Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kačka25 myslím, že s těmi vajíčky a embryi je to strašně individuální. Myslím, že tam hraje roli spousta faktorů. Můžeš mít 25 vajíček a můžeš mít 4 nebo třeba i mín. Můžeš mít přes dvacet a nic z toho není a můžeš mít málo a povede se to.
Jedna známá měla údajně přeš 70 vajíček, ale povedlo se až na 5 pokus. Neznám podrobnosti, jestli všech 5 pokusů bylo z jedné stimulace a nebo jestli pak stimulovali znovu.
Kamarádka měla 7 vajíček a přežily 3 embrya (2 moruly a 1 blastocysta) a povedlo se na první pokus.
Myslím, že kvantita neznamená kvalita…ale je pravda, že když mi v den transferu embryoložka řekla, že je na transfer jen jedno embryo, tak mi pak i ukápla kroupa ![]()
Ahojky hlásim ho zralého bojovníčka, verím, že to zvládne aj zajtra a pekne sa nám oplodní.
Ahojky, můžu se k vám přidat? ![]()
Od 4.12. stimuluji Gonalem. Včera jsem ještě přidávala cetrotide a dnes máme první KO.
@vanejka
děkuju ![]()
já držím palečky ať to bojovníček zvládne až do zdárného konce ![]()
Ahoj Holky, v pátek mi dělali KET,21 jdu na krev. jsem zvědavá, co mi řeknou. Jinak všem, co tu jsou držím palečky…:-)
Ahoj holky! Vsem van drzim palce!
Ja dneska na transferu, mam jednoho bojovnicka u sebe a tri v mrazaku, ted uz jen doufat.
@kačka25 paráda budem ťa nasledovať.
Naša Amazonka vydržala a čaká ma ET 12.12 ve 12:30h. jv
@maraida píše:
@vanejka 12.12.2012-takové krasné datumTo musí vyjít
Presne tak. Budete mit krasnou vzpominku, protoze s takovym datumem to rozhodne musi vyjit. Drzim palce ![]()
@Roxi76 Tak hlavne v klidecku a odpocivat a myslet pozitivne. ![]()
Ahojky, tak jsme doma z KO v pátek bude punkce a mám 16 vajec 12-15 mm ![]()
tak držím všem palečky ![]()
@mishka123 Tak to je krasny pocet vajuch. Urcite bude z ceho vybirat a budou kvalitni. ![]()