Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak ja se pridam. Jeden cas mi moooooc chutnalo smichat zmekle maslo s cukrem a syrovym zloutkem. Tato bozska ambroza z cisteho tuku, sacharidu a bilkovin mi zpusobovala na jazyku chutovy orgazmus. Jeden cas jsem to jedla skoro denne a nedarilo se mi vymslet recepty na zbyle bilky.
Druha prasarnicka vznikla spis z nouze, nejak nebylo doma nic k snedku (lednicka zela prazdnotou a rucicka na hodinach se blizila pulnoci. Udelala jsem si instantni bramborovou kasi se sladkokyselou omackou od uncle Bens. To teda byla prasarnicka, ale zaplacala zaludek. A nakonec jsem toto jedla vic nez jednou ![]()
@Pavlaskaa Umím se ovládat, takže nevím jak by to chutnalo v reálu… ale chutě mě přepadají pořád ![]()
já byla v minulém životě asi lasička nebo co, fakt můžu syrové maso a žloutky. Salmonela se mi zatím vyhla.
Jako decko jsem milovala rohlik se sadlem a cukrem, a jen tak k telce jsem lizala masox- coz mi vydrzelo dodnes ![]()
@warita mnam mnam, ja to taky jedla, uzirala kdyz tuhle smes babicka delala do kolacu nebo do neceho takoveho ![]()
@svycarka tak z masoxu se mi lehce zveda žaludek jak je proste vyrazny ![]()
@Fíková píše:já byla v minulém životě asi lasička nebo co, fakt můžu syrové maso a žloutky. Salmonela se mi zatím vyhla.
Ja taky, ta chut syroveho zloutku na jazyku, uplna extaze!
Jinak, tatarak a sushi si dam taky, mnam.
@warita a co teprve chuť kureciho nebo veprovyho syroveho
ochutnej, nic jineho v zivote chtít nebudes
![]()
@Fíková píše:já byla v minulém životě asi lasička nebo co, fakt můžu syrové maso a žloutky. Salmonela se mi zatím vyhla.
konecne prijatelny vysveteleni, ja zeru za syrova cokoliv.
@Eliizabetha píše:
Rohlík s majonézou a šunkouJinak mně poslední dobou přepadne chuť olízat zeď, ale tuhle chuť umím ovládat (vždycky si sebe samu představím z druhého pohledu jak lížu zeď a jak jsem divná)
![]()
![]()
PS:já těhotná jsem
bez legrace - to je málo vápníku.. to říkaly už starý porodní báby že jak těhotná líže zeď že má málo vápníku..
@jdukolem Já vím, po posledních odběrech mám naordinovaný vápník v tabletách (chuť se trošku zmírnila, ale stejně bych si dala
)
@sara1000 @blabla123 no holky, já o víkendu neodolala.. Po nákupech jsem si dala tuhle kombinaci a byla jsem zase maximálně spokojená
Jsem ráda, že nejsem jediná.. Vždycky si připadám jak mimozemšťan, když si to dávám
![]()
@Pavlaskaa píše:
@sara1000 @blabla123 no holky, já o víkendu neodolala.. Po nákupech jsem si dala tuhle kombinaci a byla jsem zase maximálně spokojenáJsem ráda, že nejsem jediná.. Vždycky si připadám jak mimozemšťan, když si to dávám
![]()
![]()
![]()
mňamka, co? jakou sis dala mcflurrynu? Já mám nejraději Kit kat <3 ![]()