Clostylbegyt - vynechaná dávka

11
9.2.24 11:37

Clostylbegyt - vynechaná dávka

Ahoj, beru Clostylbegyt 2×1 a 3. - 7. DC a hned ten první prášek ráno jsem si zapomněla vzít. Doktorka má dovolenou a nevím, jestli si mám vzít ráno, v poledne, večer, abych to dorovnala nebo pokračovat se dvěma jak mám a skončit až další den ráno…nemá někdo zkušenost? Beru to na podporu otěhotnění už 4. cyklus spolu s Duphastonem, ten už mám 5. cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
9.2.24 12:09

Že jsi vynechala první, tak se asi nic moc neděje. Ty to bereš čtvrtý cyklus v řadě?

• Citovat
  • Upravit
11
9.2.24 12:14

Ano, teď 4. a poslední jak Duphaston, tak Clostík. Vždy ob jeden cyklus chodím na kontrolu v 13-18 DC. Ale už bych to dál ani nebrala, dost to se mnou zamávalo a stejně se nepovedlo. Ale aspoň se mi srovnal ten cyklus no, to ale už při tom Duphastonu, než mi dala Clostík.
A to jsem ještě na začátku neřekla, ze už roky beru Letrox 50 na sníženou funkci štítné žlázy

Příspěvek upraven 09.02.24 v 16:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.2.24 12:19

Víš co? Zajdi rovnou do CAR, s touhle lékařkou neztrácej čas. Clostilbegyt se nesmí brát víc než 3×, pak 3měsíce pauza a teprve pak 3×znovu. Ten lék není úplně bezpečný, zvyšuje dost riziko rakoviny.

• Citovat
  • Upravit
21311
9.2.24 12:29

@Andy552 na kontrolu máš chodit při každém cyklu brani, ideálně obden s blížící se ovulaci. Clostik se rovněž nesmí užívat déle jak tři měsíce v kuse. Změnila bych lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.2.24 13:38

No ona mi řekla, že Max 4 cykly. Tak teď teda to asi přestanu brát nebo nevím…6 tablet už jsem ale měla…bylo mi jasný, že to je svinstvo, ale až tak…
Ale až k ní půjdu, tak stejně bych si už žádné další prášky nevzala, posledně mi nabízela i injekci na podporu, protože jsem tam byla v době ovulace a tu jsem teda odmítla. Řekla, že je dle ultrazvuku je to ideální všechno…
Už to moje tělo prostě nechce a musím ho teď nechat v klidu takže nechci žádný prášky. Už mám teda předdomluvený, že mě vyšetří jiná doktorka, tak uvidíme. Ale teď teda mám sto chutí už si tu piluli už nevzít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí