Pocit nevěrného přítele?

63
15.6.22 21:16

Pocit neverneho pritele?

Ahoj,
ano ja cim, zvlastni nazev, ale nevim, jak jinak toto nazvat.
Mam cerstve pritele, jsou to necele dva mesice. Ze zacatku to bylo vic nez krasne, delal mi prekvapeni, planoval kdy se uvidime, volal mi, atd. Vsak to znate, zacatky. Ale ted, i kdyz stale bych za 2 mesice povazovala za zacatek, uz tomu tak uplne neni, Nechci na nej tlacit, aby semnou travil veskery cas protoze oba mame konicky a vidame se celkem casto. Ale v posledni dobe (asi 2 tydny) mam pocit ze je nejaky divny, nezavola, chodi do posilky vic nez driv, bud mi prijde ze velmi zpohodlnel a nebo ma jinou. Tezko se to popisuje ale mujhovor nikdy neplanovane nezvedne, vzdy tipne. Sam nezavola, prohodime pres den par vet. Nebudu tu vypisovat vse co se zmenilo, ale na to ze jsme spolu ani ne 2 mesice je toho vice. Chtela bych si s nim koncem tydne az se potkame o tom promluvit. Mate s tim nektera zkusenost? Jak zacit konverzaci? Mam s duverou velke problemy, uz jsem neveru zazila a velice spatne jsem to nesla, posledni dobou mam i celkem vetsi uzkosti, takze mozna se jedna opravdu jen o pocit. Ale i tak jsem se rozhodla ze s nim otevrene z oci do oci promluvim. Ted nemyslim, ze na nej vybalim, jestli nekoho ma :lol:, ale spis to, ze bych s nim potrebovala vice komunikovat. Jak byste zacali konverzaci vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1392
15.6.22 21:18

Měl to rozjednané na více stran

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.6.22 21:19
@Mayaa007 píše:
Měl to rozjednané na více stran

Dekuju, to mi v me situaci opravdu pomaha :( :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
15.6.22 21:20

Prcá jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
15.6.22 21:21

@amuuk Nu tak to nějak může být, buď ráda, že jste spolu tak krátce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
15.6.22 21:21

@Hexagon další pomocník :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
15.6.22 21:22

Opravdu takové kraviny řešíte po necelých dvou měsících 🙄? Kolik Ti je?
Jak můžeš říct, že se něco změnilo, když jste spolu takovou chvilku? Prostě takový asi je. Nemůžeš po necelých dvou měsících říct “něco není jako dřív”. Mně to přijde jsko “když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.” Snažil se, když Tě chtěl dostat, teď už Tě má, tak nemusí. Žádný rozhovor bych nedělala, vidíš jeho pravé já. Můžeš max počkat, jak to půjde dál, ale moc bych si od toho “vztahu” neslibovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
15.6.22 21:28

@Mayaa007 Vždyť je to klasický vzorec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
15.6.22 21:28

Po 2 měsících? Tak to bych nazvala „trapas rozhovor“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
15.6.22 21:32

Řeknu ti to z pohledu druhého. Taky jsme byli s přítelem krátce, bohužel jsem byla já ta, která měla hodne práce, odepsala dvakrat denně a byla jse ráda, že večer padnu do postele. A poslední co jsem potřebovala, aby mi vyčítal, proč nejsem nonstop na telefonu. Nevěrná jsem mu nikdy nebyla, ale ten čas byl na draka. Alr srovnalo se to. Teď už spolu bydlíme a je klid, ale k sobě jsme šli až po pár letech. Dej tomu čas a nehledej v tom víc. Pokud ti zahýbá jednou to praskne. Ja jsem zastánce toho, že nevěru dokážeš těžko a věrnost ještě hůř.

Třeba jen potřebuje čas, netlač na něj a zkus se taky vice zajímat o sebe. Pokud o tebe stojí, tak mu nebude jedno, že najednou se tak nepřipomínáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
15.6.22 22:03

Mně přijde, že se jen pořádně nezamiloval. Zkusila jsi někdy mu dát šanci, aby se první ozval sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15221
15.6.22 22:26

@amuuk Žádnou takovou konverzaci bych nezačínala, jste spolu krátce, nech tomu volný průběh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12590
15.6.22 22:33
@amuuk píše:
Ahoj,
ano ja cim, zvlastni nazev, ale nevim, jak jinak toto nazvat.
Mam cerstve pritele, jsou to necele dva mesice. Ze zacatku to bylo vic nez krasne, delal mi prekvapeni, planoval kdy se uvidime, volal mi, atd. Vsak to znate, zacatky. Ale ted, i kdyz stale bych za 2 mesice povazovala za zacatek, uz tomu tak uplne neni, Nechci na nej tlacit, aby semnou travil veskery cas protoze oba mame konicky a vidame se celkem casto. Ale v posledni dobe (asi 2 tydny) mam pocit ze je nejaky divny, nezavola, chodi do posilky vic nez driv, bud mi prijde ze velmi zpohodlnel a nebo ma jinou. Tezko se to popisuje ale mujhovor nikdy neplanovane nezvedne, vzdy tipne. Sam nezavola, prohodime pres den par vet. Nebudu tu vypisovat vse co se zmenilo, ale na to ze jsme spolu ani ne 2 mesice je toho vice. Chtela bych si s nim koncem tydne az se potkame o tom promluvit. Mate s tim nektera zkusenost? Jak zacit konverzaci? Mam s duverou velke problemy, uz jsem neveru zazila a velice spatne jsem to nesla, posledni dobou mam i celkem vetsi uzkosti, takze mozna se jedna opravdu jen o pocit. Ale i tak jsem se rozhodla ze s nim otevrene z oci do oci promluvim. Ted nemyslim, ze na nej vybalim, jestli nekoho ma :lol:, ale spis to, ze bych s nim potrebovala vice komunikovat. Jak byste zacali konverzaci vy?

Uprimne mi pripada, ze je jinde, zahackovany s jinou. Ma zkusennost, chlap se meni v chovani vetsinou v tomto, kdyz uz je jinde.. jinak se drzi osvedceneho sexu do posledni chvile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
16.6.22 08:34

@amuuk

Podle popisu bych řekla, že je ženatý :think:

Ne, nesedí mi… otevřeně si s ním o tom promluv a uvidíš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3854
16.6.22 09:15

A řekli jste si, že jste “exclusive”? Furt mi nad tím termínem padá huba, ale prý je to dnes běžné i u nás… aby ses nedivila :-/

“Jak to, že máš ještě jinou?” “Vždyť jsme si neřekli, že jsme exclusive”…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí