. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
11092
4.8.22 23:46
@Anonymní píše:
@Trojlístek Hledala jsem, udělala jsem podle pokynů a mrzí mě, že jsem to nezvládla podle Vašich představ. Přišlo mi to prostě málo 1 výtisk. Jinak myslíš ty spolužáky, kteří psali bakalářku dejme tomu před 2,5 lety, když jsem si studium přerušovala? Ono se to taky během covidu měnilo.

@Tala20 Všechno přečteno od shora dolů, jen mě zarazil 1 výtisk. Postupovala jsem podle instrukcí, odevzdáno vše OK, zřejmě nebudu tak úplně nepoužitelná ne :*?

@Trojlístek @Tala20 Děkuji, že jste si daly takovou práci a vyjádřily svůj názor, na to jaký jsem podle Vás looser. :) Plýtvejte svým časem, jak chcete, tohle je určitě dobrá volba. Možná se radši nejdřív podívejte na to, v čem jste ve svém životě tak nespokojené, že Vám to za to stálo. :mavam:

Tak co jsi tedy psala. Diplomku nebo bakalářku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze