Početí čtvrtý den menstruace

3409
16.4.16 14:53

To je blbost, počerí je možné dva dny před ovulací, a to není čtvrtý den menzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.4.16 14:58

A já jsem třeba přesně z takového styku. Naši se prý dva roky neůspěšně snažili a pak mamce jedna stará doktorka poradila styk během menstruace a povedlo se. Je to skoro 25let zpět.

• Citovat
  • Upravit
6661
16.4.16 15:05

Bez ovulace není početí. Spermie zvládnou na vajíčko počkat 3-5 dnů, pak už je s nimi ámen. Ovulace je 12-16 dnů před další menstruací. Pokud by někdo otěhotněl ze styku 4DC, pak by ovulace musela být nejpozději 7-9DC. Menstruační cyklus by měl pak délku cca 21-23 dnů. Nic jiného v tom nehledej. Nejdříve si něco zjisti o tom, jak funguje menstruační cyklus a co se děje během jeho jednotlivých fází. Pak už si takovou otázku klást nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.4.16 15:27
@bartsch píše:
Bez ovulace není početí. Spermie zvládnou na vajíčko počkat 3-5 dnů, pak už je s nimi ámen. Ovulace je 12-16 dnů před další menstruací. Pokud by někdo otěhotněl ze styku 4DC, pak by ovulace musela být nejpozději 7-9DC. Menstruační cyklus by měl pak délku cca 21-23 dnů. Nic jiného v tom nehledej. Nejdříve si něco zjisti o tom, jak funguje menstruační cyklus a co se děje během jeho jednotlivých fází. Pak už si takovou otázku klást nebudeš.

přesně tak :palec:.takové početí by vyžadovalo extrémně krátký cyklus, tudíž i nestandardně brzkou ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
16.4.16 15:39
@Lamátko píše:
To je blbost, počerí je možné dva dny před ovulací, a to není čtvrtý den menzes

U kratších cyklů být může. Ale rozhodně to není běžné a není to uni návod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
16.4.16 17:25

Bartsch, naprostý souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.16 17:32

Já jsem otěhotněla po styku při menzes, akorát nevím, který den to bylo. Měla jsem nepravidelnou menstruaci, ale vždy delší.

• Citovat
  • Upravit
1381
16.4.16 18:12

…pres veskerou vedeckou logiku tu po svete stejne chodi urcite mnozstvi jedincu zplozenych pri mensesu, nebot clovek mini, panbuh meni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
16.4.16 19:57
@Taao píše:
@bartsch Představ si, že mám dostatečně nastudovano, jsem zdravotní sestra, známý je lékař gynekolog, ale Němec, takže pro jazykovou bariéru mi to dostatečně nemůže vysvětlit, ale prý se na škole učili, že je hodně takových případů. A kamarádka, která pracuje na gynekologii mi taky dala přednášky. Šlo mi čistě o životní zkušenosti jednotlivých žen!!!

A co ti pomůže zkušenost jiné ženy? Záleží na tvém cyklu. Jednotlivé cykly taky nemusí být stále jako přes kopírák. Zázraky se fakt nedějí. Kdy máš ovulaci? Který den cyklu? Jak dlouhé máš cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
16.4.16 20:09

Pokud máš ovulaci mezi 15. až 19. dnem cyklu, klidně si 4DC sexuj, ale spermie 11 nebo dokonce 15 dnů opravdu nevydrží. K otěhotnění ti stačí jeden šťouch - ale v tu správnou dobu, v období plodných dnů. Musíš si ten sex naplánovat k ovulaci. Nic jiného v tom není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
16.4.16 20:18

Já mám mladší dítě z jednoho šťouchu. manžel byl ten měsíc pracovně hodně pryč, takže navíc jak jeden sex nemělo kdy dojít. A bylo to ještě navíc odskočení od práce, kdy jsem se po aktu k ní zase vrátila. Vidíš, před tím půl roku cíleně snažení s hlídáním ovulace - a nic - a pak jedno odskočení, jediný sex a zadařilo se hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.16 21:36

@Taao stačí ti jeden styk, ale ve tvé plodné dny. Já jsem stykem jednou v měsíci otěhotněla třikrát.

• Citovat
  • Upravit
6661
17.4.16 14:38
@Taao píše:
@bartsch Tak to jsi mi dodala naději. :-) Taky bych měla to nechat více plynout. :-) Zkouším čtvrtý měsíc.

Tak to máš ještě krátkou dobu. Jako normální dobu snažení berou lékaři 1 rok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.16 18:06
@Taao píše:
To je pěkné a hlídala sis ovulaci díky ovulačním testům nebo spíš si plus mínus věděla, kdy máš ovulaci? Já používám první měsíc ovulační testy, ale testovala jsem ve 13 hodin, nic mi to neukázalo, příště musím později.

Poprvé jsem ovulaci věděla díky měření BT, podruhé už jsem tak nějak věděla a potřetí to poznám díky bolesti, ale mám jí pravidelnou, takže vím.

• Citovat
  • Upravit
BQ
5845
17.4.16 18:26

@Taao Ahoj :) Píšeš, že máš ovu 15-19DC, ale test Ti ve 13hod. nic nezkázal - moc to nechápu. Já si dělala ovu testy od cca 10DC, ovu byla 13DC a už ten 10DC jsem měla „ducha“. 13DC test pěkně sílil, testovala jsem třikrát za den a nejsilnější byl test večer. Takže pokud jsi na ovu testu neměla vůbec nic, tak buď děláš něco špatně anebo testuješ úplně mimo ovu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí