Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@Gracetheworld asi to tak udělám… ja jen nechci, aby me odbyli.. proto bych potrebovala vedet, jake vysetreni opravdu podstoupit a nenechat si srat na hlavu.. stacilo u moji gynekolozky, ktera do me chce porad cpat duphaston…
Hele, my chodíme do Gennetu v Liberci ai když tam jsou věci se kterými nejsem úplně spokojená, zejména co se týče komunikace, tak co se týče péče samotné, tak bez řečí vyšetřovali fakt všechno. Ani do ivf nás netlačili, doktorka nejdřív chtěla zkusit přirozenější metody, ale když už byly všechny výsledky, tak nám nemazala med kolem pusy a domluvili jsme se na ivf.
Nikdy jsem se tam necítila jako že bych si musela nějaké vyšetření vydupat. Automaticky dělali genetiku, imunologii, spermiogram, pohlavní choroby, výsledky vždy vysvětlené a přišli jsme díky tomu na kombinaci problémů. Všechna vyšetření byla na pojišťovnu, platila jsem akorát za vyšetření průchodnosti vejcovodů. Manžel má mizerný spermiogram a mě našli protilátky proti zóna pellucida (obal vajíčka). Ty spermiogramy už byly dělané 4, další bude za měsíc, ani za jeden jsme neplatili.
Na každý CAR najdeš jak dobré, tak špatné recenze. Dej na svůj pocit, pokud do nějakého centra půjdeš a budeš z toho mít blbý pocit, klidně můžeš centrum změnit.
Možná by bylo fajn napsat do nějaké místní IUI/IVF diskuze a zeptat se holek tam na aktuální zkušenosti z brněnských klinik. Třeba by ti to ulehčilo rozhodování.
Moc držím palce aby vám to vyšlo!