Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kačka25 to je moooc brzo, nezoufej
testi minimalne za 11 dnu od ET to uz by se neco mohlo objevit…
@karolka.1 no co dodat zazraky se deji
my jsme to samozrejme take zkouseli i normalne…musite hlavne vy verit a vydrzet. Drzim palce
Holky budu mit zase dotaz, jsem 4.den po ET a obcas me boli bricho. Mela jste to nektera? Ja se z tech nervu zblaznim!!!
@kačka25 Já bohužel neporadím, teprve mě ET čeká ![]()
Taky bych měla otázečku - může se na norethisteron pít? Myslím rozumně,2 sklenky vína? Od včera ho užívám a budu ho užívat i přes vánoce a silvestra, proto se ptám - v příbalovým letáku jsem nic nenašla ![]()
@mahdalka - tak to neporadim, ja tedy od zacatku stimulace mela vzdy maximalne 2 deci vina, celkem si 4×.
Já taky moc nepiju, dám si max. skleničku vína, ale ptám se kvůli silvestru.Sice budeme doma, ale asi si otevřeme šampus. No, zeptám se v pondělí v lékárně
@kačka25 ahoj me brisko bolelo asi jednou, ale je to vse spise z tech nervu. Zkus na to co nejvic zapomenout. Chod na prochazky at je deloha pekne prokrvena a mimco ma vetsi sanci se uchytit.
@mahdalka to netusim, zeptej se nejlepe v CARu. Ale myslim ze sklenka vina, obzvlaste cerveneho uskodit nemuze…
HOLKY vsem vam preji hooodne stesticka
@superandrysek Děkuju
No zeptám se v pondělí v iscaru sestřiček, stejně tam musím pro recept.Snad nebudu vypadat jak nějakej alkoholik ![]()
Břicho mě bolelo už od ET a asi tak dva týdny. Nám ivf vyšlo, ale ta bolest břicha byla určitě od srůstů, které mám od operací, které jsem absolvovala. Takže nevím, jestli je to běžné.
@mahdalka urcite ne, jsme prece normalni lidi…lepsi se zeptat nez pak nevedet…
@superandrysek píše:
@mahdalka urcite ne, jsme prece normalni lidi…lepsi se zeptat nez pak nevedet…
No že jo, taky si to říkám. Mě teď ve čt doktorka předepsala ten norethisteron a zapomněla na estrofem, tajk ještě že mi na sebe dala soukromý číslo a mohla jsem jí zavolat
Koukla bych do pribaloveho letaku, kdyby to bylo kontraindikovano, psali by to tam.
Jinak priznaky po IVF - nekdo ma naprosto vsecky, nekdo absolutne zadne, ja mela dokonce stejne pri prvnich dvou IVF, kdy to vyslo, ale o hodne slabsi pri tom, kdy to nevyslo. Takze rada za me - muze to znamenat vsecko, ale taky absolutne nic, takze se prestat pozorovat, zamestnat hlavu jinak a uzivat si adventu ![]()
@ugluk Já do příbalovýho letáku koukala a nic tam o tom neni, tak alkohol asi zakázanej neni.Ale myslím že 1-2 skleničky neublížej, navíc nic tvrdýho, jen víno, piju vyjímečně
Tak kdyz tam nic nepisou, 1-2 sklenicek bych se v nejmensim nebala, uzij si Silvestra, pak uz nebudes moc pit hooodne dlouho
I kdyz ja teda v tehotenstvi decku obcas dala, pak obcas i po poslednim vecernim kojeni…
@ugluk Taky si myslím
Sklenička vína v těhotenství ani při kojení neublíží. Já se bála aby to nemělo nějakou špatnou reakci s těma lékama.