Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj
Kdybych bydlela v ČR tak bych sla za touhle paní, taky ji sleduju na instagramu
https://vendulajohanes.cz/?…
A potom jak píšeš
https://linktr.ee/…_neplodnosti?…
A určitě se hned objednat do Caru není na co čekat, protože pri ivf VŠECHNO VŠECHNO TRVÁ ![]()
Proč se neobjednáš do nějakého CAR? Center je spousta, většinou ti každý napíše spokojenou recenzi na ten kde se mu zadařilo, tak omrkni stránky, ceníky, recenze a jdi tam kde ti to přijde nejsympatičtější.
Hlavně vás tam oba pořádně proklepnou, genetika, imunologie, třeba i fragmentace spermií a třeba najdou problém proč to nejde. Nebo vám pomůže IUI, ale důležité je se do toho procesu dostat.
Ono i v tom CAR se čeká, kolikrát je to třeba měsíc než se dostaneš na první konzultaci, pak než jsou výsledky genetiky, tak to je 6-8 týdnů, tak tam už klidně můžete začít chodit.
Můžeš se k té paní co cheš objednat a v mezičase jít i do CAR a nechat si udělat všechna vyšetření.
Přeji hodně štěstí, sama teď čekám na IVF, tak vím jak je to náročné, i když u nás se přišlo na problém celkem záhy, ale stejně je to na palici.
@Tulipankaa diky za doporučení 🙂 k teto pani jdu v dubnu na seminar/celodenni workshop tak se tesim… ale spis by me zajimalo nejake doporuceni na CAR, co je nutne podstoupit, na co mam narok apod. a v tom je prave super ta pani Dvořáková si myslim.. ale asi proste risknu reprofit v brne a zacnu tam.. odejit muzu vzdycky
Diky!
@Anonymní píše:
@Tulipankaa diky za doporučení 🙂 k teto pani jdu v dubnu na seminar/celodenni workshop tak se tesim… ale spis by me zajimalo nejake doporuceni na CAR, co je nutne podstoupit, na co mam narok apod. a v tom je prave super ta pani Dvořáková si myslim.. ale asi proste risknu reprofit v brne a zacnu tam.. odejit muzu vzdycky
Diky!
Tak to se mas
duben je tu hned.Jal sice bydlim v cizine, ale pokud nám to nevyjde tady zase shanim info na car v Ostravě….taky nevim který bych případně vybrala, ale doufám, ze to vyjde tady, protože tam bychom museli už jako samoplatce za úplně vše.
Určitě necekej si aspon zažádat o první konzultaci v Caru, myslim ikdyz si ho třeba nevyberes, ze prave tam ti aspon řeknou víc info ![]()
Tip ode mě:nech si zkontrolovat štitnou žlázu(TSH na otěhotnění musí být pod 2,0)
@Anonymní píše:
Diky!
Už jsem tu psala, rozhodně, ale rozhodně nechoď do Reprofitu.
@Anonymní píše:
Už jsem tu psala, rozhodně, ale rozhodně nechoď do Reprofitu.
Aha a co Pronatal?
@Tulipankaa píše:
Aha a co Pronatal?
To nevím, s tím zkušenost nemám, s Reprofitem právě zkušenost cca roční probíhá, musím dokončit vzhledem k časové tísni teď to, v čem zrovna jsem, ale jinak bych utíkala nadsvětelnou rychlostí, z mého jsou extrémně nedůvěryhodní.
@Anonymní píše:
Aha aha, dekuju za upozornění… no tak oak je tam jeste Repromeda (nad rou jsem take premyslela) nebo Sanatorium Helios.. Prenatal taky neznam.
@Gracetheworld asi to tak udělám… ja jen nechci, aby me odbyli.. proto bych potrebovala vedet, jake vysetreni opravdu podstoupit a nenechat si srat na hlavu.. stacilo u moji gynekolozky, ktera do me chce porad cpat duphaston…
@Anonymní píše:
To nevím, s tím zkušenost nemám, s Reprofitem právě zkušenost cca roční probíhá, musím dokončit vzhledem k časové tísni teď to, v čem zrovna jsem, ale jinak bych utíkala nadsvětelnou rychlostí, z mého jsou extrémně nedůvěryhodní.
Tak třeba to snad vyjde ![]()
@Tulipankaa píše:
Tak třeba to snad vyjde
Díky, i kdyby to vyšlo, tak to můj názor nezmění. Kdysi tam došlo k záměně embryí, po zkušenostech mě to vůbec nepřekvapuje.
@Anonymní píše:
Díky, i kdyby to vyšlo, tak to můj názor nezmění. Kdysi tam došlo k záměně embryí, po zkušenostech mě to vůbec nepřekvapuje.
No to je jasné
Jen bych si prala aby ti to vyšlo a nemusela si se trápit ještě zase jinde ![]()
Ahojte holky, bude to dva roky, co se s manželem snažíme.. dle moji dr je vse v pohode, spermiogram take neni katastrofalni. Moc uz si nevim rady a chtela bych vyhledat nejakou pomoc a navstivit CAR. Vim, ze je tech center v Brne víc, ale urcite ma kazdy sve pro a proti.. na internetu jsem nasla pani Alenu Dvorakovou (pruvodkyne neplodnosti), ktera je v tomto zbehla, ma zkusenosti a umi poradit..(sama delala embryolozku a pracovala v CAR) nicmene cekaci doba 4 mesice a ja uz jsem fakt zoufala.
Nevite o nekom, kdo dela neco podobneho a s kym se da takto spoji? At uz pres videocall ci osobne? Predem diky za cenne rady!!