Podnikání přes internet

611
29.3.14 21:13

podnikání přes internet

Ahoj holky, je tu někdo, kdo podniká přes internet, že si založil nějaký svůj obchůdek? přemýšlím o tom, a chtěla jsme se zeptat, zda je to dobrej nápad a vynáší to? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35766
29.3.14 21:14

Tak asi hodne zalezi s cim.. Pak to muze a taky nemusi vynaset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
29.3.14 21:15

Záleží s čím začnes obchodovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
29.3.14 21:56

Kdyz vymyslis neco, co se bude prodavat dobre, tak bude ;)
To je otazka. Prece nejde jen o to JAK, ale hlavne CO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
29.3.14 21:57

A taky jak moc vyhledatelná budeš :-) Můžeš mít milionovej nápad, ale když tě nikdo nenajde, bude ti to platný jak mrtvýmu zimník. :-)

• Citovat
  • Upravit
6257
29.3.14 22:31

Ja nevim, zalezi taky co by to bylo..Navic, pocitej i takova reklama na inernetu je nakladna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
29.3.14 23:06

Ja mela internetovy obchod s detskyma vecickama, investovala spoustu penez a casu, internetove reklamy, facebook, letaky, showroom, ucetni atd. Ted nemam ani obchod ani penize.. Asi tak to vynaselo.. Nebo spis nevynaselo :zed: cele noci jsem sedela u pocitace, nekdy nespala vubec, jindy jen par hodin a rano sla do prace. a stale jen premyslela, kam jeste dat reklamu, komu napsat.. Pak jsme jezdivali tisice km pro ty veci :zed:
Mozna jen neumim podnikat.. No uz nikdy vice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
29.3.14 23:16

Jo a lidi si to predstavujou strasne jednoduse, jen tak si udelat obchudek :| chce to zivnostak nebo firmu (tzn. Hroooozne moc papiru a uradovani), pak jen vytvorit stranky, aby nejak vypadaly :pocitac: pak musite mit kde ty veci nakoupit ( jestli uz vite, co budete prodavat), spocitat si naklady, stanovit ceny a zisk, vyfotit produkt, upravit fotky, dat a stranky a detailne popsat, pripravit objednavku, zajistit dopravce, vytvorit fakturu, komunikovat se zakaznikem, shanet novy zakazniky, delat reklamu, danove priznani a takhle muzu pokracovat do rana.. Zabere to opravdu hrozne moc casu a na zacatku musite pocitat s tim, ze prvni rok-dva do toho jenom davate penize, nez se to rozbehne, jestli vubec.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.14 09:48

Strašně záleží na tom, v čem chceš podnikat.
Prvně jsem zkoušela podnikat v cestovním ruchu - teoreticky velmi jednoduché, ale obrovská konkurence, téměř nemožné přes naše velké cestovky prorazit.
Pak jsem si udělala sekáček oblečení pro děti z Anglie. No ze začátku super, pomalu jsem nestíhala. Tak jsem, povzbuzena úspěchem, naobjednala velký balík věcí a většina mi tu leží doteď. Opět, obrovská konkurence.
Můj přítel má eshop se zahradní a lesní technikou a docela se daří. Chtěl by si otevřít kamennou prodejnu. Konkurence není tak velká a dokonce si nemusel na netu připlácet za reklamu mezi prvními a stejně tam byl :) Prostě malá konkurence.

Takže když vymyslíš něco, co se neprodává „na 10 stránkách Googlu“, tak ano, může se to dařit :palec:

• Citovat
  • Upravit
3491
30.3.14 09:49
@Anonymní píše:
Strašně záleží na tom, v čem chceš podnikat.
Prvně jsem zkoušela podnikat v cestovním ruchu - teoreticky velmi jednoduché, ale obrovská konkurence, téměř nemožné přes naše velké cestovky prorazit.
Pak jsem si udělala sekáček oblečení pro děti z Anglie. No ze začátku super, pomalu jsem nestíhala. Tak jsem, povzbuzena úspěchem, naobjednala velký balík věcí a většina mi tu leží doteď. Opět, obrovská konkurence.
Můj přítel má eshop se zahradní a lesní technikou a docela se daří. Chtěl by si otevřít kamennou prodejnu. Konkurence není tak velká a dokonce si nemusel na netu připlácet za reklamu mezi prvními a stejně tam byl :) Prostě malá konkurence.Takže když vymyslíš něco, co se neprodává „na 10 stránkách Googlu“, tak ano, může se to dařit :palec:

Pardon za anonym, omylem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
1.4.14 21:26

A kdybych si otevřela normálně obchůdek v našem městě, kde zrovna není moc toho oblečení, tak by mě zajímalo, kam se jezdí např. nakupovat to oblečení za levno? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
1.4.14 21:35
@esmeralda44 píše:
A kdybych si otevřela normálně obchůdek v našem městě, kde zrovna není moc toho oblečení, tak by mě zajímalo, kam se jezdí např. nakupovat to oblečení za levno? děkuji

Tak to si budeš muset najít dodavatele. Zkus prohledat google ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
1.4.14 21:36

Jj, díky, vím, že někteří jezdí nakupovat někam do skladu atd., ale pořád by mě zajímalo kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
1.4.14 21:37
@esmeralda44 píše:
A kdybych si otevřela normálně obchůdek v našem městě, kde zrovna není moc toho oblečení, tak by mě zajímalo, kam se jezdí např. nakupovat to oblečení za levno? děkuji

To je součástí know-how a nikdo ti to neprozradí ;-)
U nás je holčina, co má svůj bazar s věcmi z Anglie, sází to na facebook a my jí za to rveme ruce, jestli jí z každé várky zbydou jeden dva kusy oblečení, které nikdo nechce, tak je to hodně. To oblečení je jako nové a ona ho dává opravdu za pár korun. Taky bychom rády věděly, kam na to chodí, ale tohle je věc, kterou ti nikdo ve vlastním zájmu neřekne :-)

• Citovat
  • Upravit
8151
1.4.14 21:38

@ncc1701 u nás znamená u nás ve městě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová