Podprahova reklama

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24992
2.11.18 13:16

Jiste. a ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2013
2.11.18 13:27
@debra.morgan píše:
Jiste. a ?

No ze ji povolily je podle mě až ilegální… Dá se tím hodně manipulovat lidma… Ať už kvůli nakupování, nebo volbám, náladam atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.11.18 13:34

jako rozdávání koláčků od Babiše..? kdo se nechá manipulovat je slabý a je to problém jedince.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
carsa
2.11.18 13:35
@Delaltctrl píše:
No ze ji povolily je podle mě až ilegální… Dá se tím hodně manipulovat lidma… Ať už kvůli nakupování, nebo volbám, náladam atd…

Jako že když Máňa z ordinace bude volit socany, tak a je je půjdu volit taky? Nejsem pitomec:)

• Citovat
  • Upravit
2013
2.11.18 13:36
@smurfka píše:
jako rozdávání koláčků od Babiše..? kdo se nechá manipulovat je slabý a je to problém jedince.. :nevim:

O podprahovy reklamě většinou ani nevíš, proto je podprahova.. A koláčky to určite nejsou.

Ty nevíš o čem je řeč, to bys jinak neřekla to o ty slabosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
2.11.18 13:37

Taky si myslím že je to problém jedinců, když prostě něco nechci tak si to nekoupím a reklam na mě může vyskakovat milion :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
2.11.18 13:39
@Kriss Tina píše:
Taky si myslím že je to problém jedinců, když prostě něco nechci tak si to nekoupím a reklam na mě může vyskakovat milion :nevim:

Podprahova reklama způsobí, že něco začneš podvědomě chtít a nevíš ani proč, a vyvolává to v tobě pocity nebo nálady a myšlenky, co neovlivnís.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14862
2.11.18 13:44

Koukám, že tady hodně nicků chtělo přispět názorem a diskutují o normální reklamě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
2.11.18 13:48

Zadejte si do Googlu Podprahova reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
2.11.18 13:54

Myslím, že i když byla zakázaná, že se vesele používala…vždycky jsem si chtěla sednout a přehrát třeba nejsledovanější videoklipy a reklamy zpomaleně, jestli se tam něco neobjeví…dost se o to zajímám, proto nevěřím, že nebyla a není. A řeči o ovlivnitelných jedincích jsou vtipné, o vědomosti podprahové vnímání opravdu není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.11.18 14:03
@Taače píše:
Myslím, že i když byla zakázaná, že se vesele používala…vždycky jsem si chtěla sednout a přehrát třeba nejsledovanější videoklipy a reklamy zpomaleně, jestli se tam něco neobjeví…dost se o to zajímám, proto nevěřím, že nebyla a není. A řeči o ovlivnitelných jedincích jsou vtipné, o vědomosti podprahové vnímání opravdu není :lol:
Souhlas. A taky myslím,že byla vždycky. Tak hlavně, že je povolená,no. :)
@smurfka píše:
jako rozdávání koláčků od Babiše..? kdo se nechá manipulovat je slabý a je to problém jedince.. :nevim:

Na Babišových koblihách není nic podprahového.

• Citovat
  • Upravit
14862
2.11.18 14:05
@rokris píše:
Na Babišových koblihách není nic podprahového.

Tak nějak :D ještě pamatuju jak rozdával pokladničky zadarmo a maminky se mohly zcela nadprahově přetrhnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.11.18 14:09
@Kfětoslava píše:
Tak nějak :D ještě pamatuju jak rozdával pokladničky zadarmo a maminky se mohly zcela nadprahově přetrhnout :D
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
2013
2.11.18 14:11
@Taače píše:
Myslím, že i když byla zakázaná, že se vesele používala…vždycky jsem si chtěla sednout a přehrát třeba nejsledovanější videoklipy a reklamy zpomaleně, jestli se tam něco neobjeví…dost se o to zajímám, proto nevěřím, že nebyla a není. A řeči o ovlivnitelných jedincích jsou vtipné, o vědomosti podprahové vnímání opravdu není :lol:

To je fakt, je to věc která kdyz je promyšlená je takřka nezjistitelna. A minimum lidi to zná a zajímá se o to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.11.18 14:14

Je to prasecina, nic vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie