Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@hospodki ty jo 4 měsíce? „Opocenej smajlík“
snad to přes prázdniny vyladime, do plný školkovy docházky je skoro půl rok…
Nechávám uschnout, na balkoně, jakmile uschne oblečení nebo se driv náplní pračka davam prat
@Bubla Bůčková píše:
@hospodki ty jo 4 měsíce? „Opocenej smajlík“snad to přes prázdniny vyladime, do plný školkovy docházky je skoro půl rok…
no jako byl to ocistec, ale zas cural do nocniku sam od sebe cca 1r7m, od cerstvych 2 let venku sam bez pomoci, ale ten bobek nejak nepobiral. Ze dne na den to ve 2r 4m cvaklo a bez nehod. 2r 10m uz nemel plenu ani na noc.
Mám v koupelně kýbl, tam to hazim. Ale peru denně, max obden, tak mi to tam dlouho nesmrdi.
Premachnu ve studené vodě a nechám uschnout, pak peru s ostatním prádlem. Dneska jsem pocurane kraťasy venku hodila přes šňůru bez máchání. Je lepší skladovat nasucho, nemnoží se tam bakterie.
@Bubla Bůčková Ano, přeprala jsem v tekutém jelenovi v ruce, nechala uschnout a až toho bylo víc, tak jsem to vyprala
Ale malý měl nehody několikrát denně, když jsme začali učit na nočník, tak se to kupilo rychle..Když si ukáknul, tak stejný postup. Pak jsem do praní přidávala ještě desinfekční aviváž ![]()