Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nelíbí se mi to.
manžela bych hnala kdyby s něčím takovým přišel domu
![]()
Nelíbí se mi ani náramky řetízky apod. Maximálně pekné hodinky ale ty mu vadí při práci.
Nosí jen snubak. ![]()
@Lolo26 píše:
Holky, co říkáte na naušnice u kluků/mužů? Líbí? Přitahuje? Odpuzuje? Něco jiného?:)
Chtěl bych malé kroužky do obou uší a zjišťuji, co na to ostatníDíkec
Nelíbí…nepřitahuje…odpuzuje…
@Lolo26 Nelíbí. Jako můžeš bejt vymazlenej metrouš, ke kterýmu se to hodí, ale stejně nelíbí. Ale já Teda nebudu Tvoje cílovka ![]()
Hele, kdybys byl rocker, pankáč, motorkář nebo takovej ten co nosí ty šílený široký kalhoty a skáče po hlavě, tak budiž, je to styl a k tomu patří i dané ozdoby, šperky včetně řetízků. Tím ovšem neříkám, že se mi to líbí, jen že to beru jako celek. Jako třeba kérky. Akorát že kérka se pod tu košili s kravatou schová, naušnice ne.
Nevím no. Musel bys být dost osobnost sama o sobě, aby tě takový typicky ženský šperk dokázal povznést, a ne zakopat. Musel bys mít prostě na to koule. To máš jako u ženský. Málokterý třeba sluší piercing v nose nebo v puse. Spíš pak vypadá jako… skot. Čtyřnohý. ![]()
jako jo, originální vskusný šperkmůže být právě ten detail, který podtrhne chlapovu osobnost. Jenže chlapa dělaj jiný věci než šperky, a naušnicema to pak prostě nedotáhne.
A konečně, ikdyby ti celej svět říkal, nedělej to, měl bys přesto mít v sobě tu sílu si to stejně udělat tak, jak to cítíš sám. To je ta osobnost, to je to, že chlap má ty koule.
Ovšem musí mít stejně osobnost přijmout fakt, že celý svět s ním nebude souhlasit a bude dál meldovat, nedělej to. ![]()
Když to přežijou miminka (propichnutí) tak proč né ty
? Je pravda že naušnice byli populární v 90.letech a teď s tím moc úspěchu nesklidíš. Zkus ty flashe…
@Lolo26
@Lolo26 náušnice u mužů jako módní doplněk se mi nelíbí. Jedině tak, jak píše @Emilie - součást subkultury, kde se to vnímá jako celek…
Naopak se mi ale líbí, když je chlap „dobrodruh“, potápěč/horolezec… a nosí kožený řemínek s korálky na krku, a kožený náramky na ruce.
No a k Business Casual Breitlingy ![]()
@ChDoll píše:
Když to přežijou miminka (propichnutí) tak proč né ty? Je pravda že naušnice byli populární v 90.letech a teď s tím moc úspěchu nesklidíš. Zkus ty flashe…
@Lolo26
To je co?
hmmm ne. nausnici u chlapu jsem nikdy neprisla na chut. pusobi to hodne zensky. to uz ji radsi posunout na bradavku (na vypracovany kozy) nebo nejaky pekny tetovani, ktery se ukryva pod bilou kosili, kdyz ji zenska trha na kusy ve viru vasne… a pekny hodinky jo to jo…no nic, jdu utrit slinu
![]()