Šestinedělí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
519
22.8.18 23:52

@pikachu9 to zrovna ne no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.22 14:29

Do kdy mi bude trvat 6nedeli

Ahoj, když porodim např 13.1.22, tak kdy mi končí 6nedeli. K jakemu dni se objednat na gyndu? Nevim zda se to počítá odedne nebo od nedele..muzete mi prosim napsat presne datum. dekuji

• Citovat
  • Upravit
72725
8.1.22 14:38
@Anonymní píše:
Ahoj, když porodim např 13.1.22, tak kdy mi končí 6nedeli. K jakemu dni se objednat na gyndu? Nevim zda se to počítá odedne nebo od nedele..muzete mi prosim napsat presne datum. dekuji

To nemusíš řešit úplně přesně. Až přestanou ocistky a budeš se cítit v pohodě, zavolej k Dr a objednej se.. já třeba šla na ko až po 4 měsících, nebyl cas :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5908
8.1.22 14:40

A proč to potřebuješ vědět přesně. Já jsem ode dne porodu počítala 6 týdnů, a pak jsem zavolala. Nemusíš tam na den přesně, pokud nemáš zdravotní problém. Byla jsem tam asi za 8 týdnů po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
8.1.22 20:34

Jak píšou holky, nemusi to být přesně. Já si zavolala 14 dní před koncem šestinedělí, že mě čeká prohlídka po šestinedělí a jelikož jsem byla už ok, tak mě sestřička objednala za týden, takže jsem byla 5 týden po porodu.

Edit: nepřečetla jsem si to do konce - šestiNEDĚLÍ nemá s nedělí nic společného, je to označení pro ukončení týdne (nebo nevím, jak to vysvětlit), takže pokud porodíš ve čtvrtek 13.1., tak ti šestinedělí konci za 6 týdnů, tedy 24.2. zase ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.22 20:40

@Polnik děkuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
12
26.7.25 17:52

Ahoj, v pondělí mi končí 6 nedělí. Také jsem před dvěma dny dostala ms(nekojím). Myslíte že můžu použít tampón, když mě nic nebolí?
Stehy jsem měla jen vnější a dva vnitřní ale vše už je venku a nic nebolí. :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat