Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Začala bych testovat tři dny po termínu menstruace, pokud by nedošla. Jinou radu fakt nemám, možná spis doporučení nechat to trochu víc plavat a užívat si sex ![]()
já zkusila teď odpo a nic. Na mně asi brzo, pokud by něco bylo. :/
jo, to já si ho zase užívám, ale jsou jisté okolnosti, kdyby se mi těhu hodilo, ale nechci to tady rozebírat, pt sem ani nepatří
ale díky. Počkám na MS asi no
@vojninka Ahoj, to je mi moc líto, že se nezadařilo.
Jen chci popsat svoji zkušenost s ovu testem. Taky jsme se teď začali snažit o mimi a porovnávala jsem ovu testy s kalendářem v mobilu. Na den přesnou MS totiž nemám, bývá rozptyl 3-5 dní. Test mi ukázal silnější čárku 1. 10., ale nezdála se mi tak moc silná nebo dokonce tmavší, než kontrolní, takže jsem myslela, že to bude až v úterý 2. No ale v úterý ráno jsem si znovu dělala test a na tom už nebylo nic - z čehož vyvozuji, že ovu proběhla toho 1. 10. My se teda snažili už předtím (28., 29., 30. 9.), teď čekáme, jak to dopadne. ![]()
Vajíčko by mělo být schopné oplodnění jen 24 h a spermiím zas nějakou dobu trvá, než tam doputují, takže podle toho, co píšeš, si myslím, že toho 23. u vás už bylo pozdě (pokud nebyly pokusy ještě před ovu).
Jenom, že ta ovu asi může být podstatně dřív, než 24 h po pozitivním testu a ne vždy ta čárka musí být tak silná, jako kontrolní, aby byl test pozitivní. ![]()
Paola86 pak nechapu nač jsou ovu testy. mně to ukazovalo celou dobu stejně slabou čárku a další den naráz silnou v 10. tak jsme na to o.půlnoci vlitli… nu což. nemáš tip na nějaký kvalitní ovu test? dr.Max je asi na nic. a Clearblue je strašně drahý. diky
Já si koupila tři krabičky GS ovultest 3v1, takže jsme jich měli 9 a všechny jsme využili. Jak říkám, teď čekáme, takže zatím nic jiného hledat nebudu. Takže co se týče tipu, moc nemám.
Zkoušela jsem jen tenhle jeden.