Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Roxi76 to je mi líto
Na KET myslím, že bys mohla jít hned v následujícím cyklu.
Roxi, to mě mrzí…
hlavu vzhuru, nechaji te odkrvacet a v dalsim cyklu muzes na KET znovu.
hele jen takovej dotaz? ty nic neberes? ze jsi to jako dostalo - to mi vrta hlavou, protože mě držej tak, že to sama od sebe nedostanu a až teprve z krve se zjistí, jestli mě vysaděj a nechaj právě odkrvácet nebo jestli se zadařilo a frčím dál na lécích…
tys to měla asi teda v přirozeném cyklu vid?
@Blondýna007 no to dúfam a nezhútiť sa snažím, ale ide to ztuha ![]()
@Roxi76 a skúšala si test? nebola by si prvá krorá krváca a je to tam.
@maacek ono to lieky u niekoho nezadržia. Ja som mala ET 3krát, raz som to dostala, raz som bola těhu
a ďalší krát som to nedostala, myslela som si, že som zase v tom, ale omyl hCG negatívne a MS prišla až po vysadení utrouša. ![]()
Ale ja frcim na estrogelu a estrofemu, ktery blokuje hypofizu, takze to proste nemam sanci dostat…
utrous nepomuze, pres nej to dostat jde, ale pres estrogeny ne.
proto se delaj KETy bud v prirozenem cyklu, nebo prave v umelem s estrogeny / coz mam prave ja.
@maacek Aha to som nevedela, ja som ešte nikdy nemala mrazáčka ![]()
A jak si na tom? Ja som sa nejak stratila, ale ty si asi o pár dní predo mnou?
Ja už mám nervy na pochode a to mám za sebou iba týždeň
![]()
@vanejka píše:
@maacek Aha to som nevedela, ja som ešte nikdy nemala mrazáčkaA jak si na tom? Ja som sa nejak stratila, ale ty si asi o pár dní predo mnou?
Ja už mám nervy na pochode a to mám za sebou iba týždeň![]()
no ja ho mám prvně ![]()
jak jsem na tom? já ani nevím
KET jsem měla minulé úterý… a není mi vůbec nic, jen mě hrozně bolej kozy, ale protože mám miliardu utrogestanu tak to mam z nej, delal mi to vzdycky
takže nemám šanci na sobě ani nic pozorovat přes ty haldy hormonů
no ještě pár dní a uvidíme co bude ![]()
Ahojky, tak s napětím čekám, kdo tady první nahlásí // a bude mít ty nejkrásnější Vánoce. Já sedím u kadernice, tak když nebude mimi, tak aspoň nova hlava ![]()
@Blondýna007 píše:
Ahojky, tak s napětím čekám, kdo tady první nahlásí // a bude mít ty nejkrásnější Vánoce. Já sedím u kadernice, tak když nebude mimi, tak aspoň nova hlava
jsem na to taky zvědavá
naštěstí toho mám v práci tolik, že nestíhám o tom moc přemýšlet - jinak by mi asi hráblo ![]()
@maacek píše:
jsem na to taky zvědavánaštěstí toho mám v práci tolik, že nestíhám o tom moc přemýšlet - jinak by mi asi hráblo
to robíš dobre, ja som doma a hrabe mi ![]()
No ja po ivf prolezela fakt 14 dni a bylo to k nicemu. Takze ted jsem byla doma dva dny a mazala jsem makat. A jsem fakt rada, protoze doma bych vymejslela hovadiny. Takhle na to nemam cas a ejhle jsem v pulce cekacky ya bhvilku uz zjistim jestli to vyslo nebo jedem v boji dal!
Tak u me vyreseno. 11.den po ET se dostavila MS a test bily. Takze jasne. V lednu jdeme do mrazacka. Tak vam drzim palce.
@kačka25 píše:
Tak u me vyreseno. 11.den po ET se dostavila MS a test bily. Takze jasne. V lednu jdeme do mrazacka. Tak vam drzim palce.
ach jo, no nic, jede se dal / tak je to treba brat ![]()
u me se to za chvili taky zjisti…
Káči drž se, musíme to brát tak jak to je, já už zas 5. Den spodním, už mě to se. e
. Už aby přišla poradna MS, abych měla ovu o Silvestru. Sedím v tramvaji s par dárecky jedu do kanclu.