Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jinak odber vajicek mam vzdy tak 14.a oplodni se pokazde 2.manzel sper. v norme.tak snad ted uz nam to vyjde. snazime se tri roky stoho rok a pul sanatorium. ![]()
@bejusinek mě se podařilo hned 1.IVF,mám z něj holčičku. Teď jsem ve fázi 2.IVF,v pátek jsem začala.
@hanka 2 pokud jsi u 1.IVF neměla ET, tak bys měla mít na pojišťovnu ještě 1 pokus navíc.
@bejusinek ahoj, já jsem právě po prvním IVF, zítra jdu na krev. Testy vysly pozitivní, ale to pro mě nic neznamená. Mám za sebou 3 ZT (vždy vše přirozeně), takže pro mě už je pozitivní TT taková rutina.
Snad to tentokrát bude vše OK.
Měla jsem 9 vajíček,8 oplodněných, 3 den kultivace všechny OK, 5 den kultivace jen jedna blastocysta a 2 morula. Zavedeno jedno embryo.
Tak ja dneska 6.den po ET a cekam, jak to dopadne. Je to moje 1.IVF.
Jojo neco by nam mela pojistovna slevit. doktor minuly tyden poslal zadost a tento tyden by se meli ozvat co proplati.tak doufame ze dame max 40tis. v prosinci me i konci smlouva v praci. a neprodlouzi uz
prave kuli castemu volnu.
No a u me: 3× IUI - jedno klaplo, ale bohuzel samovolný potrat
1. IVF - nedopadlo vůbec - et 1 embecko, ale tehu jsem nebyla
1. KET - to probiha ted, dnes 6 den od KET a nic na sobe nepozoruju… takže nevim
uspesnost zhodnotim cca za tyden - jsem ve fazi cekani…
@maacek - ja jsem dneska sedmy den po ET a taky nic moc nepozoruji. Obcas trochu boli bricho, nekdy mam pocit zaludku trochu na vode, ale to si myslim vsugerovavam a prsa me tedy pri te stimulaci bolely hodne a ted to spis ustoupilo. Jenze ja kdyz byla tehotna, tak do testu jsem na sobe vubec nic nepozorovala, spis az tak do 6.tydne. Takze ono je to tezky, kdyz se clovek moc sleduje!
Ahojky holky, jsem mooooc zvědavá, kolik z Vás bude mít 2 carky k Vánocům
u mě už se rozjíždí MS, vlastně už to beru jako klasiku, na Silvestra by měla byt ovu, máme zaplaceny luxusní silvestrovsky pobyt s welness, tak to bude poslední domácí snažení a pak IVF. Co Vánoční přípravy?
@Blondýna007 - no vanocni pripravy nic moc. Mam plnou hlavu toho, jaky bude vysledek a bojim se! Ale darky jsem dneska zabalila, jeste chci asi ctyri koupit, ale vim co, tak to bude rychlovka! Ale ten nejlepsi darek, co bych chtela ja si proste nekoupim, musim doufat!
@kačka25 píše:
@maacek - ja jsem dneska sedmy den po ET a taky nic moc nepozoruji. Obcas trochu boli bricho, nekdy mam pocit zaludku trochu na vode, ale to si myslim vsugerovavam a prsa me tedy pri te stimulaci bolely hodne a ted to spis ustoupilo. Jenze ja kdyz byla tehotna, tak do testu jsem na sobe vubec nic nepozorovala, spis az tak do 6.tydne. Takze ono je to tezky, kdyz se clovek moc sleduje!
jsem na tom stejne…nic moc na sobe nepozoruju, zaludek na vode mam taky, ale to je spis stresik
a kuzlata me bolej teda fest - ale to zas prisuzuju utrogestanu -protože ho beru hrozně moc… tolik jsem ho jeste nemela… a jak rikas, kdyz jsem byla tehu, tak jsem na sobe taky nic nepozorovala, nic mi nebylo… proste musime cekat a teprve uvidime jestli se povedlo nebo nepovedlo…
@mishka123 paráda,držím palce ![]()
@bejusinek mám 5 pokus a čakám na výsledok.
Holky nadelite si ty nejhezčí Vánoční darecky, hlavně se snažit nervové nehroutit, já vím, po víme si to začátkem února, až budu po IVF ![]()
Ahoj Holky… tak na krev mám jít 21, ale asi zbytečně… jelikož v neděli jsem tu mrchu dostala
. Nevíte jak to je, kdy mám jít znovu na ket? Myslím si, že když beru spoustu hormonu, tak mé tělo by mohlo být připravené na další Ket, ještě máme něco zamražené…
tak doufám, že nějaký ten bojovníček se uchytí. V pátek jdu k lékaři, tak pak dám vědět…
Mějte se fajn a hlavně užívejte života… ![]()