Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Můj počítač už mám asi dva roky a vždycky všechno běželo. Dneska se ale asi 4× restartoval počítač (kvůli aktualizacím Windowsu.)a když se počítač spouštěl objevilo se jen logo a pak černá obrazovka s pomlčkou na levé straně. Nevím co s tím a do opravny ten počítač dávat nechci.Lidi které znám tomu nerozumí tak jsem se chtěla zeptat tady.
Ahoj, jedná se o stolní pc? když ho ted znovu zapneš, je to to samé? Objeví se nějaké logo, nějaké info? Jaký typ pc máš, jaký systém?
@joli31 Ano jedná se o stolní počítač. Zkouším ho pořád zapínat ale pořád se děje to samé - objeví se logo a pak bílá pomlčka.
@LoveStory4 píše:
@renduli Mám DVD
Myslíš DVD mechaniku (tj. přehrávač). A nezůstalo tam vloženo nějaké CD?
No to mě napadlo, protože někdy pc s vloženým cd má tendenci bootovat z něj.
V tvém případě to může být chyba softwarová (virus, poškozený operační systém) nebo hardwarová (zákl. deska, paměť, disk nebo cokoli jiného). Nevím, jestli ti tady bude někdo schopen poradit. ![]()
Doporučila bych spíše nějaké specializované fórum.
@renduli Aha.Tak já to tedy ještě někde zkusím. Ale doufám že se mi nic nevymaže mám tam docela důležité věci. ![]()
Píšu Ti sz, ono je to na delší vysvětlování. Ještě mi napiš jaký máš operační systém a jak jsi zstná v pc, zda máš instalační cd nebo máš možnost si na jiném pc něco vypálit
Manžel radí vypnout a při zapínání mačkat neustále F8, to by měly Windows naběhnout do nouzového režimu ![]()