Podezřelý e-mail

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
25.7.14 11:17

Spam

Ahoj, pan Epitacio me take oslovil, neni tam zadny kontakt, castka 8000,.kc, dokonce i idresa Sokolov. Je to spam. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
11.5.17 15:02

Obnovuji diskuzi. Dnes mi přišel divný email. Vůbec nevím, co to je, zda nějaký spam, vir či co. Nepřišlo někomu něco podobného někdy už? kabanoulagno18@gmail.com je jeho emailová adresa. Bohužel text nejde zkopírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
11.5.17 15:11
@Werushka77 píše:
Obnovuji diskuzi. Dnes mi přišel divný email. Vůbec nevím, co to je, zda nějaký spam, vir či co. Nepřišlo někomu něco podobného někdy už? kabanoulagno18@gmail.com je jeho emailová adresa. Bohužel text nejde zkopírovat.

Tak neotvírej přílohu a zprávu smaž. Takových e-mailů mně chodí spousty a všecky mažu. Proč se ptáš? Vždyť to je první věc, kterou by měl vědět každý, kdo si založí e-mailový účet.

Příspěvek upraven 11.05.17 v 15:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65075
11.5.17 15:11

@Werushka77 už ta adresa je divná. O čem to tak zhruba je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
11.5.17 15:12
@vokishka píše:
@Werushka77 už ta adresa je divná. O čem to tak zhruba je?

Hlavně ať neotvírá přílohu, aby se dozvěděla, o čem je, proboha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
11.5.17 15:15

Moc to nedává vůbec smysl, nějaký text, vůbec tomu nerozumím. Nevím. Smazáno, jen mě zajímalo, zda to taky někomu přišlo třeba, nevím, kde takovýhle „lidi“ můžou vzít na mě emailovou adresu, když ji nikdy veřejně nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
11.5.17 15:21
@Werushka77 píše:
Moc to nedává vůbec smysl, nějaký text, vůbec tomu nerozumím. Nevím. Smazáno, jen mě zajímalo, zda to taky někomu přišlo třeba, nevím, kde takovýhle „lidi“ můžou vzít na mě emailovou adresu, když ji nikdy veřejně nedávám.

Já sice taky nevím, jestli tvou adresu získali lidi nebo nějaký webbot, ale když u e-mailu vůbec nevím, o co jde a od koho je, tak neotvírám přílohu a smáznu to. Takový mail mi přijde tak 1× denně. Je to přinejmenším SPAM, přinejhorším s virem jako přílohou. Nijak se tím netrap, toto je standardní postup u mailů, o kterých nevíš, kdo je odesilatelem, co chce atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65075
11.5.17 15:45

@eumedon já nemyslela přílohu, ale normální text v mailu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
11.5.17 16:53
@vokishka píše:
@eumedon já nemyslela přílohu, ale normální text v mailu.

Jj, ten se dá celý vybrat a zkopírovat do schránky a pak vložit ze schránky. Asi byl v angličtině, ale to je jedno, stejně to byl spam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová