Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kačka25 Ja mela 12 vajicek a zbyla mi 3 zdrava embryjka, takze neboj. Jinak 3 deti zavidim, ale taky jsem si vzdycky prala 4!! Snad se teda dockam aspon jednoho.
Ahoj holky ![]()
Já začínám své 2.IVF příští týden v pátek.
Z 1.IVF mám holčičku a KET min. měsíc mi nevyšel.
Holky no jo jsou to nervy. Prave jsem to nejak zazdila a delala si test na pregnyl az dnes a je tam duch. Skoda, ze jsem si ho neudelala hned po transferu.
Ja mela 9 vajicek a 8 z nich se oplodnilo. 3 den byly vsechny OK, ale ten 5 den byla jen jedna blastocysta a dve moruly, ktere mi vsak ani embyiolozka nedoporucovala mrazit, protoze to nebyla nic moc kvalita, ale ta blastocysta byla perfektni. Takze jsem si nechala zavest jen jedno.
ka
Kazdopadne vam vsem preji at to klapne. At je kvalitni stimulace, hodne vajicek, hodne oplodnenych vajicek a krasna embya. ![]()
@maraida To je super, ze vm dceruska vysla hned na prvni pokus. ![]()
@Sorbetka jj,je to moje zlatíčko
No jsem zvědavá jestli se povede ještě sourozenec ![]()
@smiley1 a jak dlouho trvaji ty testy na PDG? To ti delaji ET az dalsi cyklis nebo to stihnete v jednom cyklu?
@maraida Je nadherna. Az ted jsem si vsimla, ze je jeste malinka, jen 9 mesicu. Tak to budou deti rychle po sobe, to budete mit doma aspon veselo.
![]()
@Sorbetka díky.
No jestli se zadaří, tak budou max.2 roky po sobě, jako moje první 2 děti. Ale taky mě tlačí čas, v květnu mi bude už 40 ![]()
@maraida - maličká je krásná
Ale jsi docela odvaha, ja jsem deti nikdy tak blízko od sebe nechtěla, ale je jasné, že tě trochu ten věk tlačí. Mě bylo 35 a docela už to taky řeším.
@smiley1, @Sorbetka - jste mě docela znervozněly, že z tolika oplodněných vám jich zůstalo málo ![]()
@Sorbetka tak skus za dva dni testnúť znova, ak čiarka bude silnejšia nie je to pregnyl.
@kačka25 no ja mám 35 za chvíľu, ale dieťa ani jedno
@maraida ty začínaš budúci piatok stimulovať, alebo už máš odber?
@maraida - a ty budes mit dlouhy protokol nebo v CARu stimuluji pres svatky? Ja hlavne nejak ten dlouhy protokol nechapu
proc se to dela.
@vanejka příští týden teprve budu začínat s dlouhým protokolem.Tzn.,že mi teprve zavedou do břicha tu tyčinku na pozastavení činnosti vaječníků.
@kačka25 jj,budu mít zase dlouhý protokol jako minule.taky nevím podle čeho Dr. rozhoduje jaký protokol komu dá ![]()
No jo to s tím dlouhým protokolem to nechápu.
@vanejka jo jo zkusím to, snad to tam bude a čárka bude silnější.