IVF prosinec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
18.12.12 08:45

@Roxi76 to je mi líto :hug: Na KET myslím, že bys mohla jít hned v následujícím cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
18.12.12 10:07

Roxi, to mě mrzí… :andel: hlavu vzhuru, nechaji te odkrvacet a v dalsim cyklu muzes na KET znovu.

hele jen takovej dotaz? ty nic neberes? ze jsi to jako dostalo - to mi vrta hlavou, protože mě držej tak, že to sama od sebe nedostanu a až teprve z krve se zjistí, jestli mě vysaděj a nechaj právě odkrvácet nebo jestli se zadařilo a frčím dál na lécích…
tys to měla asi teda v přirozeném cyklu vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
18.12.12 11:07

@Blondýna007 no to dúfam a nezhútiť sa snažím, ale ide to ztuha :?

@Roxi76 a skúšala si test? nebola by si prvá krorá krváca a je to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
18.12.12 11:27

@maacek ono to lieky u niekoho nezadržia. Ja som mala ET 3krát, raz som to dostala, raz som bola těhu :zed: a ďalší krát som to nedostala, myslela som si, že som zase v tom, ale omyl hCG negatívne a MS prišla až po vysadení utrouša. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
18.12.12 11:54

Ale ja frcim na estrogelu a estrofemu, ktery blokuje hypofizu, takze to proste nemam sanci dostat…
utrous nepomuze, pres nej to dostat jde, ale pres estrogeny ne.

proto se delaj KETy bud v prirozenem cyklu, nebo prave v umelem s estrogeny / coz mam prave ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
18.12.12 19:49

@maacek Aha to som nevedela, ja som ešte nikdy nemala mrazáčka :(

A jak si na tom? Ja som sa nejak stratila, ale ty si asi o pár dní predo mnou?
Ja už mám nervy na pochode a to mám za sebou iba týždeň :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
19.12.12 11:03
@vanejka píše:
@maacek Aha to som nevedela, ja som ešte nikdy nemala mrazáčka :(A jak si na tom? Ja som sa nejak stratila, ale ty si asi o pár dní predo mnou?
Ja už mám nervy na pochode a to mám za sebou iba týždeň :zed: :zed:

no ja ho mám prvně :mrgreen:

jak jsem na tom? já ani nevím :mrgreen: KET jsem měla minulé úterý… a není mi vůbec nic, jen mě hrozně bolej kozy, ale protože mám miliardu utrogestanu tak to mam z nej, delal mi to vzdycky :zed: takže nemám šanci na sobě ani nic pozorovat přes ty haldy hormonů :mrgreen: no ještě pár dní a uvidíme co bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
19.12.12 13:24

Ahojky, tak s napětím čekám, kdo tady první nahlásí // a bude mít ty nejkrásnější Vánoce. Já sedím u kadernice, tak když nebude mimi, tak aspoň nova hlava :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
19.12.12 15:02
@Blondýna007 píše:
Ahojky, tak s napětím čekám, kdo tady první nahlásí // a bude mít ty nejkrásnější Vánoce. Já sedím u kadernice, tak když nebude mimi, tak aspoň nova hlava :-))

jsem na to taky zvědavá :mrgreen: naštěstí toho mám v práci tolik, že nestíhám o tom moc přemýšlet - jinak by mi asi hráblo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
19.12.12 19:46
@maacek píše:
jsem na to taky zvědavá :mrgreen: naštěstí toho mám v práci tolik, že nestíhám o tom moc přemýšlet - jinak by mi asi hráblo :-D

to robíš dobre, ja som doma a hrabe mi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
19.12.12 21:45

No ja po ivf prolezela fakt 14 dni a bylo to k nicemu. Takze ted jsem byla doma dva dny a mazala jsem makat. A jsem fakt rada, protoze doma bych vymejslela hovadiny. Takhle na to nemam cas a ejhle jsem v pulce cekacky ya bhvilku uz zjistim jestli to vyslo nebo jedem v boji dal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
20.12.12 08:06

Tak u me vyreseno. 11.den po ET se dostavila MS a test bily. Takze jasne. V lednu jdeme do mrazacka. Tak vam drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
20.12.12 08:40
@kačka25 píše:
Tak u me vyreseno. 11.den po ET se dostavila MS a test bily. Takze jasne. V lednu jdeme do mrazacka. Tak vam drzim palce.

ach jo, no nic, jede se dal / tak je to treba brat :palec:
u me se to za chvili taky zjisti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
20.12.12 13:33

Káči drž se, musíme to brát tak jak to je, já už zas 5. Den spodním, už mě to se. e :(. Už aby přišla poradna MS, abych měla ovu o Silvestru. Sedím v tramvaji s par dárecky jedu do kanclu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
20.12.12 13:36

Mělo to byt špiním :)) blby T9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie