Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Rohlík s majonézou a šunkou
Jinak mně poslední dobou přepadne chuť olízat zeď, ale tuhle chuť umím ovládat (vždycky si sebe samu představím z druhého pohledu jak lížu zeď a jak jsem divná)
![]()
PS: já těhotná jsem ![]()
Tatarskej biftek miluju, vůbec sežeru všechno - ústřice, chobotnici - když dělám sekanou tak samozřejmě ochutnávám jestli je to správně okořeněný už za syrova.
Mimochodem syrovej losos je vynikající.
Jako školák jsem žral bílou lepicí pastu, jelení lůj a co batole jsem okusoval omítku ze zdi, haha.
Taky smradlavej sejra na sladkým rohlíku mám moc rád.
@KalamityJohn A jo, ten jeleni luj se vzdycky ze rtu nejak dostane do pusy, ze jo. Asi myslis, vylozene ho oliznout nebo ukousnout z te tycinky ![]()
@_BBQ_s píše:
@KalamityJohn A jo, ten jeleni luj se vzdycky ze rtu nejak dostane do pusy, ze jo. Asi myslis, vylozene ho oliznout nebo ukousnout z te tycinky
Ukusovat
Ale to je uz davno, dneska uz nema tu chut. ![]()
@KalamityJohn píše:
UkusovatAle to je uz davno, dneska uz nema tu chut.
Za mych mladych let existovala snad jen takovej ten jeleni luj v tluste bile tycince.Ten se mi zda porad stejnej.
Jinak me treba chutnaji chipsy s rohlikem, ehm. Z tech exotickych veci nepohrdnu treba durianem.
@_BBQ_s píše:
Za mych mladych let existovala snad jen takovej ten jeleni luj v tluste bile tycince.Ten se mi zda porad stejnej.
Za mých mladých let - to byl Šemík ještě hříbě
- to byla tyčinka balená ve staniolu.
Příspěvek upraven 08.12.16 v 19:15
@_BBQ_s píše:
Já milovala za dítěte zubní pastu perličku, měla jahodovou chuť, jsem si tak půlku vždycky vymačkala do pusy a jedla jí, a čistila si při tom i zuby. ![]()
@hudečice píše:
Já milovala za dítěte zubní pastu perličku, měla jahodovou chuť, jsem si tak půlku vždycky vymačkala do pusy a jedla jí, a čistila si při tom i zuby.
Me chutnala ta druha, tusim citronova s hrochem.Nebo to mozna byla tutti fruti, nevzpominam si presne.
@Eliizabetha Tak to jsem se pobavila
Olizovat zeď, to musí mňamkaaa ![]()
@Pavlaskaa píše:
Nejlepší je zmrzka v mekáči a k tomu hranolky![]()
![]()
Že jsi mě už někdy viděla v mekáči? Tohle je to, co si dávám nejčastěji ![]()