Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak ženy a ještě do práce zítra, a je to ![]()
v sobotu chci vyšůrovat, v neděli do makra a v pondělí budu ležet na gauči a ani se nehnu ![]()
@kačka25 píše:
Tak u me vyreseno. 11.den po ET se dostavila MS a test bily. Takze jasne. V lednu jdeme do mrazacka. Tak vam drzim palce.
Ahojky holky, omlouvám se nestíhám…
kačko je mi to líto
![]()
nám nezbyly mazáčci takže mám dva bobíšky v bříšku a uvidíme, uvidíme jak to dopadne… ale možná se mi už včera zahnízdila hatchující blastička
teda vypadalo to tak a taky by tomu vše nasvědčovalo… růžový výtok, bolest v podbříšku která vystřelovala až do zad, že jsem si musela sednout
druhé je pomalejší…
jinak holky držím palečky ![]()
Holky, nejak to rozdychavam, prelitnou vanoce, dam poradnyho Silvestra, uz ted mi je spatne
a jdem do mrazacku! Treba moje telo ceka na tu vysnenou holcicku
ne delam si srandu.
@mishka123 - drzim palce, aby jsi se nemylila!
@kačka25
jasně pořádně ještě oslav Silvestra, připij si na Vánoce a pak hurá na mrazáčky a už to určo vyjde ![]()
Ahoj kdy holky, přeji všem krasne Vánoce, jak jste dopadli? Držím palecky!!!
Ahojky už som zas doma.
Hneď po krvi sme jeli na slovensku ku našim. No u nás sa bohužial zázrak odkladá.
Už som z najhoršieho vonku, zase sa prejavil moj skvelý muž a podržal ma.
Včera sme sa vrátili otvorili si to najluxusnejšie víno čo sme mali a bavili sa o tom čo ďalej. Teraz si dáme do jara pauzu a medzitým si začneme vybavovať papiere na adopciu. Doteraz sme o tom iba hovorili, teraz začíname konať.
Ahoj ženy - tak ani u nás k ničemu nedošlo
krev dnes negativní ![]()
ale nic, hlavu nevěším, vše vysazuju, odkrvácím, a jdeme do toho hned znovu - jsou tam posledni dva kousky u ledu tak si je vyzvedneme a když ani to tak jdeme do 2. IVF.
Ahoj holky, omlouvám se. Přeji vám opožděně hodně zdravicka a stesticka.
@vanejka, @maacek
moc mě to mrzí, držté se holky ![]()
nám to asi vyšlo, máme pozitivni tehu testy. Tak na vás plivu tehu bacily, ať vám to v dalším pokusu taky vyjde ![]()
Ahojky holky, vanejko mrzí mě to, ale bereš to statečně a to je správné. Ono si to mimi snad najde cestičky
Cestičku ke všem z nás. Misko moc gratuluji a držím palecky, těším se, ze nás budeš informovat o dalším průběhu. My máme před sebou poslední mesic domácího snažení a dnes odjíždíme na wellness pobyt, mám od manzi krasne nové pradelko a lodičky, tak tomu půjdeme naproti
!!!