Počůrané oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
9.6.21 15:10

@hospodki ty jo 4 měsíce? „Opocenej smajlík“ :D snad to přes prázdniny vyladime, do plný školkovy docházky je skoro půl rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
9.6.21 15:45

Nechávám uschnout, na balkoně, jakmile uschne oblečení nebo se driv náplní pračka davam prat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18546
9.6.21 15:50
@Bubla Bůčková píše:
@hospodki ty jo 4 měsíce? „Opocenej smajlík“ :D snad to přes prázdniny vyladime, do plný školkovy docházky je skoro půl rok…

no jako byl to ocistec, ale zas cural do nocniku sam od sebe cca 1r7m, od cerstvych 2 let venku sam bez pomoci, ale ten bobek nejak nepobiral. Ze dne na den to ve 2r 4m cvaklo a bez nehod. 2r 10m uz nemel plenu ani na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
9.6.21 15:52

@hospodki krásnej dárek :potlesk: :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.6.21 17:47

Mám v koupelně kýbl, tam to hazim. Ale peru denně, max obden, tak mi to tam dlouho nesmrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4956
9.6.21 18:19

Premachnu ve studené vodě a nechám uschnout, pak peru s ostatním prádlem. Dneska jsem pocurane kraťasy venku hodila přes šňůru bez máchání. Je lepší skladovat nasucho, nemnoží se tam bakterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
10.6.21 06:11

@Bubla Bůčková Ano, přeprala jsem v tekutém jelenovi v ruce, nechala uschnout a až toho bylo víc, tak jsem to vyprala :) Ale malý měl nehody několikrát denně, když jsme začali učit na nočník, tak se to kupilo rychle..Když si ukáknul, tak stejný postup. Pak jsem do praní přidávala ještě desinfekční aviváž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí