Podprsenka 70DD a 70E

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6993
23.4.19 14:06

@Psisuchar zkus https://caresse.cz
Maji tam i tabulky a hezke vysvětlení tech velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68822
23.4.19 14:11

Ono někdo dělá po D hned E. A ano, zmenší-li se obvod, je nutné zvětšit velikost košíčku. A jinak je to model od modelu, já mám od stejné značky jen jiné modely a nemám u všeho stejnou velikost, musí to sednout. S obvodem pod prsy 69 by klidně mohl být i obvod 65, asi bych to nejprve zkusila v nějaké specializované prodejně, nikoliv v obchodě s prádlem, který 90 % zákaznic nacpe 75 C. Podprsenky 65 E/F/G… budou k sehnání buď ve specializovných prodejnách nebo přes internet, ale tam už to chce vědět, co přesně člověk chce. Nebo aspoň přibližně, nabrat několik podobných velikostí a pak toho zbytek vrátit zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
23.4.19 14:16

@Psisuchar Záleží na značce, některé značky DD košíčky nedělají a mají rovnou E. Když koukneš do tabulek velikostí, budeš mít jasno.

• Citovat
  • Upravit
2896
23.4.19 14:28

Zkus se změřit a objednat na astratexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12813
23.4.19 14:31

Ono je to kus od kusu, já mám doma košíčky od C až do F v závislosti na střihu podprsenky, značce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
23.4.19 15:12

Holky díky moc!
jen prosím ještě jedna rada…já nemám metr (koupím,) ), ale teď by mě teda zajímalo, jaký košíček bych teda měla mít kdybych šla do obvodu 65/E, F??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
23.4.19 15:13

@Psisuchar musis fakt vyzkoušet tvar. Ja mam podle střihu poprsenky dve az tri veikosti kosicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
23.4.19 15:17

Jasný, takže asi objednat více a co nebude sedět, tak vrátit,)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12813
23.4.19 15:21

Tak, obědnej si i více obvodů. Jsi na hraně podobně jako já a někdy je to i o druhu materiálu.
A pokud jde o velikost košíčku, nelekej se obědnávat i větší, než bys čekala.
Pokud očekáváš 70DD nebo E, tak u té 65 to může být kldině i více než F.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68822
23.4.19 15:28

Ano, záleží na tvaru. Ale orientačně, když půjdeš s obvodem o dvě velikosti dolů, musíš jít s košíčkem o dvě velikosti nahoru. Co jsou dvě velikosti, poznáš dle tabulky konkrétního výrobce, u někoho je to z D na E, u někoho z D na F. Ale u konkrétního střihu se může stát, že se ti to šoupne jenom o jednu velikost nebo naopak o tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.4.19 15:58

Holky, a nevíte prosím o nějaké kamenné prodejně, kde se dá sehnat prádlo s menším obvodem, ale většími košíčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12813
23.4.19 16:01

A v kterém městě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.4.19 16:06

@Sany80s Nejlépe Praha, Brno, klidně Ostrava… :) A úplně nejlepší by bylo, kdyby se mi do výběru moc neangažovala paní prodavačka, nesnáším ty chvíle při výběru prádla, natož aby mi málem paní vlezla do kabinky/za závěs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
23.4.19 16:08

@Ristrina Správná podprsenka, Le Chaton, Triola, Astratex (ten mám nejradši. Doma naobjednám třeba dvacet podprsenek, v klidu vyzkouším na prodejně a vezmu jen to, co mi sedí. Lze si nechat zaslat domů a tuším, že snad zarada poslat zpátky)… V běžných obchodech, které jsou v každém nákupním centru člověk běžně nekoupí podprsenku nad velikost D a s obvodem menším než 70.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
23.4.19 16:09

@Ristrina tak v Le Chaton ti prodavačka snad vždy do kabinky vleze :roll: Astratex (v Kotvě) je v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková