Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Můžu se přidat? dnes mi vložili jednoho zmrzlíka ve stadiu kompaktace… takže ted pozitivně myslet a vydrže 14 dní ![]()
Ahoj holky, mohu se k Vám přidat? Nás tedy čeká IVF až v 2. půlce ledna, ale už se na to psychicky pripravuji a budu sledovat Vaše mimískování ![]()
Můžu se zeptat jak dlouho jste čekali na schválení IVF u VZP. Jinak mě je 25 let, manžovi 34, jsme z Prahy o mimi se snažíme rok a půl, na mé straně problém nenalezen, jen lehce snížené AMH 1,61, ale foliky se tvoří a rostou, manžel má horší spermio, ale ne tragické.
@Blondýna007
ahojky já měla schváleno do cca. 18 dní od VZP
@mishka123 píše:
@Blondýna007
ahojky já měla schváleno do cca. 18 dní od VZP
Jak se cítíš při stimulce? Možná si nadělíte krásný dáreček ![]()
@Blondýna007
doufám, že už to vyjde
no mám nafouklé břicho, bolí mě.. ale to prý má být… alespoň se ví, že se tam něco děje… ![]()
kam chodíte do Caru?
@mishka123 píše:
@Blondýna007
doufám, že už to vyjdeno mám nafouklé břicho, bolí mě.. ale to prý má být… alespoň se ví, že se tam něco děje…
kam chodíte do Caru?
Chodíme do Gestu, mam to 3 minuty pěšky z baráku i z práce, takže nebylo co řešit, zatím si nemohu stěžovat
@Blondýna007 píše:
Chodíme do Gestu, mam to 3 minuty pěšky z baráku i z práce, takže nebylo co řešit, zatím si nemohu stěžovat
jen doufám, že budu ok reagovat na stimulku a že vajíčka budou ok
@Blondýna007
tak to je super… my přemýšleli o Gennetu nebo Iscare a Iscare vyhrálo ![]()
no budu ti držet palečky, ale určo to bude v pohodě… já se taky bála… ale včera jsem se málem rozbrečela… jak mě chválila, že je to krásný výsledek
tak jsem se jí málem rozbrečela na tom křesle
![]()
a už máte zažádáno na VZP?
@mishka123 píše:
@Blondýna007tak to je super… my přemýšleli o Gennetu nebo Iscare a Iscare vyhrálo
no budu ti držet palečky, ale určo to bude v pohodě… já se taky bála… ale včera jsem se málem rozbrečela… jak mě chválila, že je to krásný výsledektak jsem se jí málem rozbrečela na tom křesle
![]()
a už máte zažádáno na VZP?
Včera jsme to podepsali, takže to vypadá, že v půli ledna začne stimulka, kdy Tě zhruba čeká transfer?
@Blondýna007
no v pátek mám OPU budu mít prodlouženou kultivaci tak počítám kolem toho 18… ![]()
tak to to už budete mít zpět schválené ![]()
@mishka123 píše:
@Blondýna007
no v pátek mám OPU budu mít prodlouženou kultivaci tak počítám kolem toho 18…
tak to to už budete mít zpět schválené
Tak se hlavně na Vánoce pěkně šetři? Dopláceli jste si za nějaké úkony?
@Blondýna007
jojo budeme mít ISCI, prodlouženou kultivace, dárce, echokatetr, mražení… cca. nás to vyjde kolem těch 18 tis.