Podprahova reklama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
2.11.18 14:14

Je to prasecina, nic vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10245
2.11.18 14:28

@rokris To není pravda. Babiš koblihami upřímně přiznává, že on sám je jen hodně obalu a málo obsahu, kterej ještě je z velké části umělý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10245
2.11.18 14:30

@Delaltctrl A co. Celá lidská civilizac je založená na manipulaci, v podstatě neexistuje člověk který by nebyl ovlivněn působením něčeho či někoho jiného, takže podprahová reklama je už fuk. Je to méně manipulativní technika, než řada jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.11.18 14:36

@Premek_Orac to myslíš vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
2.11.18 15:12

Ahoj.

Vidím to tak, že podprahová reklama a finanční gramotnost jdou ruku v ruce.

Jednoduše si umět přebrat, jestli je pro mne výrobek či nabídka výhodná.

Pokud to neumím, tak skončím v pasti - ať už konzumní či dluhové. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
2.11.18 15:17

A víte nějaký konkrétní příklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
2.11.18 15:26
@magratka píše:
A víte nějaký konkrétní příklad?

Jistě. Kolem sebe máš spoustu příkladů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
2.11.18 16:07

@Delaltctrl Taky jsem to vůbec neznala a kdyby se mi to tehdy snažil někdo vysvětlit, tak se mu vysměju, že přece nejsem blbá, abych si nechala vypláchnout hlavu nebo něco vnutit, vždyť přece umím přemýšlet že :lol:

Zajímat jsem se o to začala po jednom díle Simpsonů - jak verbovali k námořnictvu, to v sobě mělo takové jakési tajemno až jsem měla husinu a už to bylo :D Načetla jsem o tom fakt dost (ne z internetu) a kolikrát se až teď provaluje, kde to v minulosti kdo použil a k jakým účelům, až je z toho jednomu zle 8o To je pak nějaká zmínka o popcornu důmyslně bliknutá při upoutávkách v kině vlastně neškodná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36948
2.11.18 16:11
@smurfka píše:
jako rozdávání koláčků od Babiše..? kdo se nechá manipulovat je slabý a je to problém jedince.. :nevim:

Slabé chránit nebudeme, shodíme je z Tarpejské skály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
2.11.18 16:44
@Taače píše:
@Delaltctrl Taky jsem to vůbec neznala a kdyby se mi to tehdy snažil někdo vysvětlit, tak se mu vysměju, že přece nejsem blbá, abych si nechala vypláchnout hlavu nebo něco vnutit, vždyť přece umím přemýšlet že :lol:Zajímat jsem se o to začala po jednom díle Simpsonů - jak verbovali k námořnictvu, to v sobě mělo takové jakési tajemno až jsem měla husinu a už to bylo :D Načetla jsem o tom fakt dost (ne z internetu) a kolikrát se až teď provaluje, kde to v minulosti kdo použil a k jakým účelům, až je z toho jednomu zle 8o To je pak nějaká zmínka o popcornu důmyslně bliknutá při upoutávkách v kině vlastně neškodná…

Přesně tak, snad je lepší číst radši knihy, A TV jen v krajním případě. I když ono se to dá skrýt i do obrázku, billboardů, obalu potravin atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová