Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nik77 píše:
@cilly![]()
chudák
A musí to i profukovat, co?
Týjo, vidíš, na to se jí zítra zeptám.
V pátek tu bylo jak na větrné hůrce.
![]()
@Nik77 Já bych to neviděla tak tragicky
Ptal se na díru po tunelu, ta se opravdu zatáhne a zmenší se na normální velikost dírky, Ďoura zmizí - dírka zůstane:-)
@cilly píše:
Mám v práci kolegyni, která vyndala tunely z uší asi před rokem. Trochu se jí to zatáhlo, ale pořád je jí krz uši vidět.
Záleží i na elastičnosti kůže daného člověka
Kámošce se to zatáhlo téměř úplně, a můj Drahý, když ztratil tunel a měsíc ho nemohl najít, tak se mu taky zmenšila dírka tak o 3 mm, ten ztracený tam nenarval ani za boha:D
@Lolo26 píše:
Tak díky za infoJsem rád že tu nevysedávám do noci sám
nojo, začínám, však vidíš, a hned taková diskuze, že si tu kdejaká matka musí myslet, že jsem blb ![]()
@Lolo26 Jinak ještě jednu věc by sis měl uvědomit. Nevím, jaké máš pracovní ambice, ale pokud chceš dělat doplňovače zboží nebo někde u pásu, tak je to buřtík; pokud bys ale měl být obchodní zástupce (tzn. oslovovat lidi, snažit se je pro něco získat) nebo dokonce dělat třeba v oblasti práva, na manažerské pozici atd., tak můžou být náušnice (nebo i viditelné díry po náušnicích) dost na škodu.
@Slečna Ferka píše:
@Lolo26 Jinak ještě jednu věc by sis měl uvědomit. Nevím, jaké máš pracovní ambice, ale pokud chceš dělat doplňovače zboží nebo někde u pásu, tak je to buřtík; pokud bys ale měl být obchodní zástupce (tzn. oslovovat lidi, snažit se je pro něco získat) nebo dokonce dělat třeba v oblasti práva, na manažerské pozici atd., tak můžou být náušnice (nebo i viditelné díry po náušnicích) dost na škodu.
Máš určitě pravdu, ale třeba tohle mě fakt vytáčí…že společnost posuzuje schopnosti člověka podle takovýchto krtitérií…několikrát jsem měla štěstí např. na přepážce v pojišťovně, ale i v bance na totální blbku, která neuměla svoji práci a neuměla použít ani hlavu, ale hlavně, že vypadala dobře…možná, že kdyby tam seděl člověk s naušnicí v rypáku, ale s mozkem v hlavě, byli by zákazníci spokojenější ![]()
@Lolo26 píše:asi záleží koho přitahovat chceš… i když i nějáká holka by se asi našla, ale nemyslím, že by se jich našlo moc
Holky, co říkáte na naušnice u kluků/mužů? Líbí? Přitahuje? Odpuzuje? Něco jiného?:)
Chtěl bych malé kroužky do obou uší a zjišťuji, co na to ostatníDíkec
@Mirka Dušínová No jo no, je to blbé, ale prostě modelku nebo profesionální tanečnici společenských tanců nemůžeš dělat, když máš 100 kilo a strie, tak holt na přepážce v bance pro lepší klienty nemůžeš dělat, když Ti z každýho tělesnýho otvoru něco kouká. Myslím, že HR v bance by chtěl k tomu vzhledu i mozek, ale občas se holt nezdaří…
@Slečna Ferka píše:
@Mirka Dušínová No jo no, je to blbé, ale prostě modelku nebo profesionální tanečnici společenských tanců nemůžeš dělat, když máš 100 kilo a strie, tak holt na přepážce v bance pro lepší klienty nemůžeš dělat, když Ti z každýho tělesnýho otvoru něco kouká. Myslím, že HR v bance by chtěl k tomu vzhledu i mozek, ale občas se holt nezdaří…
Tanečnice tlustoprdka bude pomalejší, neohrabanější a prohraje, potetovaná úřednice může podat stejný výkon jako jiná…ale je to tak jak píšeš, na takových pozicích se určitý vzhled vyžaduje a bude vyžadovat, protože většina lidí vyžaduje určitý standardní a většinou dosti nudný vzhled.