Podivny clovek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.10.19 11:04

Podivny clovek

Dobry den,
bydlim na vesnici, kde se kazdy navzajem zna. Zdravime se, bud se zname osobne, nebo toho cloveka znam od videni.. Jenze to co se mi stalo, si nedokazu vysvetlit. Vstavala jsem brzo rano a ala na vlak. Bylo asi pul 6 rano. Cestou po chodniku jsem potkala cloveka (zenu? Slecnu?), ktera me natolik vydesila, ze jsem z toho nemohla spat. Nikdy jsem ji nevidela. Sla naproti me a mela snad o dva cisla vetsi mikinu, mela na hlave kapuci a jakoby nekam spechala a porad se rozhlizela.. Jakoby se neceho nebo nekoho bala…kdyz byla ode me asi 5 metru, probehl mi po celem tele mraz a bala jsem se ji…kdyz jsem videla jeji oblicej, hodne jsem se bala, bala jsem se, ze mi snad neco udela, nebo kdyz kolem me projde, otoci se a bodne mi nuz do zad 8o vypadala tak desive, ze se to neda ani popsat. Jeji oblicej byl bily jak stena a tak zvlastne hrudkovy, jakoby byla v minulosti polalena, nebo si oblicej nejak porezala, mela velke oci, takove jsem jeste nikdy nevidela a rty jsem snad ani nevidela jak je mela vybledle.. Byla vylekana ale zaroven se na me divala, jakoby na me chtela zautocit. Kdyz kolem me prochazela, divala se mi do oci celou dobu, musela jsem se zastavit a cekala jsem az uplne odejde a neuvidim ji, fakt sem se bala. Mate taky nekters z vas podobnou zkusenost s clovekem, ktery vas necim vydesil? I kdyz za to treba nemuze? Dekuji vsem za odpoved :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5546
25.10.19 11:10

Mě děsí tyhle diskuze :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 11:12
@Pavlička píše:
Mě děsí tyhle diskuze :roll: :roll: :roll:

Kdyby se to stalo vam, nikdy nenapisete tuto vetu ;)

• Citovat
  • Upravit
53518
25.10.19 11:12
@Anonymní píše:
Dobry den,
bydlim na vesnici, kde se kazdy navzajem zna. Zdravime se, bud se zname osobne, nebo toho cloveka znam od videni.. Jenze to co se mi stalo, si nedokazu vysvetlit. Vstavala jsem brzo rano a ala na vlak. Bylo asi pul 6 rano. Cestou po chodniku jsem potkala cloveka (zenu? Slecnu?), ktera me natolik vydesila, ze jsem z toho nemohla spat. Nikdy jsem ji nevidela. Sla naproti me a mela snad o dva cisla vetsi mikinu, mela na hlave kapuci a jakoby nekam spechala a porad se rozhlizela.. Jakoby se neceho nebo nekoho bala…kdyz byla ode me asi 5 metru, probehl mi po celem tele mraz a bala jsem se ji…kdyz jsem videla jeji oblicej, hodne jsem se bala, bala jsem se, ze mi snad neco udela, nebo kdyz kolem me projde, otoci se a bodne mi nuz do zad 8o vypadala tak desive, ze se to neda ani popsat. Jeji oblicej byl bily jak stena a tak zvlastne hrudkovy, jakoby byla v minulosti polalena, nebo si oblicej nejak porezala, mela velke oci, takove jsem jeste nikdy nevidela a rty jsem snad ani nevidela jak je mela vybledle.. Byla vylekana ale zaroven se na me divala, jakoby na me chtela zautocit. Kdyz kolem me prochazela, divala se mi do oci celou dobu, musela jsem se zastavit a cekala jsem az uplne odejde a neuvidim ji, fakt sem se bala. Mate taky nekters z vas podobnou zkusenost s clovekem, ktery vas necim vydesil? I kdyz za to treba nemuze? Dekuji vsem za odpoved :)

Ne. V půl šesté buď ještě spím, nebo jsem už dávno na cestě po kolbence, kde mě jako zmrzlinu děsí chlápci v kraťasích a triku. Chodí tak celou zimu asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
25.10.19 11:17
@Anonymní píše:
Kdyby se to stalo vam, nikdy nenapisete tuto vetu ;)
v zivote se mi stalo tolik veci, nicmene nezakladam diskuze na serveru pro planovane rodicovstvi, nebo matky s detma…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
25.10.19 11:22

Tak to si byla normální feťačka co se sjela v Praze a skončila někde v zádeli tak z toho byla vyplašená. Hele na feťačku Katku, ta taky vypadá jako když prošla světovou válkou. To je hned. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
25.10.19 11:25

Symptomy sedí na narkomanku. Všechny symptomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
25.10.19 11:26

@AnnaNuvoletta07 Jj, souhlasím

• Citovat
  • Upravit
700

Fetka no. Kéž by něco takového byla jediná šokující věc, která by se mi kdy stala :roll:
Projděte se někdy venku mezi půlnocí a čtvrtou, to teprv uvidíte věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518

U nás máme takovou přihrbenou polednici, co si ještě pro sebe něco mele. Do očí jí nevidíš. Ta se venku tak brzo nevyskytuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
25.10.19 11:29

Takhle u nás vypadají fetáci, kterým se už rozjíždí i nějaká duš. nemoc z toho fetu, proto se pořád rozhlížela…
Ve velkém městě nic neobvyklého…

Každopádně doporučuju dát na blbé pocity a intuici a nechat ji-ho předejít přes sebe na ulici, než ji - ho mít v zádech, přejít raději na druhou stranu, odsednout si z lavičky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
25.10.19 11:30
@Pavlička píše:
v zivote se mi stalo tolik veci, nicmene nezakladam diskuze na serveru pro planovane rodicovstvi, nebo matky s detma…

To je hezké, ale něco k tématu zde nemáš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24985
25.10.19 11:31

@AnnaNuvoletta07 @Ester13 Přesně mě první napadla feťačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24985
25.10.19 11:33
@free333 píše:
Takhle u nás vypadají fetáci, kterým se už rozjíždí i nějaká duš. nemoc z toho fetu, proto se pořád rozhlížela…
Ve velkém městě nic neobvyklého…Každopádně doporučuju dát na blbé pocity a intuici a nechat ji-ho předejít přes sebe na ulici, než ji - ho mít v zádech, přejít raději na druhou stranu, odsednout si z lavičky atd.

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
25.10.19 11:37

Z tvého popisu to zní jako feťačka, nedivím se, že ses lekla, asi to nebylo moc příjemné setkání. Já když potkám někoho opravdu v hodně blbem stavu, tak přejdu na jinou stranu chodníku nebo zastavím a nechám toho člověka, aby mě předešel a nešel mi v zádech

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová