Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to je jasný, to jsem nemyslela, že máš testovat hned!!! ale k oplodnění embrouše došlo už před 9 dny. ted jde o to zda se chytne… pak jestli mas pregnyl apod…
a nemůžeš srovnávat s běžným cyklem - tohle je úplně jiný ![]()
ale vím o holkách, který už to tam třeba u dvojčat měly ![]()
Hele a je to tady, zacalo me bolet bricho jako na ms… nevim co si myslet… zas je pravda ze v prirozenem cyklu jsem to mela dnes nebo zitra dostat, tak jestli to s tim souvisi ![]()
diky lekum bych to nemela dostat dokud je nevysadim, tak jsem z toho jelen, ale docela me to vydesilo ![]()
@maacek - to urcite nic nebude. Treba uhnizdovani
ja taky obcas bricho citim. Ale me by ten cyklus mel jit stejne, transfer jsem mela 14.den cyklu.
No asi to souvisi s tim, ze normalne bych to dostala. Ted jsem prijela z prace a uz jsem natazena v pelechu.
@maraida tento ET bol pre mňa bolestné v minulom CAR mi Dr. medzi nohamy pri ET vravel, či si uvedomujem, že s darovanými vajami by som mala večšiu šancu, vzhladom k nízkemu AMH ![]()
@maacek ty jo chlebíčky
ja som teraz ležala fakt iba 15min a potom sme jeli domov. Som rada, že nie som jediný blázon ja som po OPU kúpila mimimu rozprávkovú knížku a teraz mu z nej čitam.
![]()
@kačka25 to vieš, že už niečo ukáže. ja som minule mala pozit. TT už 4deň po ET, ale iba ducha. Čiarka nesílila a nakoniec z toho bolo iba biochemické těhu a zby točne som bola do krve vystresovaná. Teraz mi muž zabavil těhnotesty a pojdem až na krv aby sme nemali šialené vianoce. Moj gynekolog má službu 25.12. tak pojdem do nemocnice na krv.
@maacek píše:
Hele a je to tady, zacalo me bolet bricho jako na ms… nevim co si myslet… zas je pravda ze v prirozenem cyklu jsem to mela dnes nebo zitra dostat, tak jestli to s tim souvisi
diky lekum bych to nemela dostat dokud je nevysadim, tak jsem z toho jelen, ale docela me to vydesilo
Holky vraveli, že ich bolelo brucho ako na MS a boli tehotné. To može byť nidácia, alebo sa rozťahuje děloha. Ono to totiž moc nejde poznať. Aj mňa dnes trochu pobolieva brucho tak už začínajú pracova´t aj moje nervy a predstavivosť
No mne uz to polevilo. Parkrat za den o brise vim ale zadna traga. My ted dorazili dom, byli jsme mrknout v praze na staromaku a bylo to bajo!
Ahojte holky chci se zeptat kolik z vas podstoupilo IVF a kolik z vas otehotnelo a na jaky pokus to vyslo??? diky za odpovedi =)
Ahoj holky, omlouvám se za odmlku ![]()
tak OPU za mnou bylo 15 folíků, 11 vajíček a oplodnili nám 8. Tak buď zítra nebo úterý-středa transfer ![]()
Ahoj holky.ja mam za sebou tri iui neuspesne
jednou ivf-nic se neoplodnilo.pak jednou icsi-zkoncilo zamlklim potratem ve tretim mesici.
a ted v listopadu se nic nechytlo.tak jdem zas v lednu.ale jiz bez pojistovny. jezdime do sanatoria art budejky.je to hruza.uz sem unavena.ale hlavne oba jsme zdravi.asi pry nejaky maly zadrhel v genetice.take si rada prectu zkusenosti a klidne se ptejte
Ajoj ja mam taky za sebou inseminaci a taky neuspesne a uvazuju nad ivf
Ahojte holky kolik z vas chodi do fertimedu??? diky za odpoved