Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Pekný deň. Mám 3 kamarátky, ktorým som sa snažila vyhýbať, proste sa s nimi už nechcem stretávať. Mam 4 deti a oni sú bezdetné už si nemám a nimi čo povedať. No oni mi začali klopať na dvere a stále ma doma otravujú ja už neviem čo mam robiť nechcem sa ich nejak dotknúť ale oni sa stále pýtajú kedy môžu prísť a ja si to neprajem. Ako to vysvetliť?
Normálně jim řekni, že ti mlíko vlezlo na mozek, že vaše přátelství už pro tebe nic neznamená, když ony jsou bezdětné a že si teď hledáš lepší kamarádky, se kterými budeš moci sdílet mateřské zkušenosti. Co je na tom?
Jeee druhy dotaz
doufam, ze jste opravdu nesvepravna podle toho jak nejste absolutne schopna fungovat. Poslete je normalne k sipku co je na tom?
Bezdětné kamarádky kopou do dveří čtyřnásobné matce a lační po informacích o plínách, miminech, spinkání a kakání provázených dětským řevem a uslintanými batolaty
tak určitě, ty musí být stejně hloupé jako ty ![]()
Priste parkrat rekni, nemam cas a ony prestanou. Jen mi prijde divny, ze by se u tebe praly o kliku 3 bezdetny kamaradky… mozna mas neobycejne vyborny kafe ![]()
@Lumíkovec píše:
Priste parkrat rekni, nemam cas a ony prestanou. Jen mi prijde divny, ze by se u tebe praly o kliku 3 bezdetny kamaradky… mozna mas neobycejne vyborny kafe
Poznáme sa od strednej boli sme dobré kamarátky ale odkedy mám deti nejak si s nimi nerozumiem ![]()
@Anonymní píše:
Poznáme sa od strednej boli sme dobré kamarátky ale odkedy mám deti nejak si s nimi nerozumiem
Tak to je pochopitelny… ale ony taky jednou budou mit deti. Uplne je nemazej. Proste kdyz nechces, rekni, ze zrovna nemas cas. Ze se omlouvas, ale se 4 detma se mas co ohanet. Ale takovy to 1× za mesic nebo 2 dat deti vecer manzelovi a vyrazit si vycistit hlavu… na to si myslim, ze jsou bezdetny kamosky nejlepsi ![]()
@terien píše:
Bezdětné kamarádky kopou do dveří čtyřnásobné matce a lační po informacích o plínách, miminech, spinkání a kakání provázených dětským řevem a uslintanými batolatytak určitě, ty musí být stejně hloupé jako ty
Tak ja mam spis opacny problém, me bezdetne kamaradky se ke me otocily zady a chodej si do hospudek beze mne. Clovece, ani dotaz jak se mám pote, co jsem u sebe prestala organizovat holcici dychanky
vyměnim aspon jednu ![]()
@PaníKadrnožková se mnou nejlepší kamarádka přerušila kontakt, když jsem byla asi ve 4.měsíci. Odstěhovala jsem se a od té doby jsme se potkaly jednou na parkovišti, náhodou. Ani neví, že ty děti už mám dvě. Deset let přátelství, stýkaly jsme se i několikrát týdně. ![]()
@Aduš8 píše:
@PaníKadrnožková se mnou nejlepší kamarádka přerušila kontakt, když jsem byla asi ve 4.měsíci. Odstěhovala jsem se a od té doby jsme se potkaly jednou na parkovišti, náhodou. Ani neví, že ty děti už mám dvě. Deset let přátelství, stýkaly jsme se i několikrát týdně.
No, co se da dělat
rozhodne nejsem typ, co by se na nich vozil- tak holky, sup sup, co vy a podobně, ale bez zájmu, napsala jsem jim asi 3 zprávy- jedna, ze cekam, 2. ze mam problemy a 3. ze to bude kluk a uz se na to vyprdnu
mezitim ony byly vsechny na dovce, tak jsem je povzbuzovala… No, lito mi to je. A ted ma jedna kulatiny a ty druhy dve, ze ji vezmou na luxusni veceri. Samo, ze beze me, ja ted nemuzu chodit a i kdybych si pujcila vozik, tak vychazky do 6 ![]()
@PaníKadrnožková píše:
No, co se da dělatrozhodne nejsem typ, co by se na nich vozil- tak holky, sup sup, co vy a podobně, ale bez zájmu, napsala jsem jim asi 3 zprávy- jedna, ze cekam, 2. ze mam problemy a 3. ze to bude kluk a uz se na to vyprdnu
mezitim ony byly vsechny na dovce, tak jsem je povzbuzovala… No, lito mi to je. A ted ma jedna kulatiny a ty druhy dve, ze ji vezmou na luxusni veceri. Samo, ze beze me, ja ted nemuzu chodit a i kdybych si pujcila vozik, tak vychazky do 6
Tak to nejsou kamosky, ale pindy. Kamoska by ti donesla aspon pizzu v krabici.
Pekný deň. Mám 3 kamarátky, ktorým som sa snažila vyhýbať, proste sa s nimi už nechcem stretávať. Mam 4 deti a oni sú bezdetné už si nemám a nimi čo povedať. No oni mi začali klopať na dvere a stále ma doma otravujú ja už neviem čo mam robiť nechcem sa ich nejak dotknúť ale oni sa stále pýtajú kedy môžu prísť a ja si to neprajem. Ako to vysvetliť?