Šestinedělí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.5.10 13:14

šestinedělí

Dobrý den,vím že to sem nepatří a asi mi ani moc neporadíte psala jsem to už na http://www.porodnice.cz/poradny/71 ale tam už je plno!Jdu k věci-mám 3týdny po porodu minulý týden jsem byla u svého gynekologa pač mě hrozně svědily stehy ten mě prohlídnul řekl mi že to tam mám rozpadlý a napsal mi na to rosalgin moc mi to pomohlo a stehy mě vypadly-no jenže když jsem se tak koukala tak mi to příjde uvnitř takový otevřený-hrozně se bojím že je něco špatně.Poradily byste mi nějak?Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21967
28.5.10 13:16

To není špatně, to je normální… pokud Ti to nějak neotéká, nic se neděje. Ono se to bohužel do původní podoby už úplně nevrátí. Taky mám pořád pocit, že do mě zespoda táhne… po dvou dětech je to ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.5.10 13:21

Radím - nekoukat tam. Kolik já bych si ušetřila stresu :-D
Počkej na to ukončené šestinedělí… Taky jsem se polívala Rosalginem, taky jsem měla „díru“, jakoby nesrostlé ty okraje rány k sobě, cca 1,5cm.
Fakt se to zahojilo a teď kdo by nevěděl - nepozná.
Ale taky mě to občas ještě „táhne“, cítím, že se tam něco dělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
28.5.10 13:44

Přesně, nedívat :-) .Měla jsem to jako Pipet a srostlo to. Ale jako „za mlada“ to už fakt není :-( .
A při sexu mi to i po dvou letech občas vadí. Já ale byla nastřižena snad až k lopatkám 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
28.5.10 14:34

já jsem na tom po druhém porodu taky bídně :cry: skončilo mi šestinedělí, šitá jsem tentokrát nebyla (vybrala jsem si to napoprvé) no jo jenže jsem znechucená, není to co dřív a nevím, zda je to normální.
dřív jsem měla ten otvor víc krytý, teď jsem se lekla, když vidím to co bylo dřív jen uvnitř, je v tom otvoru :-? :cry: jakoby před tím chyběla ta kůžička.
Holky, je to v normálu po druhém dítěti nebo jsem zralá na nějakou plastiku? Ach jo, je to tak choulostivé a člověk ani nemá, kde by zjistil, že to je nebo není normální. Nepoznala bych to jinak než vizuálně, ale trápí mě to. Jsem zvědavá co mi řekne dr. A když nic, tak nevím, jestli najdu odvahu se zeptat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
28.5.10 14:44

se mi uplně stahuje zadek 8-o když to čtu
já sice měla jen jeden steh ale měla jsme hrůzu se tam podívat, udělala jsem to asi až tři měsíce od porodu :roll: ale taky to bylo jiný než před tím…už to asi fakt jako zamlada nebude, až mám teď hrůzu jít podruhý rodit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21967
29.5.10 09:10
Kleaa píše:
já jsem na tom po druhém porodu taky bídně :cry: skončilo mi šestinedělí, šitá jsem tentokrát nebyla (vybrala jsem si to napoprvé) no jo jenže jsem znechucená, není to co dřív a nevím, zda je to normální.
dřív jsem měla ten otvor víc krytý, teď jsem se lekla, když vidím to co bylo dřív jen uvnitř, je v tom otvoru :-? :cry: jakoby před tím chyběla ta kůžička.
Holky, je to v normálu po druhém dítěti nebo jsem zralá na nějakou plastiku? Ach jo, je to tak choulostivé a člověk ani nemá, kde by zjistil, že to je nebo není normální. Nepoznala bych to jinak než vizuálně, ale trápí mě to. Jsem zvědavá co mi řekne dr. A když nic, tak nevím, jestli najdu odvahu se zeptat :nevim:

Je to úplně normální… já to teda nejen vidím, ale taky cítím, občas fakt jakoby „průvan“ :mrgreen: :oops: Mám za sebou dva porody, z toho jeden klešťový (asi na 25 stehů) a jeden s rupturou až ke konečníku (15 stehů), takže … :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
30.5.10 01:52

Bohunko díky moc za uklidnění. Je mi z toho fakt nanic. Já už ze zoufalství koukala i na nějaké fotky na netu :oops: jenže tam to takhle ty „modelky“ nemají, asi že ještě nerodily :lol:
tak asi nezbývá, než se smířit - manžel si mě prohlížet nebude no a jinde se holt ukazovat nebudu :mrgreen:
hlavně aby zůstalo jen u zoufalství z toho vizuálního zděšení, na akci zatím není odvaha, ale jednou budu muset, manžel už je docela na trní a že už máme po šestinedělí mu neušlo. bojim bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
21.3.11 04:00

Dobré ránko chci se zeptat jak je to v šestinedělíS manželem sme dostali chu´t ale nemělí sme ochranu před otěhotněním :think: -Ale kojím malého něco sem slyšela o kojení.Ale už čekám na kontrolu po šestinedělí a hned nějakou ochranu samozřejmě..Děkuji za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.8.18 21:45

Ahoj maminy, mám dotaz. Jsem 6 dní po porodu,nemůžu si ani sednout,jsem hodně šitá,převážně zevnitř. Do toho mam narazenou kostrc a šílený hemeroidy,nebyla jsem ani radši na velký od klystyru :nevim: Ale chci se zeptat,strašně mě píchá jakoby v klitorisu,spíš za ním,nedokážu tu bolest popsat :think: Je to normální? Nebo co to může být? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.8.18 21:50

Měla jsem rupturu třetího stupně a problémy úplně stejne. Asi te nepotesim, ale přešlo to az hodně dlouho po sestinedeli. Jizvy mne boli ještě po dvou letech od porodu. Ta intenzivní bolest ale časem polevila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.8.18 22:24

@pikachu9 ahoj :) měla jsem taky rupturu třetího stupně a nemohla si sednout, ale mě teda pomáhalo hodně ledovani… už v porodnici měli kondom naplněny vodou v mrazáku, dávala jsem si to do těch porodnickych vlozek a byla to úleva. Měla jsem nateklou celou pipinu… taky jsem hodně vetrala… doma pokud to šlo, dala pod sebe starý ručník, ať mají rány vzduch… mazala jsem bepantenem plus celou pipku… zahojila jsem se brzy a pět týdnu po porodu jsme už s manželem spasovali… teď jsem 2 měsíce po porodu a jizvy jsou pořad citlivé, ale nic hrozného :) zkus ledovat, fakt mi to hodně pomohlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.8.18 22:37

@Verurizeckova Zkusím to,děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
19.8.18 22:38

@pikachu9 Super jsou sedaci lázně z vývaru dubove kury, dubovou kuru mazat i ve forme gelu (vse k dostani v lékárně), na hojeni jiuev je perfektni Wobenzym, mazat naredenym eterickym olejem z levandule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.8.18 22:43

@KristynaTita a to můžu sedět ve vaně když jsem 6 dní po porodu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie