podivne pohyby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
18.11.05 14:27

Jasne Alco, je to superrrrr, taky moc blahopreji. Mam detatka o 16 mesicu od sebe a nemenila bych! Zvladnes to v pohode, neboj!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
007
111
18.11.05 15:35

Alco gratulu!!!!
Chtela jsem Ti odpovedet, ze to nejspis budou pouze vetry, at jsi v klidu. Ale vidim, ze uz mas jasno :D
Mej se a drzim palce!!!
Klara 40+1tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
18.11.05 15:49

No teda !!!! To je prekvapeni :) Urcite to zvladnete, moc ti gratuluji… fakt lepsi,nez kdybyste zkouseli 5 let a nic :))))

Marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
18.11.05 17:01

Jo a jsme ženský zvědavý, tak nám sem po kontrole u doktora napiš, jak je mimísek vlastně starej a tak podobně. Je supr že ti nebylo špatně v prvním trimestru :lol: , to já mohla na WC bydlet, když jsem ten den zvracela snad po 157 tak mě dcerka plácala do zad maminko už ne, to už stačí pojď si radši hrát. A celej první trimestr jsme s manželem a dcerou jedli jen pečený kuře a vařený maso s rajskou, protože vše ostatní mi tak smrdělo, že jsem to nedokázala uvařit :oops:
Bludička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.11.05 18:00

Ahoj Aladino,asi bych si udelala byt Tebou jeste jeden test.Je to cele dost zvlastni.Pokud vidis pohyby,tak bys musela byt nejmene na zacatku 2.trimestru,v tom pripade,dle meho nazoru, by netrvalo tak dlouho ukazani druhe carky,jelikoz HCG je jiz hoooodne vysoke. Nevim,co jsi mela za test,ale vetsina je do 1-3 minut a pozdejsi zmeny na testu nemusi byt pravdive.
Drzim palce at vse dopadne podle Tvych predstav. Petra

• Citovat
  • Upravit
140
18.11.05 18:26

Ahoj,já mám 6.5 letou dceru a dvojčátka páreček a taky jsme to zvládli.Ted už je to v pohodě a všichni si spolu krásně vyhrají.Moc gratuluju!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
18.11.05 18:32

Ahoj,

moc gratuluju. Me vychazi deticky rok a pul od sebe, ale meli jsme to tak naplanovane.
K te hladine hCG - ja jsem slysela, ze pozdeji se zase trochu snizuje. Tak nevim…Kazdopadne ty pohyby jsou dosti vymluvne na nejake pochybnosti. U prvniho mi boulicky naskakovaly uz od 16tt, ted mam lenocha a jen se tam trosku vrti.
Potom urcite napis jak jste dopadli u doktora.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
18.11.05 18:44

AHOJ ALADINO :) :) :)
Aladino,to je krásný blahopřeji(v tvém případě je vidět,že život,když chce si cestu najde)
Neboj se určitě vše s manželem zvládnete :) ,držím ti pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
18.11.05 18:47

Taky bych rekla, ze kdyz jsi druhorodicka, muzes byt klidne teprve v 16tt a muzes mit viditelne pohyby. Ja mela jako prvorodicka prvni pohyby 16+5tt! Takze nic neni vylouceny. Hcg se snizuje s postupujicim tehotenstvim, nevyssi je prave v prvnich 12tt.
Urcite nam dej vedet, jak jsi dopadla.

Marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.11.05 19:27

Ahoj holky, diky za odpovedi. Jeste jsem nemela cas vse precist. Nejsem tak hloupa, abych nepoznala pohyby. V prvnim tehotenstvi taky tuhle vylezla noha a tuhle ruka. Jen jsem spatne rozepsala, ze jsem cetla diskusi maminek po porodu, co urco nebyly tehotne , ale meli podivne pocity v brise. Jakoby pocatecni pohyby. No a ja nepribrala nic, necitila doted nic, nebylo mi vubec zle. Tak jsem si rikala, ze jsem vsechno prehledla a s ohledem na dve carky jsem mozna zazmatkovala.
No ale hned jsem dneska stihla naklusat k doktorce a.............. TEHOTNA NEJSEM. Teda ne pokrocile urcite. Tak abych citila pohyby ne a ani mimodelozne. Delali jsme ultrazvuk. Ze pry asi streva. Tak jsem uplne zmatena. V pondeli jdu i na krev.
Ale matnou me ty dve carky na testu. Mozna jsem se nahodne trefila a jsem pocatecne tehotna. Nebo nemyslite, ze tam muzu mit dve carky, protoze hodne kojim. Asi to je nesmysl, ale hledam odpovedi. Treba jsem pocatecne tehotna. Holky, ale taky byste koukaly, jak se mi to bricho nekolikrat denne hybe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.11.05 20:46

Ahoj Alco,jak uz jsem psala,pokud test nechas pusobit dele, nez jak je uvedeno v pribalovem letaku,muze se stat,ze se ukazou dve carky,ktere jsou ale falesne-nemusi to byt vzdy,ale stat se to muze.Petra

• Citovat
  • Upravit
1098
18.11.05 21:36

Tak to začíná být docela detektivka :D
Určitě dej vědět jak to pokračuje, samotnou by mne to zajímalo!
To otěhotnění během kojení jsem četla už vícekrát, je to běžné !
Přeji, ať je vše v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2793
18.11.05 22:03

Alčo,

já taky cítila párkrát jakoby pohyby dítěte.Bylo to před druhým těhu,věděla jsem,že je nesmysl,abych byla tak hodně těhotná,takže jsem si byla jistá,že se hýbou střeva.Ale kdybych byla na tvém místě,kojící a bez MS,asi bych docela zpanikařila.Sice mi břicho neškubalo sem a tam,ale v horní části břicha jsem cítila něco,jako kopanečky,fakt to bylo stejné,takhle nějak holky kopkaly asi v 5.měsíci.

Každopádně,ještě se nám prosím tě ozvi,je to fakt jako detektivka.

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
19.11.05 07:59

Jeee, tak se to zamotalo :)
Nemuze to byt tim, ze se uvnitr organy ukladaji do puvodni pozice? Myslim, ze kdyz byly po dobu tehotenstvi utlacovany, tak treba ted se ti rovnaji na sva mista… proto ten pocit… uffffff… ale je to teda strasidelny vid?

Davej nam vedet, to je jak detektivka na pokracovani.

Marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
19.11.05 15:56

Jé, to je škoda, že se nejpíš nejedná o těhotenství. :?

Aladino, přeju ti vše dobré a hlavně zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí