Pocity před IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
311
12.12.12 17:54

@ugluk úplně se teď vidím přesně, jak jsem pozorovala ten pitomý papírek asi tři dny!!! a ukazovala ho manželovi, mamince, kolegyni, jestli tam něco vidí nebo ne :)
S těmi vajíčky je to špatný, mě se právě moc netvoří a to co mi odebrali nebylo zrovna moc kvalitní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
12.12.12 17:55

@karolka.1 kez by jsi nemusela lyzovat vid? :mrgreen: no budu ti to moc prat :hug: jinak ja taky testovala 5den od et s tim jestli je tam pregnyl a byla tam nejaka carecka, tak jsem psala holkam do diskuze ze to je asi pregnyl ze se uvidi dalsi den a ona byla vetsi :mrgreen: nemohla sjem to vydrzet a zacala jsem byt potaji kdyz manzel odesel do prace silena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
12.12.12 17:56

@principeska no právě, že si člověk připadá jak blbec :(
Tak hlavně, že to vyšlo a gratuluji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
12.12.12 18:01

Mě sice vyšlo letos ivf napoprvé, ale taky jsem měla u něj nervy, protože jsme měli OPU jen jedno jediné vajíčko, tak jsem si říkala, že je to v pytli, že to přece nemůže vyjít. Ale tak nějak jsme s manželem na něj mysleli a ono se rozhodlo, že s náma bude. No a za cca tři týdny tu bude s námi Terezka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.12.12 18:02
Já taky, já dokonce testovala, abych věděla, kdy vymizel pregnyl :mrgreen: za těhotenské testy bych měla luxusní dovolenou. Ale zase fakt vím, že od 6.dne po transferu pětidenních už je možný duch, fakt slabounký, takový vykoukaný na svtěle, ale je tam :mrgreen:
@karolka.1 píše:
@terinka4444 já bych nevydržela!!! Testovala jsem zase jak blbec hned po týdnu :) což byla kravina samozřejmě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68931
12.12.12 18:05

Jaja, mám pocit, že tolik testů jsem nenadělala za šest let snažení :mrgreen: Na obě mé těhotenství stačily dva (na každé), no, zas jsem opačnej extrém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.12.12 18:05
Ty jo, to ti povím, máš ten 10. den slabší čárku než ten 9. den, to já už bych se vyvrátila hrůzou :D hele je fajn, jak jsme na tom všechny stejně, co? Já už to mám za sebou, jsem šťastná, že jsme po 12-ti letech docílili dvou dětí a už nemusím ani pomyslet na plození potomka, ta psychika je fakt děs.
@jaja84 píše:
@karolka.1 kez by jsi nemusela lyzovat vid? :mrgreen: no budu ti to moc prat :hug: jinak ja taky testovala 5den od et s tim jestli je tam pregnyl a byla tam nejaka carecka, tak jsem psala holkam do diskuze ze to je asi pregnyl ze se uvidi dalsi den a ona byla vetsi :mrgreen: nemohla sjem to vydrzet a zacala jsem byt potaji kdyz manzel odesel do prace silena :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
12.12.12 18:10

Před IVF jsem se strašně těšila, že se KONEČNĚ bude něco dít.. Udělala jsem si záložní plán co bude pokud to nevyjde (OKAMŽITÁ výpověď v práci a hledání nové práce, rekonstrukce domu a další pokus nejprve za rok).. Ten průběh mi nějak utekl v takovém transu.. Jen jsem byla vystresovaná z práce (to už ale předtím) tak jsem se nervovala při každém zazvonění mobilu, při novém mailu,.. Naštěstí otravovat z práce začli až měsíc po transferu.. Zůstali nám jen 2 moruly tak jsme je obě transferovali. To byli vlastně asi jediné nervy - volat si každé ráno jak na tom embryjka jsou. Když mi je transferovali tak se mi ulevilo a cítila jsem se skvěle. Testovala jsem každý den a když čárka přestala slábnout a začla sílit (5-6 po ET) tak jsem začla doufat, že je vše ok.. Nooo vyšlo to zatím do fáze kde jsem teď.. Jaký by byl další pokus nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
12.12.12 18:25

@karolka.1 ahoj ja myslim ze tve pocity jsou zcela normalni.
Rozhodne na to vse musis byt pripravena a dobre psychicky naladena. Nekdy to je holt beh na dlouhou trat. Nam to vyslo na 5 pokus a az ted tomu zacinam verit ( zacinam 2. trimestr )
Vubec si nemysli ze jsi blazen. ja jsem delala uplne vse, poctive cvicila Mojzisovou, chodila na relaxacni a uvolnovaci masaze, rok pila cinske bylinky ale co hlavne stale jsme s manzelem verili ze to proste musi vyjit. Jeste jsem tesne pred transferem prodelala tzv. mobilizaci ( nic hrozneho da se to vydrzet ), musi ti to udelat nekdo kdo ma zkusennost.
Jak jsi psala ze mas obavu kuli te laparoskopii tak to je prave naopak. Ja jsem pred timdle poslednim IVF prodelala hysteroskopii a naopak me lekar rikal ze to muze delohu nastimuovat k lepsim vykonum.
Centrum jsme menili 3× / 2× Podoli 2× Gest a naposledy GENNET, takze pro me je tento ustav BEST OF.
Hlavne jak jsem psala nezoufej a ver. nejsi na to sama, mas manzela ktery urcite chce taky mimco a nakonec se dockate.
Ja jsem navic vzdy musela podstupovat celkou stimulaci, neb jsme nikdy mrzacky nemeli… Posledni lecbe dokonce predchazela na mesic antikoncepce, pak dlouhy protoKol Puregonem + Fostimon. Pak pred ET zacit brat antibiotika, jen na 5 dnu a pak jeste Utrogestan, Duphaston a injekce Fraxiparinu.
Fakt nedokazu rict cim to je ze se to povedlo, ale zaplat panu bohu.
Moc vam preji aby vam to co nejdrive vyslo a kdybys mela nake otazky napis, rada se o zkusennost podelim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
12.12.12 19:13

Holky, trochu sem vlezu. Trochu se vzdalim od puvodni tematu, mam za sebou v pondeli transfer pri svem 1.IVF. Dneska jsem delala odpoledne test, chtela jsem sledovat pregnyl. No test bily jako snih! Kdy tedy myslite, ze bych mela nejdriv testovat. Mela jsem 5ti denni embryo. Jsem trochu rozpoluplna, taky se bojim bileho testu. Ale 14 dni, jak mi radily v CARu asi nevydrzim! Hlavne je to Stedry den, to by bylo po radosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.12.12 19:29
Kač, tak 6.den po transferu by už mohl být duch, já bych to zkusila v sobotu v neděli, držím moc palce.
@kačka25 píše:
Holky, trochu sem vlezu. Trochu se vzdalim od puvodni tematu, mam za sebou v pondeli transfer pri svem 1.IVF. Dneska jsem delala odpoledne test, chtela jsem sledovat pregnyl. No test bily jako snih! Kdy tedy myslite, ze bych mela nejdriv testovat. Mela jsem 5ti denni embryo. Jsem trochu rozpoluplna, taky se bojim bileho testu. Ale 14 dni, jak mi radily v CARu asi nevydrzim! Hlavne je to Stedry den, to by bylo po radosti :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
12.12.12 19:29

@kačka25 nebo taky velká radost :) každý to má asi jinak, někomu se duchové ukazují velmi brzy, někomu fakt až třeba po těch 14ti dnech. VYDRŽ! Já ještě dva dny před uplynutím té doby věřila, že to vyjde, pže mi řekli, že když to nevyjde, dostanu menstruaci dřív. Po 13 dnech od transferu teprva dorazila…a upřímně, pořád jsem se nechtěla vzdát myšlenky, že to nevyšlo. Vzala jsem si totiž po transferu týden volno (dostala jsem všechny tři použitelný embrya, žádný do mrazáku), ležela (podle mojí mamky, aby to nevyklepala zbytečně :)), chodila na krátké procházky, neuklízela, nevařila, neprala…prostě NIC a stejně to nevyšlo, ani jedno z těch tří se nechytlo :( Co má být se stane a jak ti to zavedou, tak už to prý moc neovlivníš…sázka do loterie, buď to vyjde nebo ne. Ale neboj, je spooooustu holek, kterým to vyšlo na poprvý :hug: držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
12.12.12 19:34

@superandrysek ty jo až na po pátý :(((
Jsem si tady teď v jiné diskuzi přečetla příspěvek, kde ta daná trpí skoro stejnými zdravotními problémy a taky jí řekli, že přirozeně neotěhotní a ono jo!!! Až mě to v práci rozbrečelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
12.12.12 19:39

No ja uz deti mam, vzdy jsem prave tehotnela uplne pohodove, jenom mam ted asi po zanetu nepruchozi vejcovody. Tak mi dr dala hodne nadeje. Ted jdu radsi do zpatecky, abych nebyla moc zklamana. Pri prirozenem tehu jsem mela // docela brzy. A hlavne ja po ET nelezela vubec, tak jsem to snad nepokazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
12.12.12 19:50

Ne to určitě ne, já byla zase přehnaná:) Teď už to taky nebudu tak přehánět. Ti trošku závidím „jen ty vejcovody“ já mám těžkou endometriozu a hlavně jí mám úplně všude :( takže mi dost poničila vnitřek. Pořád si říkám, že dokud tam není rakovina, tak jde o nic…dneska je naštěstí medicína tak daleko, že už dokážou neuvěřitelný věci! :lol:
Zbylo Vám něco na KET…kdyby náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital