podivne pohyby?

7584
18.11.05 11:29

podivne pohyby?

Ahoj holky, citim se trochu hloupe. No ale zeptat se musim. Me se proste hybe bricho a vidi to i pritel. ALE: ja snad ani nemuzu byt tehotna. Nebo navic az tak dalece. Vcera jsme oslavili prvni narozeniny syna a na jare se stehujeme. V noci vstavam nekolikrat ke kojeni. To samozrejme tehotenstvi nezabrani, ale abyste vedeli, ze po tehotenstvi az tak netouzim, tak si to snad ani nenamlouvam.
Pri styku pouzivame kondomy a nejsme si vedomi, ze by nejaky praskl. Vubec na me neni nic videt. Nic me neboli, neni mi spatne, necitim se otekle. Jo unavena jsem priserne. Ale kdo by nebyl, kdyby spal max dve hodky vkuse, pet hodin denne a treba i 12× za noc kojil.
Ted jsem si udelala tehotensky test a je negativni. Pred mesicem se mi dostavila prvni MS a ted nic. No to taky nemusi nic znamenat, protoze stale dost kojim a telo se musi srovnat. No ale prave ja i pritel vidime i citime pohyby. Skube se mi bricho sem a tam.
Je to zmatene, ja teda jsem zmatena. Cetla jsem, ze clovek muze pohyby citi, ale videt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3420
18.11.05 11:37

No vidět to může být taky,určitě!!
Hele asi bych neváhala a vydala se k dr. a UTZ…jistota je jistota.Pokud bys měla pohyby tak bys byla už asi ve 4.měsíci..

A dej vědět jaks dopadla!!

Gabule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.11.05 11:40

Ja se zblaznim, prave se mi dodelala druha carka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.11.05 11:43

:D wow blahozelam!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
18.11.05 11:45

Ale nezblázníš, zvládneš to!!!

Držím palce - něco mi to moc připomnělo… ;-)

Peta

• Citovat
  • Upravit
1083
18.11.05 11:46

Jo, jo život si s náma zahrává :D

Gratuluju k budoucímu miminku :D

Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
18.11.05 11:49

ALADINO gratulace !!!!

jinak pohyby opravdu vidět jsou, já jsem teď 21tt a bavím se tím - když se natáhnu na záda a mimčo kope, dělá mi na břiše bouličky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.11.05 12:06

Je to trošku s podivem, že při prvním dítěti jsi si nevšimnula, že jsou pohyby vidět… . Mně se dělaly boule i na zádech :P . Ale jak vidím, netřeba cokoliv dodávat, už to víš a gratulujuuuuuuu. Co bych za to dala já, kdyby se mi začaly dělat bouličky a já zjistila, že jsem těhotná!
 Radina

• Citovat
  • Upravit
451
18.11.05 12:12

Aladino - gratuluju!!! určitě to zvládneš! mám holčičky od sebe 17 měsíců a taky jsem to zvládla.
Rovněž jsem stále kojila a po 1.porodu jsem měla jen 1 menstruaci, a pak jsem byla hned těhotné - je to neuvěřitelné, co? ale je to příroda :)
Tak se raduj, že jsi byla obdarována :) každý nemá to štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
18.11.05 12:17

Ahoj

Pohyby opravdu vidět jsou, já je začala vidět na přelomu 16tt a 17tt.

Jinak gratuluji a neboj nezblázníš a zvládneš to.

Olu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
18.11.05 12:39

Švagrová má dva kluky rok a půl od sebe a neměnila by. Krásně si teď spolu vyhrajou. Tak neboj zvládneš to. Jo a to že tě chytí občas pochyby, to neznamená že budeš špatná máma nebo že to mimi nemáš dost ráda, to je úplně normální. Každou druhotěhuli občas chytí obavy jestli se zvládne postarat o prvorozené i druhorozené dítě tak aby je o nic neošidila a to i případě naprosto plánovaného a vytouženého těhotenství. Chtěla jsem děti dva roky od sebe a nakonec se půl roku nedařilo, už jsem začínala mít strach jestli je všechno v pořádku a jestli druhé mimi vůbec bude. No a když jsem našla ty vytoužené dvě čárky, tak hrozná radost, ale najednou vždycky když to nejmíň čekám vyskakujou i obavy jak to zvládnu. Proto má každá máma dvě ruce :lol: aby zvládla dvě děti :wink: . Takže se přidávám ke gratulantům a vychutnávej si bříško, to druhý těhu utíká hrozně rychle.
Bludička + Kamča + Janeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
18.11.05 12:45

Moje známá taky kojila, používali kondom a pak ji najednou přišlo, že má nějaké divné břicho, šla k Dr. a zjistila, že je v 5.měsíci!! Takže i takové věci se stávají…
Věřím, že jsi z toho asi rozhozená, když máš teprve roční miminko, ale na druhou stranu - aspoň si budou více rozumnět! Tak držím palce, ať to zvládnete a gratuluji k druhému mimču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
18.11.05 13:00

Aladino,
blahopřeju!!!
Neboj, vše zvládneš. Manželova teta má šest dětí, mezi všemi malý věkový rozdíl. Dokonce se jim podařilo mít druhé děťátko v lednu a třetí v prosinci.
Zvládly to ostatní, zvládneš to i ty.
Zdravíčko, pevné nervy a pohodu přeje Vlasta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
18.11.05 13:27

Také gratuluji ! :D
Partnerova sestra má 2 kluky od sebe jen 11,5 měsíců a je to prý bezva, ze začátku náročnější, ale oplatili to jinak…
Tak pěkný těhotenství.
 Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
18.11.05 14:19

...

Ahoj,

tak přesně z tohoto mám pořád obavy, že se jednou stane, když kojím a nemám MS :lol: :lol: :lol:

Moc gratuluji !!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky