Může mě někdo sledovat?

Anonymní
15.6.22 21:13

Může mě někdo sledovat?

Ahoj všem, musím anonymně a je to velmi důležité. Může mi partner sledovat nějakým způsobem mobil, aniž by se do něj dostal? Může sledovat vzdáleně mou polohu? Je to pro mě šílený nátlak. Teď mi třeba kontroluje GPS v autě. Byla jsem si párkrát zaběhat v lese a on to zjistil a měla jsem doma peklo, ze jsem to nenahlásila…Už mám strach.
Hlasíte doma každý svůj pohyb? Třeba když jdete z práce na chvíli na procházku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1392
15.6.22 21:15

Ano sledovat tě může a ano je protizákonné, když tě někdo omezuje na svobodě, pryč od něj a strach bude fuč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
15.6.22 21:22

Ti kteří to umí, tak ano.Ti kteří to neumí a jsou podobně šílený, tak prohlíží jen zprávy, mail, historii apod..Doporučuji s takovým člověkem nebýt, protože ten prostě potřebuje ovládat. A až odejdete, tak doporučuji u takového člověka vše změnit co se týče čísla apod..Zrovna mám v plánu pro syna k narozeninám chytré hodinky, které mi ukážou jeho polohu apod..Nicméně pokud je to někdo, kdo o takových věcech maximálně slyšel, tak je to spíš na psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
15.6.22 21:24
@Anonymní píše:
Ahoj všem, musím anonymně a je to velmi důležité. Může mi partner sledovat nějakým způsobem mobil, aniž by se do něj dostal? Může sledovat vzdáleně mou polohu? Je to pro mě šílený nátlak. Teď mi třeba kontroluje GPS v autě. Byla jsem si párkrát zaběhat v lese a on to zjistil a měla jsem doma peklo, ze jsem to nenahlásila…Už mám strach.
Hlasíte doma každý svůj pohyb? Třeba když jdete z práce na chvíli na procházku?

pryč, pryč, pryč - zdrhej od takového člověka a nikdy, nikdy se nenechej nalákat nazpět - člověk, který se takto chová je patrně nebezpečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
15.6.22 21:26

A to s ním jako stále jsi? Nohy na ramena a zdrhej. Ano, sledovat Tě může, ne, není to normální a ano projev lásky. Rychle PRYČ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.22 21:33

Říká, že má o mě strach a bojí se že si někoho najdu.
Máme spolu dceru, mají spolu krásný vztah a bojím se že jí zničim rodinu a ona mi to nikdy neodpustí…Nejvíc se bojím, jak to utáhnu krz finance, když se teď vše zdražuje

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.22 21:34

Jak by mi mohl sledovat mobil bez toho, aby se do něj dostal?

• Citovat
  • Upravit
1392
15.6.22 21:36
@Anonymní píše:

No není to žádná věda, prostě se ti do něj dostal jak jsi ho neměla třeba u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
15.6.22 21:38
@Anonymní píše:

a jseš si jistá, že se do něj opravdu nikdy nedostal?
I kdyź ono je to jedno… Jeho chování je naprosto nepřípustné, ať ho zdůvodňuje čím chce.
Zdrhej, než bude hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
15.6.22 21:39

Drobný dotaz…jak může mít strach, že si v lese při běhu někoho najdeš? wtf, prachsprostý stíhač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24656
15.6.22 21:43

Je to magor a od těch je dobré se držet co nejdál. Protože tohle stíhání se bude jedině stupňovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.22 21:44

100% se do telefonu nedostal, mám ho na otisk prstu a pořád chce abych to zrušila, prý si věříme a když tam nic nemám, tak by se mohl kdykoliv podívat…Když řeknu, že máme právo na soukromí, tak vyletí jak čert a podeezírá mě z nevěry.
Zajímá mě jestli by mi mohl kontrolovat polohu bez toho aby mi vlezl do mobilu? Nebo cokoliv jiného? Hovory?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.22 21:46

Když jsem byla s holkama na sklenicce, tak mi druhý den zničil oblečení, co jsem měla na sobě a šel ho vyhodit do popelnice, že prý se oblikam jako kurva

• Citovat
  • Upravit
1392
15.6.22 21:48

No co na to říct žárlivý psychopat, super kombinace, prostě tě nějak sleduje nemáš to už jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24656
15.6.22 21:49

Já vážně nechápu, proč s někým takovým ještě jste. Nemůže vám aspoň dočasně pomoci rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí