Život bez dítěte

Anonymní
4.12.12 22:17

Život bez dítěte

Ahoj holky, dá se žít život bez dítěte, ikdyž po ničem jiném netoužíte? S partnerem bez IVF nemůžem mít děti. Bohužel peníze na další pokus nemáme a jen tak mít nebudem, protože jsme se zadlužili kvuli 1.IVF, domu atd… Dá se smířit s tím, že dítě nikdy nebude? O toho dne co se rozhodlo, že další pokus nebude trpím depresemi a je mi čím dál hůř. Mám pocit, že mi život skončil, že už nic jiného není a nebude.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1478
4.12.12 22:21

A přemýšlela jsi o adopci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
4.12.12 22:23

My máme adoptované a jsme šťastni-neměnila bych.Je to naše zlatíčko :* :* :*.Ještě by jsme chtěli jedno dítě. :)Taky jsme zkoušeli IVF a nic takže pro nás jediné řešení.

Příspěvek upraven 04.12.12 v 22:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.12 22:23

Kvuly dluhum to nejde

• Citovat
  • Upravit
3307
4.12.12 22:25
@Anonymní píše:
Kvuly dluhum to nejde

Proč ne? My měli taky půjčky na barák a šlo to. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65359
4.12.12 22:26

A vám nezbylo nic na ket? A kolik vás vyšel celý cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
4.12.12 22:27

Tak existují lidi, kteří děti nemají, takže se s tím asi vyrovnat dá, ale za mě ne. Snažila jsem se s tím vyrovnat dva roky a moje pocity byly čím dál horší :,( Počkejte a našetřete, my jsme taky mezi pokusy měli dlouhou pauzu (prostě na to nebyly peníze). Měla jsem tehdy pocit jako by mi někdo řekl, že umírám na rakovinu nebo tak, najednou všechno ztratilo smysl :,( Nevěřím na to, že si máš najít koníčka nebo tak a zapomeneš na to, že nemáš dítě - podle mě je to nesmysl :nevim: Uvidíš, že se to nakonec nějak vyřeší (i když tomu teď nevěříš) - my jsme se poměrně rychle z toho naprostého zoufalství dostali, přeju ti to samé :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
10975

Napadla mě i pěstounská péče. I to by částečně mohlo řešit, aby vám do života vstoupilo dítko. Je to sice něco jiného, ale aspoň má člověk pocit, že koná dobrou věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022

No já nevím, mě stálo 1. IVF 30,– a 2. IVF 60,– (byly 2 recepty) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
4.12.12 22:28

Pokud po tom tak touzis a trapis se tak je odpoved na tvou otazku: ne neda se zit zivot bez ditete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65359
4.12.12 22:29

A k otázce. Já bych bez dítěte žít nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
4.12.12 22:30

Nás vyšly 2 IVF-50000 ale už je to pár let-takže to byly ještě asi lidové ceny.( I když pro nás dost peněz)Ono jsou ceny různé v každém centru. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.12.12 22:32

Pokud mám být upřímná a nemazat med kolem pusy tak myslim že né, že se to nedá žít bez dítěte :? a takové jako nejde, nemužeme, dluhy atd.. to bych vše hodila za hlavu. Klidně bych prodala dum, bydlela v garonce, zadlužila se na celej život, nebo já nevim co, proto že jediná oběť co se vyplatí je pro dítě.
Věřim že i u vás se to nějak vyřeší :srdce:.Drž se, nevzdávej se a bojuj, stojí to za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
4.12.12 22:33

To je mě moc líto ale třeba ještě na IVF našetříte, nebo vy platíte celé IVF pak třeba zkusit jen nativ ten vyjde cenově lépe ;) Adopce taky neni pro každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
4.12.12 22:34

@Kamča.dalmatinka presne tak jsem to myslela. Ja bych bez ditete nechtela byt uz nikdy. Vubec jsem nevedela o co prichazim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí