Podivné záškuby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1825
1.5.06 18:44

Podivné záškuby

Ahoj, holky. Dneska se náš skoro 2-letý syn probudil po odpoledním spánku a dvákrát tak podivně zakroutil hlavou, že nás všechny polekal. Abych to popsala přesněji - hlavu zvednul a jakoby se otřásl zimou, ale ty pohyby byly pomalejší. Hned jsem hledala na netu a narazila jsem i na epilepsii… Usnul na našem velkém polštáři, tak jsme si říkali, že to bylo třeba jen ztuhlé svalstvo za krkem, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6954
1.5.06 18:49

Pomy,
myslím si, že nejjistější by bylo říci to vaší dětské dr., ta vás pošle na neurologii na EEG a budete hned vědět, na čem jste. Epi to být může a taky nemusí. Asi bych sledovala jestli se to zopakuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
1.5.06 22:01

Ahoj Pomy, souhlasím se sajsou, určitě se vydejte za neurologem, epi to být může, ale vůbec se neděs, kamarádka má taky podobný záškuby už od dětství, ale že by se někdy v něčem musela omezovat, to jsem si nevšimla(je jí 32 a má dítě). A těch záškubů bych si taky nevšimla, kdyby mě na ně neupozornila. A epilepsie to u ní je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
2.5.06 08:06

Jestli jsi online, tak jukni na TV. Za chvíli (8,35) na čt opakují pořad Diagnóza: Epilepsie u dětí.
Moje dcera se asi před týdnem pořád jakože klepala …ale byla u toh normálně při vědomí, koukala po mně, co tomu říkám …tak si myslím, že to hrála. Ale na ten pořad chci kouknout..

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
2.5.06 16:05

Ahoj, Baghiro, děkuji za informaci, le ten pořad jsem bohužel prošvihla. A víš, že mě taky napadlo, že se malý jen vyblbuje? Koukali jste se, bylo tam něco zajímavého? Furt na ten včerejšek musím myslet a dokud nezajdeme k lékaři, tak asi ani nepřestanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
31.10.06 09:30

třes

Ráda bych oklepala tuhle diskuzi.
U nás nastalo něco dost podobného.
Bylo to ted v období 14 dnů .Malá se vzbudila ,ale ležela v postýlce jako bez energie ,jenom koukala maximálně se otočila na bok ,oči unavený ,skleněný .Trvalo to asi půl hodiny a když si pak sedala hrozně se klepala .Jinak je to velice živé dítě ,proto mě to trápí a zaráží.Volala jsem už i na neurologii mám to sledovat a 10. lisp¨topadu volat a objednat na EEG .

Byla bych ráda kdyby se ozvala maminka ,která řešila třeba stejnou situaci .Když jsem na tu neurologii volala ,moje dr. která Terku sleduje kvuli kdysi zvýšenému svalovému tonusu a velmi zvýšenému bilirubinu tam už není a dali mě příjmo doktorku která léčí epilepsii ..což mě dost zarazilo.

Děkuji moc za každý příspěvek .

Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí