Pod čím spí vaše děti?

350
8.2.11 14:18

Pod čím spí vaše děti ?

Holky, jaké peřiny mají vaše děti??? Já už nevím, co malýmu dát :think: Rád se přikrývá až pod bradu, když na něj jdu kouknout za hodinu, má pyžamko durch, musím ho převléct :-( Podotýkám, že v jeho pokoji vedro není, nejsme zvyklí mít hodně teplo. Tak děkuju za tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
830
8.2.11 14:23

my mame KLINMANN WELNES - rozmer do maly postylky. Je hodne takova tezka a sustiva, je pod ni dost mokrej - je to tak na hodne tuhy mrazivy vecery. A ted mu davam obycejnou tenci perinu tusim z ikei a kdyz je i tak v noci spocenej, odkryju ho a dam jen tenkou flausovou deku na dvojito. On je jinak desne mokrej, hlavne vlasky a zadicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
8.2.11 14:24

my mame KLINMANN WELNES - rozmer do maly postylky. Je hodne takova tezka a sustiva, je pod ni dost mokrej - je to tak na hodne tuhy mrazivy vecery. A ted mu davam obycejnou tenci perinu tusim z ikei a kdyz je i tak v noci spocenej, odkryju ho a dam jen tenkou flausovou deku na dvojito. On je jinak desne mokrej, hlavne vlasky a zadicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
8.2.11 14:24

Nase decka maji perinky s dutym vlaknem, Anezka ma takovou dvojitou, je sepnuta drukama a kdyz zacne byt teplo, jednu cast proste odepnu a spi pod tenci (normalne ji ma povlecenou).
Jinak bych asi teda synka min oblikala na spani - treba jen trenky a triko. A vzala co nejtenci perinku a tu povlikla.
Nase decka taky spi az po bradu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
8.2.11 14:33

Dcera má prošívanou deku z ovčího rouna. Je hodně lehká, práší minimálně a když je zima zahřeje,ale když se do ni člověk zahrabe v létě, tak se nepotí. Nechala jsem je ušít i pro nás-neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.2.11 14:41
Indiansummer píše:
Holky, jaké peřiny mají vaše děti??? Já už nevím, co malýmu dát :think: Rád se přikrývá až pod bradu, když na něj jdu kouknout za hodinu, má pyžamko durch, musím ho převléct :-( Podotýkám, že v jeho pokoji vedro není, nejsme zvyklí mít hodně teplo. Tak děkuju za tipy :-)

Kolik máte doma stupňů ? Každý to teplo neteplo má jinak. Pro někoho je zima 22´C :)
Já používám spací pytle :palec: Od malinka až do 3let. Sehnala jsem ten největší, klukovi byl až do třech let. Pořád se odkopával a občas se to děje i teď. Viděla jsem v nabídce Ikea „spací pytel“ pro větší děti, školáky. Až ho budou mít na skladě, určitě ho koupím. (Je to něco jako peřina se zipem po stranách.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
8.2.11 14:42

já dávam malé na noc z dutého vlákna přes den mám povlečenou jen larysu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
8.2.11 14:46

No tak +- 25 v noci a v zimě je to kolem 22, přes den se to zas ohřeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
8.2.11 14:59

Některý děti se prostě víc potí.Malej má na spaní kolem 20°C.Někdy i pod a deku má z Ikeii.Taky je někdy spocený :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
8.2.11 16:18

Tak to náš malej spinká v overalu má teplý spací pytel z C&A s dlouhým rukávem a deku z dutého vlákna a spocený není.Je fakt,že mi máme tedy v ložnici kolem 20 stupňů někdy i o něco méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.2.11 20:07

Naše má froté pyžamo a spací pytel..Má v posteli i deku, ale ta plní funkci asi tak 5 minut a pak se po ní jen válí..Zpocená není, v pytli je to tak akorát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
8.2.11 20:11

Taky asi budu muset pořešit…spíme pod klasickýma péřovýma dekama, kluk má lehké pyžámko a taky se často potí… …ale my máme v ložnici tak kolem 16st, někdy i jen 13st… :nevim:
(já osobně pod tou samou peřinou někdy klepu kosu a beru si na spaní mikinu :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
8.2.11 20:13
Uju píše:
Dcera má prošívanou deku z ovčího rouna. Je hodně lehká, práší minimálně a když je zima zahřeje,ale když se do ni člověk zahrabe v létě, tak se nepotí. Nechala jsem je ušít i pro nás-neměnila bych.

Uju na kolik vyjde ta deka z ovčího rouna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
9.2.11 19:56

nechávala jsem ji šít a neměla vůbec nic(ani látku na sypek) stálo mě to kolem 1200Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
9.2.11 19:57

není to teda nic lacinýho,ale zas to je věc co vydrží dlouho a jak říkám-nemůžu si tyto peřiny vynachválit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí