Pocit prázdnoty, co s tím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Malej se na tebe někde kolem 6.týdnů usměje a uvidíš, že se ti udělá mnohem líp, neexistuje nic krásnějšího:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde vidět, že holky ví, o čem mluví. Přesně, první úsměv, atd. to je přesně to. Já bych ti radila zajít k psychiatrovi, já tam byla v období šestinedělí taky a musím říct, že mi to hodně pomohlo a vůbec se za to nestydím. Úplně s tebou cítím, ale fakt to přejde. Mně stačil první úsměv, a bylo téměř po depresích. Je pravda, že úderem šestinedělí to nemusí skončit, ale bude to lepší a lepší. Uvidíš. Držím pěstičky
. Jinak pro BohunkuP - ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ahoooj, mojí holčičce byl ted měsíc a věř, že je to normální, to co se ti děje, jsou to jenom hormony a PŘEJDE TO!!! já si zažila taky peklo, co se těchhle stvů týká. neměla jsem ani radost, že ta malá je tady, spíš deprese,uzavřenost,vztek a nevim co ještě.. před otěhotněním jsem brala antidepresiva a doporučovali mi je i v těhle stavech,,ale zvládla jsem to i bez nich!!!
prostě se musí upravit hormony a v šestnedělí je to normánlí mít tyhle stavy,, oni odezní a bude LÍP A LÍP. holčíčce byl ted 4tého měsíc a je to lepší.. už jí i rozumim líp,ty hysteráky se změní na rozeznatelnej pláč a pochopíš, proč to tak je a uvidíš, nakonec budeš moc ráda až si s tim človíčkem porozumíš… držím mooc pěstí.. PS: neni jednoduchy být matkou,,,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dorničko, ve tvém věku mně na jakékoli depresívní stavy pomáhala muzika. Taková, co není moc uřvaná, nejlíp taková, kterou jsem předtím slyšel maximálně jednou..... A můžu říct, že jak je člověk v takové situaci přecitlivělý, tak je i vnímavější a otevřený vůči novým podnětům. Třeba si přitom něco oblíbíš a ta obliba něčeho třeba vydrží i do dalších let…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak včera večer už bouchly kamna i manželovi:-( Takže už tak nespací noc byla pro mě ještě horší a pocit, že je ohrožený můj vztah s milovaným mužem. Naštěstí ráno už to bylo s manželem ok, taky ho ten včerejšek mrzel…
Zítra ráno jdu k Mudře, snad mi něco napíše, nebo poradí, jak bojovat sama se sebou.
Moc vám všem děkuju za podporu, ta naděje, že se vše zlapší, mi pomáhá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nechci nijak strašit, ale já mám tyto pocity stále a malé jsou už 4 měsíce. K mudr. se mi nechce. Manžel je ze mne také otrávený. Napiš mi co Ti doktor poradil. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
wilma28 píše:
Ahoj, nechci nijak strašit, ale já mám tyto pocity stále a malé jsou už 4 měsíce. K mudr. se mi nechce. Manžel je ze mne také otrávený. Napiš mi co Ti doktor poradil. Díky
Ahojky, nakonec jsem tam nebyla, protože si nás včera nechali s prckem v nemocnici - udělali pár testů, nic nenašli, takže máme doma našeho uřvance i moji depku:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já bych se té návštěvy u psychiatra nebála, může to být i praktická lékařka, pokud máme pěkný vztah, za popovídání nic nedáš.
U mě to byla opravdu poporodní deprese, kterou jsem já nečekala, jen jsem věděla, že existuje. Dostala jsem se z toho do 6ti měsíců, léky mi zabrali do 6ti týdnů a já se mohla těšit z malého.
No taktéž nám osud nadělil uřvance
, 7-8 hodin vkuse řval (extrém, neměl úplně dozrálá střeva - pomoli mu až Probiotické kapky, které bral půl roku). Nevyspím se dodnes, ale člověk si zvykne, problémy jsou a budou, ale také bude hromada šťastných chvil, které ti budou dělat radost.
Chce si to naplánovat den, co budete třeba zhruba dělat, klidně můžeš zajít do Zoo, na výstavu (malej neměl ani dva měsíce a už jsme koukali na obrázky
), časem využijete plavání kojenců, knihovna byla v létě mojim druhým domovem
byl tam super chládek.
Pak jsou tu i mateřská centra (dokonce i ve větších vesnicích) a tam i možnost seznámit se s maminkami co bydlí poblíž.
Vím, ubíhá ti to teď pomalu, i já jsem myslela, že se nedočkám. Přála jsem si ať už má měsíc, půlrok, rok a no teď je to sluníčko a čas tak neuvěřitelně letí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit