Poděkování Bohunce P.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
rozmary
9.2.15 22:30

Poděkování Bohunce P.

Chtěla bych touto cestou strašlivě moc poděkovat této báječné osůbce. Ona ví za co :hug: Děkuji e-miminu, díky tomuto portálu jsem poznala spoustu super holek ochotných jakkoliv pomoci :hug: Bohunko, ještě jednou moc moc děkuji, nikdy v životě Ti to nezapomenu :hug: :hug: :hug: Rozmary s holkama

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.2.15 22:34

To je krasny. A jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
9.2.15 22:37

Dostěhovávám se, ještě zítra a ve středu už spíme v novým, mám z toho divnej pocit, nevím jestli si tam zvyknu, je mi tak nějak úzko.

• Citovat
  • Upravit
60
9.2.15 22:40
@rozmary píše:
Dostěhovávám se, ještě zítra a ve středu už spíme v novým, mám z toho divnej pocit, nevím jestli si tam zvyknu, je mi tak nějak úzko.
:mavam: Ahoj, pamatuju si tě z diskuze. Zvládnete to, držím palce. Já už mám tohle za sebou. První noc je taková zvláštní, nejde to popsat, člověk si tím prostě musí projít, ale pak si zvykneš a bude to dobré, vím o čem mluvím, začínám takhle už podruhé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16963
9.2.15 22:52

Tuším o co jde a tleskám..a hodně štěstí v novém živote.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.15 22:53

Tak to jsem rada. A co chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.2.15 22:59

Tak ve středu přeju ten nejhezčí možný sen o novém budoucím spokojeném klidném životě. prý co se zdá první noc v novém domově, to splní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
9.2.15 22:59
@MilijonDolarBejby píše:
Tak to jsem rada. A co chlap?

Pořád chce abych se vrátila, když se nevrátím, nebude mi pomáhat s ničím a už vůbec ne hlídat děti, no co na to říct.

• Citovat
  • Upravit
rozmary
9.2.15 23:00
@terinka4444 píše:
Tak ve středu přeju ten nejhezčí možný sen o novém budoucím spokojeném klidném životě. prý co se zdá první noc v novém domově, to splní.

Nestraš, mě se teď zdá pořád dokola to samí :roll: nic příjemnýho

• Citovat
  • Upravit
69235
9.2.15 23:04
@rozmary píše:
Nestraš, mě se teď zdá pořád dokola to samí :roll: nic příjemnýho

ve středu už bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.15 23:05
@rozmary píše:
Pořád chce abych se vrátila, když se nevrátím, nebude mi pomáhat s ničím a už vůbec ne hlídat děti, no co na to říct.

To se dalo cekat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.2.15 07:09
@rozmary píše:
Pořád chce abych se vrátila, když se nevrátím, nebude mi pomáhat s ničím a už vůbec ne hlídat děti, no co na to říct.

Je to trouba, co na to říct.. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
10.2.15 08:09
@rozmary píše:

Chce tě vydírat, nedej se. Posílám ti hodně síly a neboj zvládneš to, taky jsem myslela že to nedám a dala. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21969
14.2.15 19:11

Není zač, rádo se stalo :hug:

Jsem moc ráda, že jste dobře zahnízděné a všechno ostatní se už bude postupem času srovnávat… Hlavně se nedej a nenech vydeptat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová