Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, co říkáte na naušnice u kluků/mužů? Líbí? Přitahuje? Odpuzuje? Něco jiného?:)
Chtěl bych malé kroužky do obou uší a zjišťuji, co na to ostatní ![]()
Díkec
@Lolo26 Nelíbí, ale každého věc. Jako šperk ocením u muže rozhodně více vkusně vybrané hodinky nebo prsten.
Je to každého věc, ale mně se to nelíbí. Nemám ráda šperky na mužích, přijde mi to zženštilé. Max. ještě tak hodinky a snubák. ![]()
@Lolo26 mě se to na chlapech nelíbí. Chlap má být ukázkou mužnosti a né cingrlat. Líbí se mě hezké hodinky a popřípadě snubák ![]()
Taky se mi to nelíbí, přijde mi to zženštilé, a chlap s náušnicemi mi připadá jako gay.
Nelíbí. Pravdou je, že ani řetízky se mi nelíbí. Co mi nevadí je prsten nebo náramek.
Nelibi, nejhorsi jsou v uchu krizky, ale to uz se snad ani nenosi
. Vubec mi prijde, ze malinke nausnice nosili chlapi tak v letech 90., ted kdyz neco maji, tak to jsou ty strasny kruhy v dirach. Na chlapovi se mi libi hodinky a snubni prsten
.
Po nátělníku (nedejbože na chlupatých zádech) jsou pro mě naušnice u chlapa druhá nejasexuálnější věc. Co jsem si všimla, tak je větsinou nosí buĎ „burani“ hrající si na frajery nebo metrosexuálové(ti mají vetšinou ty hoooodně lesklé tečky v uších).Já celkově nesnáším šperky u chlapů- max. hodinky a snubák, jak psala @Malaga a @Svistice.