Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
chci se zeptat, jestli lze v Podolí si zamluvit nadstandart dopředu, když jdu na plánovaného císaře? Máte s tím někdo zkušenost? Jak asi dopředu? A co zaplatit si přítomnost lékaře u porodu? Dík za odpovědi.
Ahoj, zajímalo by mě, když si objednám nadstandardní pokoj v Podolí, je vždy podmínkou, že tam budu sama, nebo nadstandard je i dvoulůžkový se dvěma rodičkami? Chtěla bych nadstandardní pokoj, ale nechci tam být úplně sama. Jak to prosím funguje? díky.
Budeš tam úplně sama, jen si ho nemůžeš objednat předem (teda alespoň loni když jsem tam rodila to nešlo)
Jsou tam jen jednolužaky nadstandartní, v tom ten nadstandart právě spočívá, že tě tam nikdo neotravuje
a maš tam druhou postel, kde s tebou může spát manžel třeba
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímalo by mě, když si objednám nadstandardní pokoj v Podolí, je vždy podmínkou, že tam budu sama, nebo nadstandard je i dvoulůžkový se dvěma rodičkami? Chtěla bych nadstandardní pokoj, ale nechci tam být úplně sama. Jak to prosím funguje? díky.
Na pokojich kde jsou 2 luzka muzou byt i 2 maminky, otazkou je, jestli tam s tebou nekdo bude chtit byt. Na primu nahlasis, ue chces nadstandard a ze se klidne budes delit s jeste jednou maminkou a cekas, jestli o to bude nektera maminka stat a nebo se zeptas, jestli je na nadstandardu maminka, ktera k sobe nekoho veme. Maji to pdane i v ceniku, ze se jde delit o naklady za nadstandard. Me osobne by to nevadilo, ale spousta maminek tam chce byt sama.
@paola white
Díky. Já už tam rodila jednou, ale v tu dobu měli úplně plno tak jsem byla na třílůžáku. Nejhorší byli asi ty záchody a sprchy, ty pokoje mi zas tak nevadili. No nechtěla jsem být úplně sama, tak to musím ještě promyslet. Jo a nevím proč mají různé ceny těch nadstand. pokojů? Nějaký za 700,– a jiný i za 2000,–? Jak to funguje na nadstand. pokoji když se potřebuješ umýt. Na standardním jsme si děti hlídali navzájem ale co pak na nadstandardu když jsi tam sama? Přijde sestra to asi těžko.
Nadstandart se dopredu zaplatit da ![]()
Jinak pokud budes chtit byt sama, sama budes. Ja jsem si letosnadstandart vzala a bylo to super
@Anonymní píše:
@paola white
Díky. Já už tam rodila jednou, ale v tu dobu měli úplně plno tak jsem byla na třílůžáku. Nejhorší byli asi ty záchody a sprchy, ty pokoje mi zas tak nevadili. No nechtěla jsem být úplně sama, tak to musím ještě promyslet. Jo a nevím proč mají různé ceny těch nadstand. pokojů? Nějaký za 700,– a jiný i za 2000,–? Jak to funguje na nadstand. pokoji když se potřebuješ umýt. Na standardním jsme si děti hlídali navzájem ale co pak na nadstandardu když jsi tam sama? Přijde sestra to asi těžko.
já byla na tom velkym nadstandartu za 2litry. Je to velekej pokoj s ještě jednou postelí, kde může někdo s tebou bejt. Máš přidělenou sestru, kterou můžeš volat telefonem. S hlídánim nevim, já nikam nechodila, jídlo mi nosili, doktoři chodili za mnou. Kdyby mě někam chtěli poslat na vyšetření asi, tak by mi podle mě sestra přišla pohlídat. Nabízeli mi i, že si malou vezmou na noc, když budu unavená.
Zlatej Chomutov teda. Tam je obyčejný pokoj taky pro dva, s televizí a vlastní sociálkou.
![]()
Ty nejlevnejsi jsou mensi, maji rozkladaci kreslo pro navstevu a palandu, ty drazsi maji druhe luzko a polohovaci postele.
Sprchu mas na pokoji, mimca jsou na monitoru, takze jsem si nechavala jen pootevrene dvere, abych malou slysela. Ale muzes ditko odvezt na hlidani sestram.
Jinak vse vykomunikovavas pres mobil, mas svou sestricku, ktera se o tebe stara a telefonem vyrizujes, co potrebujes.
Jinak je na nadst. Televize, lednicka, nosi ti tam caj a je tam i jidelnicek s vyberem z vice jidel.
Jo a nejlepší na tom nadstandartu je, že návštěvy za tebou můžou kdykoli, i v noci
Já jsem byla na nadstandartu sama a vozík s dítětem jsem postavila před koupelnu a sprchovala se s otevřenými dveřmi. Hlídat jsem tak nepotřebovala.
@Anonymní píše:
@paola white
ceny jsou různý podle toho jak jsou velký. my měli ten největší, protože jiný volný nebyl.
a měla jsem tam chlapa, takže když jsem byla ve sprše tak hlídal on, ale jinak bych si nechala otevřený dveře a dítě si vtáhla s postýlkou do koupelny, v pohodě by se to tam vešlo
@LadyTommy píše:
Ty nejlevnejsi jsou mensi, maji rozkladaci kreslo pro navstevu a palandu, ty drazsi maji druhe luzko a polohovaci postele.
ani bohovo. my měli pokoj za 2700 na den, manžel spal na rozkládacím křesle a já měla postel šíleně vysokou, nepolohovací a rozvrzanou ![]()
@paola white píše:
ani bohovo. my měli pokoj za 2700 na den, manžel spal na rozkládacím křesle a já měla postel šíleně vysokou, nepolohovací a rozvrzanou
Mne to takhle rikala sestra, ja teda mela ten za 1000, ten drahy jsem na vlastni oci nevidela. ALe za ten litr to bylo v pohode, hlavne ten klidecek a vlastni zachod, sprcha.
Jinak mi tam zrovna jedna sestra rikala, ze tam jedna pacientka ma uz 3 dny zamluveny nejdrazsi nadstandart a stale jeste nerodi, takze pokoj volny a prachy se ji odecitaji…