IVF prosinec 2012

7369
8.12.12 16:50

IVF prosinec 2012

Ahoj, rada bych zalozila novou diskuzi tech, kteri v teto dobe podstupuji IVF. Podobnych temat je zde spousta, ale aktualnost je zde dost dulezita. Prida se nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10978
8.12.12 16:55

Ahojky zajtra mám OPU v Reprofitu v Brne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
8.12.12 16:59

No ja byla na OPU ve stredu a v pondeli jdu na ET. Chodim k Apolinari. A jak si snasela stimulaci? Ja celkem ok, stimulovala jsem jen 7 dni, ale od vcera zavadim utrogestan a po tom nic moc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
8.12.12 17:00

@vanejka - je koukam, ze mas minimalku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
8.12.12 17:04

Je to už náš 4.pokus, tentoraz to bola minimálka a tamoxifen v tabletách. Utrogestan je hnus po tom sa mi stále motá hlava, takže radšej zavádzam ako polykám.
Si poprvé na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
8.12.12 17:09

Ja jsem popve na IVF. Ja ho taky zavadim, ale des! Tak uvidim, jak to bude vypadat dal, kdyz tak se v pondeli poradim s dr. Koukam, ze ty uz toho mas za sebou dost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
8.12.12 17:14

Ja iba zavádím, keď som polykala motala sa mi hlava a rozhodilo mi to žálúdok takže som zvracala. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
8.12.12 17:22

Zdravim holky. Tak to bych se taky mohla pridat. Ja mela 2. prosince ET, takze bych mohla patrit k vam, ne? Bylo to moje prvni IVF, ale uz mam za sebou par ZT :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
8.12.12 17:30

@vanejka - no na jednu stranu jsem rada, ze ctu, ze je to normalni, ale jak s tim budu fungovat to nevim :cert:
@Sorbetka - urcite se pridej. To budes presne tyden prede mnou. A kolik ti zavadeli embryi? A kdy budes testovat? Ja premyslim, ze udelam test po transferu, abych vedela jestli uz tam neni pregnyl.
My uz deti mame prirozene, ale ted to neslo a mam nepruchodny oba vejcovody. Dr me utesovala, ze mam velkou pravdepodobnost uspechu, vzdy mi vse fungovalo super, tak ze pokud obejdeme ty vejcovody, tak by to melo klapnout. Ale ja s tim radsi moc nepocitam, bojim se zklamani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
8.12.12 17:58

Ahoj holky, ja jdu v utery na KET. Je to me prvni ivf. Nervy uz mam na dranc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
8.12.12 18:03

@Sorbetka takže za chvíľu ťa čaká test.
@smiley1 to možno budeme spolu ak všetko klapne ja budem mať v uterý ET. Už si bola na ET, alebo ideš teraz prvý krát na transfer?

Holky a koľko si nechávate zaviesť embryjek?

@kačka25 aké veľké už máš deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
8.12.12 18:08

@vanejka Jeste jsem na ET nebyla, protoze mam IVF s PGD, takze jdu rovnou na KET (chvili trva nez to embyjko vysetri, takze je rovnou mrazi). Bylo by fajn, kdyby jsme sli na stejno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
8.12.12 18:11

@smiley1 aha to neviem :roll: mali ste nejaký problém s genetikou? Ja mám iba jeden folík takže dúfam, že budeme mať vajíčko a potom sa pekne oplodní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
8.12.12 18:41

@vanejka - my máme tři kluky 14,10 a 6. Každy na nás kouká, jak na mimozemštany, ale už jsem si zvykla. Byla jsem těhu už přd 4-mi lety, ale ZT ve 14.týdnu a z toho asi ty neprůchodné vejcovody. V říjnu jsem byla na laparo.
@smiley1 - zrovna jsem přemyšlela, jak je možné, že jdeš na KET a je to první IVF, už je mi to jasné.
J8 měla 13 vajíček, 11 oplodněno a 10 se vyvíjelo. Embryoložka mi říkala, že to jedno k ET bude určitě, tak doufám. Ještě tam budu v pondělí ráno volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
8.12.12 18:44

@kačka25 to ste krásne veľká rodinka a určite by to chcelo ešte malú princezničku :D Maš pekný počet vajíčiek to určite nejaký bojovníček vydrží do pondelka a možno aj dlhšie ak pojdete do PK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí