IVF prosinec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
11.12.12 22:13
@kačka25 píše:
@vanejka - zitra drzim palce na ET!
@Blondýna007 - no to nemyslis vazne s tim pregnylem!!! :cert:
@maacek - no ja jsem 2. Den po ET. To chapu, ze na test brzy :mrgreen: Ale ja jsem vedec, :mrgreen: tak jsem myslela, ze kdybych zacala zitra a byla by druha /, tak bych to zkousela az by nebyla. A pak bych si byla jista, ze treba za 12dni ta druha / neni pregnyl. Mam to ale vymysleny, co?

tak musim rict ze jsi vetsi uchylak nez ja ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
11.12.12 22:19
@maraida píše:
@maacek držím ti palce, aby se embryjko dobře uhnízdilo a nepustilo dalších 9 měsíců :palec:

Je moc diky, no kez by uz po tech letech! Byly by to ty nejkrasnejsi vanocky! No a u ledu mam jeste dva kousky tak uvidime, ale kdyby to vyslo ketem byla bych stastna. Do puregonoveho kolotoce se mi zas dvakrat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
11.12.12 22:21

Holky pregnyl jsem měla 3 x a vždy byl mini duch 15 dni, pak bílo :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.12.12 08:57

Vanejko - mimochodem, krásně napsaný deníček :srdce: to musí vyjít nám všem :srdce: já už kroutím druhý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
12.12.12 08:59

Dobré ránko, tak som znova volala máme 8bunečný embryjko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.12.12 09:17
@vanejka píše:
Dobré ránko, tak som znova volala máme 8bunečný embryjko :dance:

dobrýýýýýýýýý :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
12.12.12 09:33

Ahoj holky, moc vás tu zdravím a přeju všem hodně štěstí :palec:
Jenom vám chci napsat moje testovací zkušenosti :mrgreen:
Měla jsem to totiž vymyšlené jako tady vědátorka Kačka25 a pěkně jsem si naběhla. Testovala jsem asi od 5. dne, abych teda věděla, kdy mi ovitrelle vyprchá z těla a ta potvora čárka vůbec nemizela, spotřebovala jsem mnoho mamatestů 10 :cert: V den očekávané ms čárka najednou zesílila. Bohužel, po další týdnu přišla ms. Prý se jednalo o biochemické těhu. No ale závěr je tedy takový, že ta čárka z pregnylu nebo ovitrelu může plynule přejít v těhotenskou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
12.12.12 09:43
@vanejka píše:
Dobré ránko, tak som znova volala máme 8bunečný embryjko :dance:

a kdy bude expandováno? :kytka: super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
12.12.12 09:57

Tak s tim testovanim mi davate, snad to necham az 23. A to budou smutny vanoce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.12.12 13:16
@kačka25 píše:
Tak s tim testovanim mi davate, snad to necham az 23. A to budou smutny vanoce :,(
žádný smutný vánoce - hlavu vzhůru - pozitivní myšlení!!!
já bych měla testovat 25.12. takže proto se testování tentokrát bráním.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.12.12 13:19

Tak Vanejko? čekáme na info :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
12.12.12 13:43

Holky tak ja se připravujete na Vánoce, máte je rádi? Měli bychom to tady odlehčit, než přijdou první // ;). Já mám upečeno 7 druhů cukrátek, adventní věnec, dnes nám dovezou nový nábytek, o víkendu manžovi akvárium a po neděli světla, takže Vánoce v novém kabátku :))
Jinak své tělo nechápu a už se těším, že bude po prvním IVF. Zhruba před rokem jsem začala před každou MS špinit a to vždy už kolem 9 DPO a cca 20 DC, příčina nebyla zjištěna a byl mi nasazen Duphaston, brala jsem ho ted 4 měsíce, špinění začalo o pár dní déle. Tento měsíc mi v CAR MUDr. řekl at Dupháč ted do IVF neberu, at na to kašlu a užíváme poslední přirozené šance před IVF, minulé úterý jsem byla přesvědčená, že byla OVU, dle UTZ, které bylo hned ve středu, ale nebyla a ted jsem 23 DC a zatim nešpinim a vůbec nevim, kdy ta ovulka proběhla, se z toho zvencnu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
12.12.12 14:13

@Blondýna007 - tak vanoce mam docela rada, ale letos nejak nestiham! Nepecu, to pece moje mamka, darky uz mam docela koupeny, jeste drobnosti a hlavne zabalit, to jeste nemam a nerada to delam. Tak to budete mit vanoce v novem :potlesk: Ty se tesis na to IVF? To ja z toho mam hruzu jeste dneska. No ale jina moznost neni. Ja nikdy nebrala zadny hormony, ani antiko, krom asi jednoho roku v mladi, a nejsem z toho vubec stastna. Ve finale si rikam, hlavne, aby to melo vysledek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
12.12.12 14:16
@kačka25 píše:
@Blondýna007 - tak vanoce mam docela rada, ale letos nejak nestiham! Nepecu, to pece moje mamka, darky uz mam docela koupeny, jeste drobnosti a hlavne zabalit, to jeste nemam a nerada to delam. Tak to budete mit vanoce v novem :potlesk: Ty se tesis na to IVF? To ja z toho mam hruzu jeste dneska. No ale jina moznost neni. Ja nikdy nebrala zadny hormony, ani antiko, krom asi jednoho roku v mladi, a nejsem z toho vubec stastna. Ve finale si rikam, hlavne, aby to melo vysledek!

Dopadne to, uvidíš :kytka: netestuj, ale ukvapeně, já už jsem testit přestala a i tak každá MS trošku zamrzí, ale jsem na tom psychicky dobře, pač mam psychicky náročný zaměstnání plný stresu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
12.12.12 14:38

Tak já Vánoce miluju :srdce: Dům mám už dávno vánočně vyzdobený, na dveřích věnec a na stole adventní věnec. Dárky už mám všechny koupené a krom 4 i zabalené. A ty dobalím dneska. Cukroví teda nepeču, dostávám od obou mamek. A o tomto nebo příštím víkendu se chceme dojet podívat na adventní trhy někam do skanzenu. A hlavně tyto Vánoce budou nové a jiné, přibyla nám Viktorka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí