Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lolo26 píše:nojo, začínám, však vidíš, a hned taková diskuze, že si tu kdejaká matka musí myslet, že jsem blb
Ale hovňajs:D Né všecky matky jsou upjaté matky:D Jsem taky matkou, můj už má dready po zadek a pierc, snad všude, a já ještě ve čtvrtém měsíci jezdila na boardu…:D Není matka jako matka
PS: A to nám fakt není 20:D Jo a k těm zaměstnáním Já jsem sestra a on pracoval v pohostinství, teď dělá izolace a znám i spoustu kluků s dreadama, náušnicema a tetováním na vyšších pozicích - jen lidi maj a vždycky budou mít předsudky
Hrozně Ti fandím, ať se rozhodneš, jak chceš:-)
@Ell-Chmell píše:
Ale hovňajs:D Né všecky matky jsou upjaté matky:D Jsem taky matkou, můj už má dready po zadek a pierc, snad všude, a já ještě ve čtvrtém měsíci jezdila na boardu…:D Není matka jako matkaPS: A to nám fakt není 20:D Jo a k těm zaměstnáním Já jsem sestra a on pracoval v pohostinství, teď dělá izolace a znám i spoustu kluků s dreadama, náušnicema a tetováním na vyšších pozicích - jen lidi maj a vždycky budou mít předsudky
Hrozně Ti fandím, ať se rozhodneš, jak chceš:-)
Tak ale shodneme se, že jinak to vypadá na tvém muži, který má svůj styl, dredy, piercing… Než když si náušnici nechá nastřelit kluk s řetězem kolem krku, nápisem adidas přes prsa a fádníma keckama (a takový typy jsou docela často k vidění…; čímž nemyslím zakladatele).
Jinak já piercing měla taky a ďurka vidět je (zvažuju laser
).
@Litta píše:
@Nik77 Adidas, nebo Abibas?
no toho svatýho asi nemyslíš…
takže ve smyslu: čím víc pruhů, tím víc Adidas? No já mám osypky i z originálu ![]()
@Ell-Chmell Přesně tak
můj bejvalej taky dredy, tetování a byl to vysokoškolský profesor… ![]()
@Litta píše:
A holčička je má, nebo ta je ušetřena?
Má je normálně
V každém uchu jednu.
@Nik77
To se určitě shodneme… pokud je to přizpůsobeno stylu a ten člověk se ve stylu cítí dobře a vyzařuje z něj pohoda, je to o něčem jiném, než řetěz a jeden kroužek v uchu:-) PS: Taky záleží na tvaru uší a hlavy
Co si budem povídat, na šišaté hlavě, může být kroužek spíš pěstí na oko, než parádou:D
@ChDoll píše:
@Ell-Chmell Přesně takmůj bejvalej taky dredy, tetování a byl to vysokoškolský profesor…
Nespravuje mu draady ten můj?:D nedávno u nás byl na „správce“ jeden, co je profesor na VŠB:D
@ChDoll Každopádně je to jasný důkaz toho, že soudit lidi podle vzhledu je prostě Kíčovina:D
@Ell-Chmell Přesně
Já jsem mu háčkovala když jsme spolu chodili teď nevík kdo mu je děla ![]()
Hm, koukám na zdejší diskuzi a nedá mi to nepřispět. Jsem kluk, hetero a náušnice se mi líbí. Propíchlé uši teda nemám, ale ty na magnet si rád vezmu a myslím, že každej by si měl nosit, co se mu zlíbí, tím spíš v dnešní době
. Většina holek mi to chválila… tak si nejsem jistej, jestli tu není jen generační rozdíl. Můžete přidat věk ve vaší reakci
.
@DanKK píše:
Hm, koukám na zdejší diskuzi a nedá mi to nepřispět. Jsem kluk, hetero a náušnice se mi líbí. Propíchlé uši teda nemám, ale ty na magnet si rád vezmu a myslím, že každej by si měl nosit, co se mu zlíbí, tím spíš v dnešní době. Většina holek mi to chválila… tak si nejsem jistej, jestli tu není jen generační rozdíl. Můžete přidat věk ve vaší reakci
.
Je mi 29 a naušnice u chlapů je pro mě hnus. ![]()
35+ a na chlapech mi jako sperk neinponuje. Preferuji hodinky ci manzetove knoflicky. ![]()