Naušnice u mužů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22236
8.2.15 14:19
@Gorlami píše:
Nelibi, nejhorsi jsou v uchu krizky, ale to uz se snad ani nenosi :). Vubec mi prijde, ze malinke nausnice nosili chlapi tak v letech 90., ted kdyz neco maji, tak to jsou ty strasny kruhy v dirach. Na chlapovi se mi libi hodinky a snubni prsten :).

Taky myslím, že tahle móda už není aktuální. Teď se nosí tunely a nebo ty hrozné umělé kameny ala Beckham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.2.15 14:23

@Lolo26 Kolik ti je?
Možná budeš přitažlivej pro kategorii 12-14 let? Možná.
A pak pro kategorii některých mužů.
Jinak si myslím, že to působí lacině, i kdybys tam měl diamant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
8.2.15 14:23

Ne, nelíbí. Naušnice, triko bez rukávů, tílko, dlouhý neupravený vlasy a ponožky v sandálech nenávidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
8.2.15 14:24

@Lolo26 Přijde mi to teploušský a asexuální.

• Citovat
  • Upravit
6860

Nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077

Nelíbí, šperky mají nosit ženy. Chlapi tak ty hodinky a snubák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067

@Lolo26 me zas prijde ze je to typ od typa… nekomu to sekne a nekdo v tom vypada jak vokrouzkovana vopice - musis vecet sam estli mas na to koule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
8.2.15 14:26

Ne ne ne, stejne tak jako se mi nelibi retezy/retizky kolem krku. Nausnice u chlapu jsou vylozene asexualni a takove ty roztahovaci tunely nebo radoby „drsnacke“ ozdoby mi pripadaji odpudive a jen si to vybavim, uz se mi zveda zaludek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
8.2.15 14:27

Pokud chceš vypadat jako holka, kroužky do obou uší jsou správná volba :palec: Pro mě celkově chlapi s náušnicí nejsou chlapi, ale zženštilí klučíci (většinou fotbalisti), nebo namachrovaní blbečci.
A hlavně je to dost nechutný a jak už tady padlo, strašně asexuální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
8.2.15 14:30

Nelíbí, myslím, že to nesluší žádnému a v žádné podobě, pro chlapy fakt max. hodinky, jeden decentní prsten, když by bylo nejhůř tak ještě třeba řetízek, ale já jsem dost konzerva mě se nelíbí ani dlouhé vlasy a tetování taky nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.2.15 14:34

Blyštivá = gay. Pokud je třeba černá a sedí mu to ke stylu (tetování, účes, třeba i plnovous), tak se dá najít něco, co vypadá dobře. Pořád lepší než vesnický řetízek, brrr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
8.2.15 14:37

Tak uz ma zakladatel jasno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.15 14:45

Na nagelovaným oteplouchovi hrůza, na pěkným mužným dredařovi stříbro či ocel super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
8.2.15 14:46

Ne nelíbí, vypadá to oplzle a asexuálně. Na chlapovi se mi právě líbí mužnost a síla, to naušnice tedy neumí : D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.2.15 14:49

@zbrna Bohužel :-( Přesto díky za upřímné odpovědi a názory :-)

Já se musím přiznat, že jsem (nutno říct že nejsem gay ani nic takového) už od „školkových let“ holkám záviděl náušnice, až tak, že jsem prostě chtěl zkusit, jaký by to bylo nosit takové ty se zapínáním zepředu a tak. Skoro bych řekl, že mi to zůstalo dodnes, ani ne že bych se tím chtěl parádit, spíš prostě zkusit jaký to je… Sám jsem ale zas moc srabík na to si jít někam propíchnout uši, byť jen abych si to prostě zkusil…

Snad se do mě teď nepustíte jak do nějakýho uchyla :-)

Příspěvek upraven 08.02.15 v 15:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová