Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46867
14.6.12 14:19
@cilly píše:
i zakladatelka má tuhle holčičku na pár fotkách na FB

No prave, nejak mi to nejde do hlavy

• načítám...
irinek
14.6.12 14:20
@crazytown píše:
ja sem teda jeste neprispela jen ctu, ale musim ti dat za pravdu, ze tehotne teda opravdu ani na jedne fotce nevypada. Normalne lze. Pokud vim tak si ze zacatku stezovala jak je unavena, ze ani poradne uklidit nemuze(kdyz se tady probiral ten bordel v byte), ale po skalach lezt muze? To je trochu divne ne? 8o

Tady je divných věcí :mrgreen: Mě nesedí vůbec nic. A nevěřím. Podle mě chudá rodina snad může mít čisto a né to, co jsem viděla na fotkách. Děti žijou ve špíně. Někdo tu řekl, že je to provozní bordel, když se sušenky válí po zemi. Jenže zakladatelku tupsala, že doma chodí v botech, po stejné zemi se válí jídlo, oblečení, bordel, děti se v tom válí, no jako mazec. Fůj

• Upravit
46867
@Kamča.dalmatinka píše:
@Weru tak mu písni at se k tomu onen muž vyjádří zde :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
:mrgreen:
  • načítám...
46867
@Raduš.ka44 píše:
Já bych řekla, že jsou to dvě holky - jedna modrooká, jedna tmavooká.

Vzdyt jsou obe modrooky a to nemam bryle :lol:

• načítám...
17310
14.6.12 14:22
@valkil píše:
Tak až na ten pravý horní hor, kde leži věci na hromaě, tam teda fakt bordel nevidím :?
to co se válí po zemi, hračky a asi jídlo, je provozní nepořádek, který se večer, co večer uklidí. To je z toho i poznat. Já snad půjdu vyfotit ložnici :mrgreen:
abych se dozvěděla, jaké jsem prase :mrgreen:

Jako máme dva psy a jedno školkové dítě, určitě by se tu ze země nedalo jíst cca půl hodiny po vysátí, ale pokud ty máš doma večer tohle tak sorry 8o :lol: :lol:

My zase máme výhodu, že jídlo je ze země do 5ti vteřin vdechnuto naším labradorem :mrgreen: A i kdyby to nesežral pes tak jdu a seberu to. A nedej bože abych takovou fotku ještě zveřejnila :roll: :zed:

• načítám...
23847
14.6.12 14:23
@Weru píše:
Nevsimli jste si neceho? Nema on ten ex uz v peci jejich spolecnou dceru? O ktere se zakl. nezminila? :think:
http://www.facebook.com/photo.php?…http://www.facebook.com/photo.php?…

Blik :lol: Nechybělo ti v tom VEDANIGA jedna slabika? ;)

• načítám...
17310
14.6.12 14:24
@valkil píše:
Dnes po ránu

Tohle mi přijde normální, ty máš malé dítě, ale aby takhle jedly větší děti a ještě to bylo foceno a na zemi :nevim:

A ještě doufám, že už to v té posteli nemáte :think:  :mrgreen:

• načítám...
17310
14.6.12 14:25

Už jsem z těch dětí jelen :roll: :twisted:

• načítám...
3011
14.6.12 14:25

Pak je těhotná pořád, viz. zde: http://www.rodina.cz/…15574273.htm
Všimněte si datumu!

• načítám...
72
14.6.12 14:26
@Kamča.dalmatinka píše:
@Weru tak mu písni at se k tomu onen muž vyjádří zde :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Vy snad nejste normální?! Co když mu ty zranění udělal vážně on, tímhle mu dáváte do ruky další zbran. Možná, že zakladatelka lže a možná taky ne a chcete si vzít na trko to, že díky vaším zásahum skončí ten kluk u táty kterého se bojí :nevim:

Tohle už je vážně síla ženský vzpamatujte se!!! :roll:

• načítám...
2002

@irinek je skoda ze se k tomu nemuze vyjadrit ten jeji expritel. Myslim, ze by se to poradne objasnilo. A at se na me nikdo nezlobi, ale pokud prijede do nemocnice s totalne spinavym ditetem nemuze cekat ze ji za to jeste doktor pochvali 8o Hanba by me fackovala. A k tomu v cem jsou oblecene jeji deti se radeji ani vyjadrovat nebudu bych se musela poblejt at si rika kdo chce co chce tohle neni normalni, taky ziju na vesnici a dite se mi taky dokaze pekne zaprasit, ale tohle je na me teda dost silny kafe. V zivote by me nenapadlo v takovem chlivu svoje dite nechat oblecene cely den a jeste to vystavovat na netu jako spokojenou rodinku. Pochybuju ze sama zakladatelka by si toto obleceni na sebe oblekla. A na tom jednoum triku ta spina na limecku neni spina za 1 den, to je spina minimalne tydenni mozna jeste starsi.

• načítám...
teresa20
@Weru píše:
Stastna to zena, ja vypadala, ze koncim tehotenstvi s dvojcaty :mrgreen:

no já si nestěžovala :lol:

• Upravit
17310
@huculula píše:
Vy snad nejste normální?! Co když mu ty zranění udělal vážně on, tímhle mu dáváte do ruky další zbran. Možná, že zakladatelka lže a možná taky ne a chcete si vzít na trko to, že díky vaším zásahum skončí ten kluk u táty kterého se bojí :nevim:Tohle už je vážně síla ženský vzpamatujte se!!! :roll:
:potlesk: :palec:
  • načítám...
teresa20
14.6.12 14:28
@renč píše:
jo madi ale v prvním těhotenství, každý další je na ženě vidět víc a víc a ty fotky z akcí jsou z loňska, letos pišišvorové žádnou akci neměli a nemají naplánovanou

jj to já vím, dyť víš :mrgreen:
mě ty fotky nepřijdou nějak starý, dyť s tím novým přítelem přece nejsou tak dlouho, ne? nevím, už v tom mám hokej. radši to tu už dneska balím :mavam:

• Upravit
7182
14.6.12 14:29

Hon na čarodejnici… :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria