Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@debra.morgan píše:
Jiste. a ?
No ze ji povolily je podle mě až ilegální… Dá se tím hodně manipulovat lidma… Ať už kvůli nakupování, nebo volbám, náladam atd…
jako rozdávání koláčků od Babiše..? kdo se nechá manipulovat je slabý a je to problém jedince.. ![]()
@Delaltctrl píše:
No ze ji povolily je podle mě až ilegální… Dá se tím hodně manipulovat lidma… Ať už kvůli nakupování, nebo volbám, náladam atd…
Jako že když Máňa z ordinace bude volit socany, tak a je je půjdu volit taky? Nejsem pitomec:)
@smurfka píše:
jako rozdávání koláčků od Babiše..? kdo se nechá manipulovat je slabý a je to problém jedince..
O podprahovy reklamě většinou ani nevíš, proto je podprahova.. A koláčky to určite nejsou.
Ty nevíš o čem je řeč, to bys jinak neřekla to o ty slabosti.
Taky si myslím že je to problém jedinců, když prostě něco nechci tak si to nekoupím a reklam na mě může vyskakovat milion ![]()
@Kriss Tina píše:
Taky si myslím že je to problém jedinců, když prostě něco nechci tak si to nekoupím a reklam na mě může vyskakovat milion
Podprahova reklama způsobí, že něco začneš podvědomě chtít a nevíš ani proč, a vyvolává to v tobě pocity nebo nálady a myšlenky, co neovlivnís.
Koukám, že tady hodně nicků chtělo přispět názorem a diskutují o normální reklamě ![]()
Myslím, že i když byla zakázaná, že se vesele používala…vždycky jsem si chtěla sednout a přehrát třeba nejsledovanější videoklipy a reklamy zpomaleně, jestli se tam něco neobjeví…dost se o to zajímám, proto nevěřím, že nebyla a není. A řeči o ovlivnitelných jedincích jsou vtipné, o vědomosti podprahové vnímání opravdu není ![]()
@Taače píše:Souhlas. A taky myslím,že byla vždycky. Tak hlavně, že je povolená,no.
Myslím, že i když byla zakázaná, že se vesele používala…vždycky jsem si chtěla sednout a přehrát třeba nejsledovanější videoklipy a reklamy zpomaleně, jestli se tam něco neobjeví…dost se o to zajímám, proto nevěřím, že nebyla a není. A řeči o ovlivnitelných jedincích jsou vtipné, o vědomosti podprahové vnímání opravdu není
@smurfka píše:
jako rozdávání koláčků od Babiše..? kdo se nechá manipulovat je slabý a je to problém jedince..
Na Babišových koblihách není nic podprahového.
@rokris píše:
Na Babišových koblihách není nic podprahového.
Tak nějak
ještě pamatuju jak rozdával pokladničky zadarmo a maminky se mohly zcela nadprahově přetrhnout ![]()
@Kfětoslava píše:
Tak nějakještě pamatuju jak rozdával pokladničky zadarmo a maminky se mohly zcela nadprahově přetrhnout
@Taače píše:
Myslím, že i když byla zakázaná, že se vesele používala…vždycky jsem si chtěla sednout a přehrát třeba nejsledovanější videoklipy a reklamy zpomaleně, jestli se tam něco neobjeví…dost se o to zajímám, proto nevěřím, že nebyla a není. A řeči o ovlivnitelných jedincích jsou vtipné, o vědomosti podprahové vnímání opravdu není
To je fakt, je to věc která kdyz je promyšlená je takřka nezjistitelna. A minimum lidi to zná a zajímá se o to.