Podivny clovek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lolink
25.10.19 11:38

Piko. A dlouhodobe. Ona se pak i spousti paranoia. U nas byl dealer, ten se ohlizel vyplasene furt. Kdyz clovek dealuje, nemel by smazit. :mrgreen: Pak ho odvezli do blazince. To byla taky dobra komedie, kdyz ho nahaneli. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
25.10.19 11:41
@Pavlička píše:
v zivote se mi stalo tolik veci, nicmene nezakladam diskuze na serveru pro planovane rodicovstvi, nebo matky s detma…

Jsou tu stokrát horší témata, třeba žádost o věštění testu milionkrát a ještě jednou :roll: téma mi přijde zcela normální

• Citovat
  • Upravit
998
25.10.19 12:40
@T.Petr píše:
Já bydlím v Praze a když jdu po flámu na první metro, potkávám takových lidí zástupy. Pak v metru, když jezdí z konečné na konečnou… :nevim: Asi před měsícem jsem jel ve 23:30 a slečna (asi pěkná dávka LSD) celou dobu telefonovala do utrženého sluchátka :lol: Asi ji inspirovala Šebestová :nevim:

Já bývalá hodně stydlivá a dělala jsem, že telefonuju když kolem mě bylo hodně lidí. To byl trapas když mi jednou ten mobil začal zvonit u ucha. :P Možná na tom byla stejně. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
25.10.19 12:46
@T.Petr píše:
To si nemyslím, tohle bylo přímo z telefonní budky utržené :mrgreen: To by stoprocentně nezazvonilo :mrgreen: :mrgreen: Ale taky jsem viděl v Ikee slečnu co telefonovala s novým iphonem a ten ji začal zvonit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No říkal jsem si :oops: :mavam:

No, dřív se vykecávalo do vrby, dnes do vyplého telefonu, co je na tom divného? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
25.10.19 13:04
@Anonymní píše:
Dobry den,
bydlim na vesnici, kde se kazdy navzajem zna. Zdravime se, bud se zname osobne, nebo toho cloveka znam od videni.. Jenze to co se mi stalo, si nedokazu vysvetlit. Vstavala jsem brzo rano a ala na vlak. Bylo asi pul 6 rano. Cestou po chodniku jsem potkala cloveka (zenu? Slecnu?), ktera me natolik vydesila, ze jsem z toho nemohla spat. Nikdy jsem ji nevidela. Sla naproti me a mela snad o dva cisla vetsi mikinu, mela na hlave kapuci a jakoby nekam spechala a porad se rozhlizela.. Jakoby se neceho nebo nekoho bala…kdyz byla ode me asi 5 metru, probehl mi po celem tele mraz a bala jsem se ji…kdyz jsem videla jeji oblicej, hodne jsem se bala, bala jsem se, ze mi snad neco udela, nebo kdyz kolem me projde, otoci se a bodne mi nuz do zad 8o vypadala tak desive, ze se to neda ani popsat. Jeji oblicej byl bily jak stena a tak zvlastne hrudkovy, jakoby byla v minulosti polalena, nebo si oblicej nejak porezala, mela velke oci, takove jsem jeste nikdy nevidela a rty jsem snad ani nevidela jak je mela vybledle.. Byla vylekana ale zaroven se na me divala, jakoby na me chtela zautocit. Kdyz kolem me prochazela, divala se mi do oci celou dobu, musela jsem se zastavit a cekala jsem az uplne odejde a neuvidim ji, fakt sem se bala. Mate taky nekters z vas podobnou zkusenost s clovekem, ktery vas necim vydesil? I kdyz za to treba nemuze? Dekuji vsem za odpoved :)

Nejspíše smažka..ty jsou bledé se špatnou pletí, když jsou sjeté mohou mít hlucinace a tak se rozhlíží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
25.10.19 15:11
@Lalelale
@Lalelale píše:
Jsou tu stokrát horší témata, třeba žádost o věštění testu milionkrát a ještě jednou :roll: téma mi přijde zcela normální

Pravda no…jen behem dneška jich je víc než dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová