Podnikání a druhé dítě

12003
14.8.12 11:20

Podnikání a druhé dítě

Zdravím,

chtěla bych se zeptat někoho kdo zažil, jak to zvládá.. Když byli synovy 2 měsíce rozjela jsem podnikání, začíná se to docela rozjíždět, dělám dost z domova, ale musím občas i jezdit za klienty, chtěla bych navíc od prosince rozjet i další služby (učetní firmu) ale zároveň by jsme s manželem chtěli tou dobou začít pracovat na dalším dítěti. Tak začínám přemýšlet jestli se to vůbec dá zvládat, jestli nebudu pak něco šidit. Syn spinká už dlouho celou noc, ale co když druhé dítě bude poděs a nenechá mě vyspat.. Budeme se stěhovat poblíž babičky v důchodu tak by i nějaké hlídání bylo, ale zase bych si prostě nerada na sebe ušila bič..

Máte to tak některá? Dítě, rozjeté podnikání a do toho druhé těhotenství a dítě? Dá se to zvládnout? Nějaké postřehy? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12658
14.8.12 12:30

Ahoj, hlasim sa :-D mam 2,5 rocnu holku a 5,5 mesacneho kluka, podnikame, robime web stranky, opravy pc, tu a tam nejake dalsie veci ale vsetko z it, no a da sa to, obcas si sice pripadam strasne utahana a zrala k chocholouskovi ale ide to :D a to chceme este minimalne jedno mimco :-P takze bat sa toho nemusis ale samozrejme jednoduche na cas to nebude ;-) drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
14.8.12 12:52

A spí ti obě děti v noci? A děláte to oba nebo je to jen tvoje činnost? Pomáhá partner? Díky za uklidnění, asi se do toho stejně vrhnu abych se nenudila jen jsem potřebovala slyšet že je to reálné.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
14.8.12 12:57

Robime obaja a chlap pomaha, ked pracujem ja a dieta sa zobudi tak ide prebalit, nakrmit, alebo cokolvek ine on :-D
je fakt ze mam stastie a obe deti celu noc prespia ale ono nicol nema ani inu moznost, zhasne sa jej v izbe a moze rvat, nezajem, :-D ale robila to mozno dva az tri dni, teraz si maximalne vtiahne hracku do postele a ticho sa hra, natik sa budi maximalne na jedno nocne kojenie..
akurat je nutnost ich naucit aby sa hrali sami, vzdy ukazem nejaku zabavu a idem pracovat, a funguje to, neviem co by som robila s dietatom co sa samo nezabavi ale toto je podla mna dane tym ako si to zavedies ;-)

urcite sa do toho vrhni podla mna je to dobre uz koli tomu ze clovek nepride o zdravy rozum.. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
14.8.12 13:07

Prave kvuli tomu jsem zacala uz dva mesice po porodu protoze jina by me svihlo.. A ted me napadlo jak by se to dalo rozsirit ze uz by to bylo na regulerni uziveni rodiny, ale bude to makacka.. Vendu učim taky aby si hral sam, jde na zem vsude hračky a hraje si, vydrži tak i nekolik hodin, takze dobre, jen se desim ze to rozjedu a druhe bude nejaka hyperaktivni zrudicka.. Mrzelo by me kdyby to slapalo a musela jsem to pak utnout… Díky za postřehy.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
14.8.12 13:18

No ja teraz normalne makam tak ze mladsieho mam vedla seba v hracej deke a podla potreby sa mu venujem ale ide to, ten zaciatok bol tazsi ked bol maly uplne miminko a vyzadoval hodne pozornosti, takze to som musela ksefty proste odlozit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí