Naušnice u mužů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
8.2.15 17:39
@Lolo26 píše:
Holky, co říkáte na naušnice u kluků/mužů? Líbí? Přitahuje? Odpuzuje? Něco jiného?:)
Chtěl bych malé kroužky do obou uší a zjišťuji, co na to ostatní :-)Díkec

jak co a jak na kom.. úchylný mi přijdou naušnice ala diamanty v obou uších, nebo 4 letej kluk s kruhem jako kráva (chodil s mladým do školky).. nelíbí.. na někom se mi líbí roztahováky, ale nic brutálního. Mám ráda spíš pierce, to se mi líbí hodně, když to není přehnané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
8.2.15 18:11

@Litta Takový ty tunely v uchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.2.15 19:51

Tunely (né nijak velké, menší, tak do centimetru) se mi hodně líbí, ale bojím se, že kdybych se časem rozhodl, že už nechci, že se to už nestáhne…

Nemáte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.2.15 20:01

Ahoj, můj muž má náušnice v obou uších v klasických dírkách má plugy a nad pravým plugem má píchnuté kuličky:-) Nemyslím si, že vypadá jako idiot - právě naopak- líbí se mi To a patří to k jeho životnímu stylu! Dokonce si na to zvykla i moje konzervativní matka:D
 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/…065908_n.jpg?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.2.15 20:02

@Lolo26 Zmizí :-) Zmenší se! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
8.2.15 20:08

Nagelovaní frajírci, kteří mají 45 kg i se slimkama a v u uších alá diamanty se mi nelíbí ;)
Ale můj manžel náušnice nosí skoro celý život ( stříbrné kroužky). Prostě jsem z generace, kdy to bylo normální a je pravda, že i mezi kamarády jsem moc kluků bez náušnic neznala…Ale my měli pubertu v 90. letech a nějak nám to zůstalo :jazyk: Manžel zrovna nedávno přišel domů bez náušnic ( dělali mu u zubaře rentgen) a hned na první pohled vypadal divně :jazyk:
I já do dnes žiji s 8 dírkami v uších i když nosím jen 2 elegantní náušnice. Prostě mi to nezarostlo. Teď jsem ráda, že se mi nakonec nepodařilo propíchnout i nos, jak jsem kdysi chtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.15 21:20

@Lolo26 Jedna tečka mi nevadí. Známý má kroužky v obou uších, je to dost zvláštní. Známá dala malému asi v půl roce nastřelit do jendoho ucha naušnici a to mi hlava hodně nebere :think:

• Citovat
  • Upravit
6
8.2.15 21:22
@Anonymní píše:
@Lolo26 Jedna tečka mi nevadí. Známý má kroužky v obou uších, je to dost zvláštní. Známá dala malému asi v půl roce nastřelit do jendoho ucha naušnici a to mi hlava hodně nebere :think:

Co bych dal za takovou maminku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.2.15 21:29
@Anonymní píše:
@Lolo26 Jedna tečka mi nevadí. Známý má kroužky v obou uších, je to dost zvláštní. Známá dala malému asi v půl roce nastřelit do jendoho ucha naušnici a to mi hlava hodně nebere :think:

Jaj. A já myslela, že nebohým dětem se píchají uši kvůli tomu, aby té holčičce pořád neříkali „chlapečku, proč máš růžové tričko“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.2.15 21:31

Když už tak jenom v jednom a jakoby nahoře ucha.. ale v obou mi to přijde, zženštilé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.15 21:32
@Lolo26 píše:
Co bych dal za takovou maminku :-)

Jo 8o Mě se to zdá děsný.

@Litta píše:
Jaj. A já myslela, že nebohým dětem se píchají uši kvůli tomu, aby té holčičce pořád neříkali „chlapečku, proč máš růžové tričko“.

Já to prostě nějak nepochopila. Jestli to má nějaký zvláštní důvod, nebo co… a první mají holčičku, takže si na něm nic nekompenzují…

• Citovat
  • Upravit
14637
8.2.15 21:33
@Anonymní píše:
Já to prostě nějak nepochopila. Jestli to má nějaký zvláštní důvod, nebo co… a první mají holčičku, takže si na něm nic nekompenzují…

A holčička je má, nebo ta je ušetřena? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
8.2.15 21:36
@Ell-Chmell píše:
@Lolo26 Zmizí :-) Zmenší se! :-)

Ty, tak tomu nevěřím. Jednak dlouho trvá, než se to „roztáhne“… A pak opravdu pochybuju, že se to zmenší, natož zmizí. Manžel má dírku v uchu (pubertální záležitost, navíc upozorňuji, že z 90. let, kdy to byla fakt rebelie :) ) a má jí vidět.
Já bych neexperimentovala. Jestli @Lolo26 chce ozkusit náušnice, ať zvolí raději klipsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
8.2.15 21:41
@Lolo26 píše:
Tunely (né nijak velké, menší, tak do centimetru) se mi hodně líbí, ale bojím se, že kdybych se časem rozhodl, že už nechci, že se to už nestáhne…Nemáte někdo zkušenosti?

Maximálně budeš mít uši jak stará masajka, no. :lol:

http://www.eva-loucka.cz/…7/1040.h.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
8.2.15 21:43
@Nik77 píše:
Ty, tak tomu nevěřím. Jednak dlouho trvá, než se to „roztáhne“… A pak opravdu pochybuju, že se to zmenší, natož zmizí. Manžel má dírku v uchu (pubertální záležitost, navíc upozorňuji, že z 90. let, kdy to byla fakt rebelie :) ) a má jí vidět.
Já bych neexperimentovala. Jestli @Lolo26 chce ozkusit náušnice, ať zvolí raději klipsy.

Mám v práci kolegyni, která vyndala tunely z uší asi před rokem. Trochu se jí to zatáhlo, ale pořád je jí krz uši vidět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová