Podivné chutě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
950
16.12.16 14:32

Já mám ráda bramborák s cukrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.12.16 14:46

Tak ja se pridam. Jeden cas mi moooooc chutnalo smichat zmekle maslo s cukrem a syrovym zloutkem. Tato bozska ambroza z cisteho tuku, sacharidu a bilkovin mi zpusobovala na jazyku chutovy orgazmus. Jeden cas jsem to jedla skoro denne a nedarilo se mi vymslet recepty na zbyle bilky.

Druha prasarnicka vznikla spis z nouze, nejak nebylo doma nic k snedku (lednicka zela prazdnotou a rucicka na hodinach se blizila pulnoci. Udelala jsem si instantni bramborovou kasi se sladkokyselou omackou od uncle Bens. To teda byla prasarnicka, ale zaplacala zaludek. A nakonec jsem toto jedla vic nez jednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
16.12.16 17:58

@Pavlaskaa Umím se ovládat, takže nevím jak by to chutnalo v reálu… ale chutě mě přepadají pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
16.12.16 18:10

:) já byla v minulém životě asi lasička nebo co, fakt můžu syrové maso a žloutky. Salmonela se mi zatím vyhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
16.12.16 18:18

Jako decko jsem milovala rohlik se sadlem a cukrem, a jen tak k telce jsem lizala masox- coz mi vydrzelo dodnes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
16.12.16 18:23

@warita mnam mnam, ja to taky jedla, uzirala kdyz tuhle smes babicka delala do kolacu nebo do neceho takoveho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
16.12.16 18:24

@svycarka tak z masoxu se mi lehce zveda žaludek jak je proste vyrazny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.12.16 19:28
@Fíková píše: :) já byla v minulém životě asi lasička nebo co, fakt můžu syrové maso a žloutky. Salmonela se mi zatím vyhla.

Ja taky, ta chut syroveho zloutku na jazyku, uplna extaze!

Jinak, tatarak a sushi si dam taky, mnam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
16.12.16 19:55

@warita a co teprve chuť kureciho nebo veprovyho syroveho :srdce: :mrgreen: :jazyk: ochutnej, nic jineho v zivote chtít nebudes :oops: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20898
16.12.16 23:43
@Fíková píše: :) já byla v minulém životě asi lasička nebo co, fakt můžu syrové maso a žloutky. Salmonela se mi zatím vyhla.

konecne prijatelny vysveteleni, ja zeru za syrova cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
16.12.16 23:47
@Eliizabetha píše:
Rohlík s majonézou a šunkou :oops: Jinak mně poslední dobou přepadne chuť olízat zeď, ale tuhle chuť umím ovládat (vždycky si sebe samu představím z druhého pohledu jak lížu zeď a jak jsem divná) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PS:já těhotná jsem :D

bez legrace - to je málo vápníku.. to říkaly už starý porodní báby že jak těhotná líže zeď že má málo vápníku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
19.12.16 12:08

@jdukolem Já vím, po posledních odběrech mám naordinovaný vápník v tabletách (chuť se trošku zmírnila, ale stejně bych si dala :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
19.12.16 15:00

@sara1000 @blabla123 no holky, já o víkendu neodolala.. Po nákupech jsem si dala tuhle kombinaci a byla jsem zase maximálně spokojená :mrgreen: Jsem ráda, že nejsem jediná.. Vždycky si připadám jak mimozemšťan, když si to dávám :roll: :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
19.12.16 20:16
@Pavlaskaa píše:
@sara1000 @blabla123 no holky, já o víkendu neodolala.. Po nákupech jsem si dala tuhle kombinaci a byla jsem zase maximálně spokojená :mrgreen: Jsem ráda, že nejsem jediná.. Vždycky si připadám jak mimozemšťan, když si to dávám :roll: :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

:D mňamka, co? jakou sis dala mcflurrynu? Já mám nejraději Kit kat <3 :srdce:

• Citovat
  • Upravit
69
29.12.16 12:41

@blabla123 to snad taky vyzkouším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie