Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dostěhovávám se, ještě zítra a ve středu už spíme v novým, mám z toho divnej pocit, nevím jestli si tam zvyknu, je mi tak nějak úzko.
@rozmary píše:
Dostěhovávám se, ještě zítra a ve středu už spíme v novým, mám z toho divnej pocit, nevím jestli si tam zvyknu, je mi tak nějak úzko.
Tak ve středu přeju ten nejhezčí možný sen o novém budoucím spokojeném klidném životě. prý co se zdá první noc v novém domově, to splní.
@MilijonDolarBejby píše:
Tak to jsem rada. A co chlap?
Pořád chce abych se vrátila, když se nevrátím, nebude mi pomáhat s ničím a už vůbec ne hlídat děti, no co na to říct.
@terinka4444 píše:
Tak ve středu přeju ten nejhezčí možný sen o novém budoucím spokojeném klidném životě. prý co se zdá první noc v novém domově, to splní.
Nestraš, mě se teď zdá pořád dokola to samí
nic příjemnýho
@rozmary píše:
Nestraš, mě se teď zdá pořád dokola to samínic příjemnýho
ve středu už bude líp.
@rozmary píše:
Pořád chce abych se vrátila, když se nevrátím, nebude mi pomáhat s ničím a už vůbec ne hlídat děti, no co na to říct.
To se dalo cekat ![]()
@rozmary píše:
Je to trouba, co na to říct.. Drž se ![]()
@rozmary píše:
Chce tě vydírat, nedej se. Posílám ti hodně síly a neboj zvládneš to, taky jsem myslela že to nedám a dala. ![]()
Není zač, rádo se stalo ![]()
Jsem moc ráda, že jste dobře zahnízděné a všechno ostatní se už bude postupem času srovnávat… Hlavně se nedej a nenech vydeptat ![]()
Chtěla bych touto cestou strašlivě moc poděkovat této báječné osůbce. Ona ví za co
Děkuji e-miminu, díky tomuto portálu jsem poznala spoustu super holek ochotných jakkoliv pomoci
Bohunko, ještě jednou moc moc děkuji, nikdy v životě Ti to nezapomenu
Rozmary s holkama